Reklama

Reklama

The House That Drips Blood on Alex

Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2010, 13 min

Obsahy(1)

Hrdina tohoto krátkometrážního horůrku Alex touží po vlastním bydlení. Nechá se tedy zlákat ke koupi ošuntělého domku na Blood Street. Ani mu nepřijde zvláštní to, že cena domu je nezvykle nízká, makléř je tak trochu divný patron a realitní kancelář během jediného dne zmizí z povrchu země. Peklo začíná, když ze stropu zakoupené nemovitosti začne na Alexe prosakovat červená tekutina. Hlavního hrdinu si zahrál Tommy Wiseau, režisér snímku THE ROOM, kultovního díla považovaného za jeden z nejhorších filmových počinů všech dob a svého času nejrozporuplnějšího filmu ČSFD. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (11)

Helgard

všechny recenze uživatele

Fascinuje mne jediné .....Kolik talentu musí příroda darovat muži aby za 13 minut dokázal otrávit, zklamat, nas...a ještě totálně znechutit na minimálně měsíc horrory jako tématiku....:-)))) Tommy kdy budeme svědky The ROOM 2 ? ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Ja by som sa len chcel opýtať. Tommy Wiseau vie, že hral v tom filme? Alebo si doteraz myslí, že len zaspal pri sťahovaní filmov Eda Wooda a čosi sa mu prisnilo? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hooodně velká blbost a to jsem ještě slušný. Wiseau je ocas a tohle snad nemohl natočit při smyslech. Zřejmě si všichni zahulili, vzali kameru, trochu té červené tekutiny a hurá natočit další brakový short. Vlastně ani nevím za co dát alespoň jednu hvězdu, možná tak za ty dvě buchty na začátku. Protože zbytek byl hnus. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Herecké ´´majstrovstvo´´ Tommyho Wiseaua je neopísateľné. Je to pán. Konkurovať mu môže iba jediný človek. ´´Hviezdny´´ Neil Breen. Tento kraťas je, nevedno či schválne, paródiou na strašidelné baráky a má aj obstojnú pointu. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Duchařská amatéřina, která nebere samu sebe moc vážně. Kdyby v ní nehrál nejhorší filmař všech dob Tommy Wiseau, neštěkl by po ní ani pes. (610.) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Schválně jsem si projel titulky a Wiseau tam jenom hraje, nic jiného na filmu podle všeho nedělal. Překvapivě ale tím nejlepším na celém tomhle paskvilu je právě on - jeho příšerné herecké výkony z jiného světa, z nichž excelují především křiky a úpis "kečupem", tomu dodaly nějakou šťavu a šmrnc. Jinak by se jednalo o nudný a extrémně amatérský duchařský horor s debilním dějem, který se sice nebere moc vážně, ale nefunguje ani jako komedie. Komedie to je jenom díky Wiseauovi, který by pro mě byl jakýmsi guru, kdybych teda neznal Neila Breena. Vlastně mám pocit, že Breen a Wiseau jsou buď bratři nebo kloni, jelikož jejich styl "herectví" je úplně stejně hrozný. Ale Breen je zase egoista jak sviňa, tomu je to fuk. Každopádně, objektivně je ten film sotva za 1*, ale Wiseau to u mě vytáhl na čisté 2*. Je to holt frajer, no :D ()

aniabo 

všechny recenze uživatele

Další absolutně retardovaný snímek z produkce Tommyho Wajsoua, kterej sám sebe obsazuje do hlavních rolí, přičemž neumí mluvit a když mluví, tak s divnym ruskym přízvukem; v tomto filmu situace, kdy mu kape krev na palici, nesetře to, ale pět minut heká "wha...wha...what z...hell," když se stěhuje, tahá bedny s nápisem "stuff" a "pillows," má kamarády který jsou podobně retardovaný jako on ("Hey man, I bought a pizza party!"), celý příběh tohoto filmu je prosím vás zarámcovaný do vyprávění houmlesáka v kině, takže k debilním hercům se pojí i debilní scénář, střih bych taky ráda vypíchla, neboť "hororová montáž" uprostřed filmu kde se v celém spektru barevných filtrů střídaj záběry na Tommyho, na dům, na kancelář a na husu (wha,wha,what the hell??), je opravdu zážitek. ()

uodevr 

všechny recenze uživatele

Oproti The Room dost nůďa, ale stejně...ten Wiseau je tak bizardní člověk, že ... myslím, že nevím. O____O ()

Reklama

Reklama