Reklama

Reklama

Lights Out

(seriál)
  • Slovensko Boxer
Drama / Krimi / Sportovní
USA, 2011, 8 h 40 min (Minutáž: 40 min)

Tvůrci:

Justin Zackham

Hrají:

Holt McCallany, Stacy Keach, Catherine McCormack, Pablo Schreiber, Meredith Hagner, Ryann Shane, Reg E. Cathey, Billy Brown, Bill Irwin, Lily Pilblad (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Stárnoucí bývalý šampion v těžké váze Patrick "Lights" Leary je hrdý a dobrosrdečný Američan irského původu, který má problém s nalezením nového životního směru poté, co ukončil boxerskou kariéru. Je u něj diagnostikována tzv. boxerská demence, nemoc, která postihuje sportovce, kteří byli často zasaženi do hlavy. Lights potřebuje zabezpečit svou manželku a tři dcery, protože jeho neschopný bratr a manažer v jedné osobě promrhá jeho celoživotní úspory. Leary stojí před rozhodnutím, zda přijmout ponižující práci vymahače dluhů pro místního gaunera nebo riskovat zdraví a zahájit comeback k boxerské kariéře. (anaon)

(více)

Recenze (3)

divak84 

všechny recenze uživatele

provizorní hodnocení po prvním díle nikdy nedělam, tady jsem nemohl rezistovat. Naprosto mě dostal jak začátek, tak konec, middle není ani trochu, opravdu ani trochu nudný, více než relativně reálný a perfektně natočený a vygradovaný na konci u zrmrzliny s dcerkou. fantastický pilot, který mě připoutá k rukavicím pro dalších 12 dílů. Sympatická snaha hlavní postavy chodit stejně zmoženě jako Rocky u mě funguje, zatímco pěstní souboje (+zvuk) vypadá technicky hodně dobře. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Videl som len pilot a časť druhého dielu. Už teraz som si však pomerne istý, že ďalej sa nedostanem. Atraktívne prostredie a námet trpia absenciou originality a šťavy, ktorá by dokázala diváka upútať, celé to pôsobí trocha lacne, falošne a zastaralo. Postavy sa snažia byť neustále cool, u snahy však aj ostalo a pozerať niekoľko dielov ako sa hlavný hrdina konečne dokope k tomu, čo je od začiatku jasné, sa mi ozaj nechce. To by sa Holt McCallany, ktorého si pamätám ako sympatického herca vo vedľajších úlohách, nesmel ukázať ako herecké drevo, neschopné utiahnuť celý seriál. ()

Reklama

Reklama