Reklama

Reklama

Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende!!

(pořad)
  • Japonsko Dauntaun no Gaki no Tsukai ya Arahende!! (více)

Obsahy(1)

Nejen v Evropě si tento seriál nenašel příliš mnoho diváků, ale naopak v rodné zemi toho seriálu, tedy v Japonsku, patří tento seriál k nejznámějším a nejoblíbenějším. Gaki no Tsukai zachycuje tradiční japonský humor a mezi hlavní aktéry patří Matsumoto Hitoshi a Hamada Masatoshi, kteří hned z kraje přibrali mezi sebe další tři známé japonské komiky: Yamasaki Hosei, Tanaka Naoki a Endo Shozo a v tomto složení je v epizodách GnT můžeme vídat, po celou dobu vysílání seriálu. (Pulos)

(více)

Recenze (9)

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Samotný seriál jsem snad ani nikdy neviděl ale úchylné batsu games nebo speciály v tiché knihovně jsou naprosto dokonalé. Asi jenom japonci dokážou natočit takovéhle cosi, ve kterém se skupinka týpků nechá mlátit obuškem a přesto to celou dobu přijde zatraceně vtipné - přitom některé batsu games mají i 5 hodin. Asi nejlepší mi ale přišlo No-Reaction Pie Hell, ve kterém Matsumoto musí ignorovat že po něm zbytek osazenstva háže dorty. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Pokaždý když thaiboxer kope chudáka vyděšenýho Tanaku, probouzí se ve mě mateřský instinkty. Ale stejně se u toho řežu smíchy jak blázen. Asi to není zrovna inteligentní humor, ale já prostě z těch vtipů nemůžu. Gaki no Tsukai jsou jedním z mých léků na blbou náladu, který pokaždý spolehlivě zabere. MATSUMOTO - OUT! ()

Reklama

LaaN93 

všechny recenze uživatele

pre mňa veľmi obľúbená komédia !!! neskutočne som sa bavil !!! najlepší je pre mňa Matsumoto Hitoshi a Hamada Masatoshi. Ale aj Endo Shozo, (Yamasaki) Tsukitei Hosei a Tanaka Naoki (Thai Kick OUT). A takisto aj smiešny Fujiwara Hiroshi, Matsuko Deluxe, Masahiro Chono, Nishio Kazuohko (Pizza-cap), Rola nebo Lola :D dávam plných 100 % !!! najviac milujem série No-laughing :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Show je produkovaná spoločnosťou Yoshimoto Kogyo, ktorá funguje od roku 1912 so sídlami v Ósake a v Tokiu. (Ghost_666)
  • Najstarším členom z pätice hlavných účinkujúcich je Masatoši Hamada (nar. 11.5.1963), najmladším členom je Šózó Endó (nar. 13.7.1971). (Ghost_666)
  • Úvodnou zvučkou programu bola v rokoch 1989 až 2017 skladba „Theme From Reportage“ od Coldcut. (Ghost_666)

Reklama

Reklama