Reklama

Reklama

Den D - rok poté

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2010, 45 min

Režie:

Vladimír Forst

Obsahy(1)

Jak se dnes daří projektům, které získaly ve druhé řadě Dne D soukromé peníze pětice investorů? A kam se posunuly některé projekty z první řady? Speciální díl přináší odpovědi právě na tyto otázky a také záběry z unikátní, dosud neodvysílané prezentace. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele

Když mluví k věci lidé, kteří jsou jedničkami ve svém oboru a prošli si už mnohými vzlety i pády, tak je to vždycky zárukou příjemného setkání. „Pokračování a další osudy“ konkrétních projektů nám sice v nějaké hojné míře tvůrci nenabídli, ale jako letmé ohlédnutí je tenhle speciál bez výhrad. Další série si totiž drží opět nadprůměr, a tak případné neduhy smete spolehlivě ze stolu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořád si to drželo stabilní kvalitu, Tomio jako vždy dokázal zaperlit, ovšem přišlo i zklamání. Stejně jako ostatním se mi moc nelíbilo, že těch „vybraných projektů“ a jejich osud moc neukázali. Na což jsem se těšil nejvíc. Nejrůznější exoti se tam ovšem tentokrát rojili v počtu opravdu požehnaném… ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Vyložené zklamání, opravdu. Těšil jsem se, jak uvidím projekty z druhé řady, kam se posunuly nebo dokonce jak to vypadá s dalšími úspěšnými projekty z první řady. Ono teda dočkal jsem se toho, jenže strašně málo. Kolik ukázali projektů? Čtyři, pět? Kdyby aspoň místo těch dvou zoufalců (vlastně tří, ještě ten frajírek co chtěl vyvážet doktory) ukázali další úspěšně se rozvíjející nápady... Ale na druhou stranu, docela jsem se pobavil u pana "zázrak s omládnutím" a jeho brekotem, jak mu v některé zpěvácké reality show zničili hlas. "Oni mě tam nechali čekat šest hodin v zákulisí a já kvůli nim přišel o hlas! Teď musím denně docházet na lidovou školu a učit se prvních pět tónů, aby se mi ten hlas vrátil!!" :D To jsem dostal hodně velkej záchvat smíchu. ()

Reklama

Reklama