Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Expediční kamera - kino Dukla : pestrobarevná mozaikovitá koláž reklamního charakteru opěvuje kolo o něco atraktivněji než Jan Kollár v sonetu ze sbírky Slávy dcera. V druhé polovině se cyklomotiv částečně prolíná s ekologickou myšlenkou filosofického podtextu. ()

Anterun 

všechny recenze uživatele

Člověk by řek, že se na podobný téma dá udělat možná tak 5 min dlouhej klip, ale tenhle film dokazuje opak. Nádherný přírodní scenérie, skvěle nastříhaný a prokládaný záběry s výbornou hudbou a na do toho ještě zajímavá úvaha o životě a jeho smyslu. Osobně se mi MTB hodně líbí, ale tenhle film bych doporučil i lidem, který s tímhle sportem nemaj s nim nic společnýho a nic moc o něm neví. Já jsem se nenudil ani minutu... ()

Reklama

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Líbí se mi adrenalinové-sportovní-dokumentární filmy + když je to k tomu připojena dobrá myšlenka - zde ekologie (zrovna tímto se mi trefili do vkusu) tak je o zábavu postaráno. Úžasný obraz, kamera, to stejné platí o hudbě a to je u takových to snímků důležité a zde funguje na jedničku. Co se týká komentáře během filmu, pro někoho jen prázdné věty bez významu, pro mě však již dobře zkombinovaná propagace ekologické myšlenky a zamyšlení se prostřednictvím mountain biku. ()

0L0V0 

všechny recenze uživatele

6 rokov trvalo natočiť vizuálne zaujímavé dielo tak, že človek je v nemom úžase. Odporúčam ľudom ktorí si myslia, že už všetko videli a nemá ich čo prekvapiť. Deje sa tam neustále skoro to isté, ale je to tak skvele nasnímané a zostrihané, že si vychutnávate každučký záber bez pocitu, že už ste to videli. Precítený film autora ktorý si počkal na tie zábery aby to vyzeralo čo najlepšie. Podarilo sa. ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Pekný dokument s fakt prenádhernými zábermi a scenériami. Čo mi však trochu vadilo boli v niektorých prípadoch spomalené zábery a miestami som sa aj nudil. No nič to neuberie na nádhere a na filmovom zážitku či už pre niekoho kto ide na bicykli občas do obchodu alebo pre niekoho kto sa v oblasti bikov pohybuje dlhšiu dobu. Príjemná, dych berúca oddychovka :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama