Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co způsobilo záhadná úmrtí v pražském paneláku? Panelák – fenomén dvacátého století. Pro někoho objekt hodný úcty, pro jiného šedivá krabice zralá na odstřel. Pro tři miliony Čechů je to ale domov. Ať je to tak či onak, přesto se tu mohou dít podivuhodné věci... Detektiv (Michal Pešek) vyšetřuje záhadná úmrtí, ke kterým dochází v jednom z panelových domů.
Příběh z jednoho pražského sídliště natočil v roce 1993 režisér Jiří Věrčák, který do hlavních rolí obsadil (vedle již zmiňovaného M. Peška) Izabelu Schenkovou a Jiřího Zobače. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Toporné herecké výkony, plytké dialogy a nevalná technická kvalita - to jsou nejvýraznější dojmy které po sobě zanechá "Panelák", pokus o neotřelé zpracování jedné z městských legend. Dnešního diváka na něm spíš než co jiného zaujme dobový kolorit začátku devadesátých let. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatně ozvučené dílko... To byl první dojem. Také trochu matné herecké výkony a námět inspirovaný jedním případem Sherlocka Holmese. Ale oceňuju pokus o detektivní příběh. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Ničím překvapující a místy až nudící a nebavící záležitost, která se postupně přelévá ve zbytečně natočnou krimi povídku. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Boha jeho! Neoriginální námět, ale i tak - v Americe by z toho udělali opravdový thriller. A celé je to natočené tak, že to není ani trochu napínavé. Škoda materiálu, na kterém je ten film uložen. ()

Algen 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s Bohemákem. Ten špatný zvuk to opravdu kazí. Natočeno krátce po revoluci a už je to inspirováno americkými "trháky", jenže v Čechách se nenašli peníze na dalších X pokračování :) ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Kostrbatá hudba, kostrbatí herci, kostrbaté paneláky, kostrbatá kamera, a po 12minutách vytušíte kdo to byl. Naštěstí je to tak krátký, že jsem přežil i ty malé vetřelce na konec ... ()

Reklama

Reklama