Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia satirickej komédie Petra Stoličného. Rozvíja príbeh skvelého vynálezu z výskumného chemického laboratória, v ktorom vynašli zvláštnu tabletku. Kto ju užije, hovorí pravdu. V príbehu sa odhalia nečisté úmysly, ukončia dlhoročné priateľstvá, ale zároveň vynález umožní ľuďom skutočne sa navzájom poznať. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Monicina 

všechny recenze uživatele

Dobrá zápletka, zaujímavé prostredie a predovšetkým vynikajúco zahrané všetky postavy, ktoré sa tam vyskytovali. Len mi je trochu smutno, že kedysi herci vedeli naozaj hrať, a robili to presvedčivo. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Mluv pravdu a nic než pravdu, jinak na Tobě bude vše vidět. Není lepší nalézt protilék? Skvěle sehraná komedie, potvrzující poctivost slovenského herectví ve všech protagonistech. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Taká tabletka pravdy by sa veľmi hodila aj dnes, zvlášť v politike. To by bol dopyt po protilieku! Inscenácia je zahraná štandardne dobre, predloha trochu naivná a bez hlbšieho presahu, ale v závere sa tam všetci naozaj dobre bavili. Zo všetkých scén prekvapilo len odhalenie Krajčovičovej do plaviek, ktoré nijak nesúviselo s dejom, ale bolo tam. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Perestrojkový pokus o satiru se zřejmě minul účinkem již ve své době. Po třiceti letech ještě notně zapadal prachem a nepomůže mu účast jednoho z nejhezčích slovenských herců v hlavní roli, ani pidirolička jednoho z největších sympaťáků světového filmu coby odcházejícího ředitele. Pardon, Michale a Františku, ale vážně nemůžu jinak. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama