Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten recitující Australopiték si prostě nedá pokoj! Už mu nestačí jen vyřvávat po ghetu "gagsta nigga bitcha mothafucka", on chce hrát ve filmech, ačkoliv by mu slušelo daleko více, kdyby v nějakém resortu v Malibu shazoval turistům z palem kokosy! No, filmech... Tento výraz je možná v daném kontextu trochu nadnesený. Nedochází mu bohužel, že pravděpodobnost toho, že z něj někdy bude herec je zhruba stejná, jako že dokončí povinnou školní docházku! Mimořádně odpudivý týpek s konstantním výrazem dawna po zásahu elektrickým proudem však na to nedbá a veškeré své vypřednášené úspory sveřepě vráží do céčkových sraček, ve kterých může rapovým krokem znuděného slona chodit po place, tvářit se hustě retardovaně a s kadencí svých básní trousit dementní dialogy. Problém pro konzumního diváka však nastává v momentě, kdy se v té stoce objeví velký Brús! To se mu po hodině a půl čirého utrpení vyrojí v hlavě spousta spekulací, jestli mu Curtis tak dlouho vyhrožoval smrtí nebo přátele z gangu zmlátili před školou rezervního taťku Kušnera, narvali do černého Hummeru Rumovou Glen a Tullamore Dew a dcerušky vydali až poté, co si Wiliš odtrpěl svůj part. Ať je tomu jak chce, měl by Brús rychle Tvrdě umřít, protože po tomhle začíná být těžce Postradatelný! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK JSEM TAM LEŽEL A LAPAL PO DECHU, POZNAL JSEM, ŽE MI DAL BŮH DRUHOU ŠANCI. ALE BYL JSEM BLBEJ, ABYCH SE JÍ CHOPIL. CHTĚL JSEM SI VZÍT, CO MI PATŘÍ.“....... /// O chlápkovi, kterej ukradl diamanty, ztratil kámoše (oba) a dostal druhou šanci. Jenže Sonny je lepenka na problémy a místo, aby byl rád, že žije, cpe chlápka (mrtvýho) do kufru. Film je plnej děsivejch zločinců, kteří jsou zároveň naivně debilní. Sonny není B.Willis. Ten tu hraje (?) strašlivýho mafiána a ty von neumí, ani když mu do držky nevkládaj takový sračky. Když už si myslím, že to nemůže bejt horší, přichází neskutečně zajímavě rozlousknutá zápletka. DĚLÁM SI PRDEL !!! Konec jen zapadá do celkovýho děje a shazuje příběh ještě víc (a hlavně níž). Netěšte se na Willise. Nečekejte akční film. Svý dostanete jen jestli máte všude (v kabelce, na wc, v autě, ve slipech, v ipodu) fotky 50ti Centů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc by sem chtěl vidět při práci řezníka od Mc Donalda. 2.) Bruce Willis je moje nejoblíbenější záporná postava. 3.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

SetUp je normálna, moderná gangsterka o trojici zlodejíčkov, z ktorých sa jeden z nich pri lúpeži diamantov rozhodne zhrabnúť celý podiel a zbaviť sa svojich komplicov, no jedného nezastrelí úplne a ten mu začne ísť po krku. Postupne sa do toho primiešavajú ďalšie postavičky, ktoré majú o diamanty a peniaze záujem a tak sa všetko zľahka zamotáva. V hlavnej úlohe je tu 50 Cent, ktorý si zrejme na chvíľu odbehol od rapkania, ale prekvapivo som si na neho rýchlo zvykol a jeho protivníka si vcelku nezvykle zahral Ryan Phillippe. V pozícii mafiánskeho bossa na nich dozerá Bruce Willis, ktorý si tu strihol (podobne ako napr. v The Siege alebo v Lucky Number Slevin) skôr vedľajšiu a viac-menej zápornú úlohu. Filmík síce nie je originálny a pri pozeraní mi na um prišlo množstvo podobne ladených kúskov; od gangsteriek Guya Ritchieho, cez Four Brothers či Payback až k Street Kings alebo Hard Easy. A aj keď sú všetky spomenuté o niečo lepšie než SetUp, pri pozeraní som sa nenudil a nie je to žiadna katastrofa; ako by sa mohlo zdať z mnohých komentov naokolo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani nemám chuť písať niečo k filmu, ktorý ani nemal vzniknúť. Toľké mrhanie talentom a hviezdnym obsadením. Treťotriedny scenár pozdvihuje pár slušných scén, hlášok, občasný náznak dobrej pointy, ktorá sa však razom opäť zmení na podpultové klišé. 40%. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z první řady nejde o hlavní roli Bruce Willise , ale děj se motá pořád kolem Curtis "50 Cent" Jackson. Poněkud slabší akční filmek. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj kdysi veliký a zbožňovaný oblíbenec se řítí do podobných propastí jako De Niro a bere role ve všem co se mu nabídne aniž by se předem zajímal o scénář, režiséra anebo o herecké kolegy. Takto by se přece nemohlo stát aby Bruce vzal roli ve filmu, který točí nějaký amatér, příběh vypadá jako televizní film a navíc hlavní roli hraje 50 centový neherec. Veliká bída, vedle které vypadají i některé Seagalovky poslední doby jako oscaroví adepti. PS: Za vrchol naprosté debility se dá považovat scéna, ve které sedí 50 cent v baru a promluví na krásnou servírku a místo aby ji nabaloval anebo ji aspoň zalichotil, začnou si notovat o bohu!? No kde to sme! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ktorý príbehovo hlavne ku koncu trocha pokrivkáva. Pár gangsterských hlášok z filmu Tarantinovku neurobí, ale kto to občas neskúsi, ten nemôže uspieť. Na druhú stranu by si asi mali lepšie vybrať predstaviteľov. Najväčšiu zábavu predstavuje pár Bruceových Willisových štekov, skvelý mäsiar a Coutureovo hranie s pištoľkami. Inak je to štandardný priemer, ktorý ma síce neurazil, ale keby som ho nevidel, tak by to kurz dolára v Amerike pravdepodobne neovplyvnilo. Veľmi hladký priebeh, žiadny nečakaný zádrhel, veľmi jednoduchý záver. Na akčňák až veľmi bez krvi. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, chvíleme šílené, šíleně podaný humor nebo co to mělo znamenat, ale stejně mi tahle gangsterka docela sedla. Willis zde má celkem zbytečnou postavu, zaujal spíš 50 Cent. Akce tu je místy, jde spíš o příběh a tak. U mě jen tak tak na 50% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film hodně láká na Bruce Willise, ačkoliv na něj vyšla "jen" vedlejší role okradeného šéfa mafie, který chce i přes mrtvoly svoje peníze zpět a Willis si svoji roli zjevně užíval. V hlavní roli je však k vidění Curtis Jackson jako lupič s měkkým srdcem. Jako hudebník 50 Cent je jistě pozoruhodný, jako neúnavný producent akčních béček si tentokrát troufl angažovat i Bruce Willise, ale jako herec ještě pořád má co dohánět, ačkoliv tentokrát podal jeden ze svých nejsnesitelnějších hereckých výkonů ve svém působení na filmovém poli, i když jeho herecký projev nemusí být každému sympatický. Jeho postava funguje jako vypravěč a po zdařilé loupeži diamantů, kterou provedl ve trojici, je jedním z parťáků postřelen a ten v domnění, že se svého komplice zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Od té doby jde hlavní hrdina z maléru do maléru a v zádech má všechny detroitské mizery, včetně nájemného vraha a zmíněného mafiána i s jeho poskoky. Těch postav je na jeden film možná až moc a ne všechny jsou dokonale využity vzhledem k limitovanému prostoru, ale všichni herci zvučných jmen je zahráli perfektně. Podrazáka si zahrál Ryan Phillippe a jeho ničema je podán celkem uvěřitelným způsobem. Chladnou mrchu ztvárnila Jenna Dewan, která po všech těch přeslazených rolích, zahrála něco, co od ní nebývá obvyklé. Randy Couture se sice nezdrží dlouho, ale jeho mafiánský poskok, který neodborně manipuluje s nabitou zbraní bez pojistky, je docela nepřehlédnutelná postava, z Shauna Touba v roli nájemného vraha jde respekt i stylovost a dobrou práci odvedl i James Remar v roli odsouzeného vězně. Výčet postav tedy spíše evokuje kousky z dílny Tarantina a Ritchieho, než nějaký nabušený akční film, za který by mohl být mylně považován. Je sice pravda, že nějaká akce se tady najde, ale o nic výbušně nadupaného se rozhodně nejedná. Hlavní složku totiž tvoří kvalitní herecké výkony, nepředvídatelně koncipovaný děj spojený s nevypočitatelným odklízením postav a následné překvapivé finální zúčtování. Mě to zabavilo dokonale a zdejší nízké hodnocení nechápu. 100% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Curtis Jackson není zrovna pohlednej, ani sympaťák. A co Ryan Phillippe, to měl být hajzl, frajírek a idiot současně? Willis dal pár poznámek, rád jsem ho viděl, ale to je tak vše. Nakonec byl nejlepší řezník a jeho přístup. A vůbec veškerý černý "humor", který - dalo by se říct - překvapí a někoho možná lehce zamrazí, byl nejsilnější stránkou filmu. Otřesný uhekaný soundtrack zazněl naštěstí jen párkrát. # příběh 5 | hudba 5 | humor 1 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Žiadna katastrofa, proste iba ďalšie typické gangsterské béčko, len s hviezdnejším obsadením. Sklamaním bolo záverečné rozuzlenie, kde si tvorcovia zobrali tak trochu príklad z o tri triedy lepšieho Verejného nepriateľa. No a návštevy v kostole a dialógy senťáka s kňazom, to je kategória sama o sebe, akoby to tam chcel mať samotný "umelec", lebo si rieši niečo osobné, neviem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No ona to zas tak buhvíjaká sračka opravdu není. Chtěl jsem si ověřit ( po dlouhé době ) zda mám davat na zdejší hodnocení nebo ne. (ne). Co mě táhlo se na tenhle film podívat byli samozřejmě herci, tam chyba podle mě nebyla. Příběh špatný nebyl, ale byl hrozně děravej a trochu pitomoučkej (třeba řezník). Vytřískat se z toho dalo mnohem mnohem víc. Každopádně fim hezky odsejpá a já jsem se tak nemusel moc nudit. Na páteční večer s popcornem a se skotskou v ruce je to tak akorát :)). P.S. akci nečekejte. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně nevýrazný scénář s nevýraznými hereckými osobnostmi, s Brucem Willisem včetně. Nic, co bychom už někde neviděli. Slabý podprůměr! Bacha na obsahy, jsou, když né zmatené, zcestné! 35% ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podľa mňa si tento film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Rozhodol som si ho pozrieť len kvôli Brucovi Wilisovi. Jeho rola bola nestotožnená s jeho predchádzajúcimi výkonmi, jeho účinkovanie v akčných scénach v ktorých vždy dominoval to všetko chýbalo mojim očiam. Zrejme si Bruce Wilis potreboval kúpiť nové lacné sako tak zobral túto ponuku, inak si to neviem vysvetliť ,alebo ako veterán dostáva už len také ponuky no neviem. Príbeh nemal žiadnu zápletku, navyše nedotiahnuté detaily v istých častiach. Ak sa pozriem pár rokov dozadu a porovnám s podobným filmom Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Sbal prachy a vypadni tak ten ho vo všetkom prekonal. Neviem či to bola chyba režiséra Mika Gunthera ,alebo malý rozpočet na tento film ,ale bolo to chabé. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický film, kde je v hlavnej úlohe polhalier. Vraždy, krádeže a kriminalita, na to je 50 centov zvyknutý. Nerozumiem ale, ktorí režiséri a producenti stále považujú túto gorilu nielen postavou za nejakého herca. Takýto film sa pravdepodobne robí len pre obyvateľov čiernych ghett, kde oslavujú svojho kráľa, ktorý ich má dávno v paži. Bruce Willis má len okrajovú rolu, ani tam nemusel byť. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny shit vo všetkých smeroch, ktorému sa našťastie upísali marketingovo celkom lákavé tváre, inak by po ňom neštekol ani pes. Rovnaká kvalita (ak nie horšie) ako "seagalovky" posledného obdobia. Zúfalo zle napísané, zrežírované, nulovo zábavné, naivne drsné a MEGAnudné. Film, na ktorom nenachádzam ani jedno pozitívum... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

S nemým úžasom som sledoval primitívny scenár kydnutý do pohyblivých obrázkov a nestačil som sa diviť. Režisér ( zároveň jeden zo scenáristov ) nemal nikdy dostať peniaze pre svoj film a mal by chodiť po kanáloch. Premrhať šancu so sympatickým castingom sa len tak nevidí. Scéna, kedy sa jeden gauner sám odpráskne pri manipulácii s revolverom, je vrcholom debility a straty akejkoľvek úcty k divákovi. Tento film dokáže uraziť ! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková spíš moralitka, která by utáhla maximálně dvacet minut, ne celovečerák. Bruce je na tom finančně asi hodně špatně, že bere takovéhle mizerné štěky. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Co nám to ten Brusík dělá? Upsat se k takové šílenosti, navíc Catch.44 vypadá, že dopadne podobně. Byl opilý když podepisoval tyto dvě smlouvy? Willisův zatím nejhorší film. 45% ()

Reklama

Reklama