Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imitátoři jsou lidé obdaření schopností napodobovat známé hlasy i nejrůznější zvuky. Jsou mezi nimi profesionálové, kteří umí napodobit až přes stovku hlasů a svůj repertoár neustále doplňují. Imitováním ale někdy baví publikum i herci, zpěváci a komici a sklízejí s tím velké úspěchy. V pořadu se objeví imitátoři profesionální i příležitostní a svou troškou do mlýna přispěje i průvodce Václav Postránecký. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Imituji, imituješ, imitujeme. Věru, těžká disciplína, ale pánové baviči - imitátoři ji ve svých výstupech celkem obstojně zvládají. Moje stěžejní připomínka však směřuje k nicotné skladbě pořadu. Nešlo si dát větší práci zalovit v archívu po scénkách méně známých? Takhle se opakovalo všechno, co jsem už viděl. Postránecký jako průvodce pořadem je zbytečný. Neupřímně na mě působil Hanzlík v imitaci Gotta. Sovák byl rovněž nevtipný se svojí předlouhou scénkou. Pobavil Aleš Ulm s dokonalým vystižením Gotta. Určitě i Donutil zaujal. Imitátoři mě baví, ale skladba scének nestála za moc, respektive vybraly snad ty nejvíce (pr)o(d)fláklé. Mé hodnocení: 20% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

A ten "odpad" není za těch pár lekračních imitátorských scének nebo ulepenou plejbekovou šmíru z dob, kdy holky nosily sukénky nad stehna a kozačky jak podkolenky, ten odpad je za celý koncept recyklace pofiderního šoubyznysu, který už dávno měl skončit kdesi na smetišti televizní zábavy... Hnus! Soudruzi z Šašské trdlovize, hnus... %-o.. - - - - - (Poprvé viděno 8.1.2011 na ČT1, hodnocení nešťastně sedmé, komentář zde jako první - 8.1.2011) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy mě pobavili a vystoupil můj oblíbenec Honza Nedvěd, tak dávám sto procent. Pořad je na archivu České televize. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý pořad, do kterého Aleš Ulm s režisérem Polákem zcela zbytečně vybrali pěvecká čísla (otřesné, dlouhé a nudné vystoupení Hrona se Špinarovou, slabé číslo Izera, zbytečnost Jiřího Sováka), některé imitátory zcela nevyužili (Izer měl spoustu dobrých vystoupení a je škoda jeho zařazení v rámci imitací zpěváků) a hlavně celkově nevytěžili z dobrého tématu skoro nic zajímavého. Obrovská škoda. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma ale vůbec nevyužité. Neviděl jsem sice celé, ale otravná hudební čísla jsem bohužel chytl. Většina imitátorů má opravdu mnohem lepší čísla, než byla ta tady nabídnutá. Ale bylo zajímavý sledovat parodování politiků, jejichž jména si už skoro ani nevybavím. Sama o sobě totiž nejsou moc vtipná. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prozatím asi nejslabší střihový pořad České Televize provázený Václavem Postráneckým. Já osobně si pod spojením imitátorské vystoupení nepředstavuji nekonečně dlouhé šaškovaní Vladimíra Hrona předstírajícího, že je Steve Wonder. I Zdeněk Izer má v repertoáru kvantum daleko lepších scének, klasik Jiří Wimmer svou troškou úroveň pořadu také příliš nepozvedl, vyprávění Miroslava Donutila se spíš hodí na dlouhohrající nosiče a nad čtveřici „Gottů“ se snad ani nemá cenu rozčilovat. Jedinými imitátory na plný úvazek v relaci jsou pánové Faltus a Jablonský, ale odříkat pár vtipů hlasy tehdejších politiků je spíše důkaz nemohoucnosti, než kdovíjaký kumšt. A tak jediným vystoupením, které by se dalo zařadit do zlatého fondu české zábavy, je Sovákův silvestrovský imitátor ptactva. Bohužel, jedna vlaštovka (a to ani v podání pana Jiřího Sováka) jaro nedělá a tak Bavíme se s imitátory má ode mne pouze dostatečnou. ()

Reklama

Reklama