Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tomto akčním dramatu nesmutnější? Že vůbec nejlepší na tom všem byl vězeň James Remar a nájemný vrah hledající ukradené diamanty Shaun Toub – přestože se tam oba vždy objevili jen pár minut a měli vedlejší role. Že o nejlepší scénu a zážitek se postaral bodyguard Randy Couture a jeho nešikovná manipulace se zbraní – přitom ten se tady ohřál ještě méně. Zatímco hlavní trio 50 Cent - Ryan Phillippe a Bruce Willis moc neokouzlili. Ti dva první jmenovaní žádní skvělí herci nejsou (no Ryan měl pár lepších chvilek) ale sám velký Bruce se tu pokoušel sice vtipkovat při mučeních či mordech, ale většina dialogů byla otřesných – navíc ani on nedostal moc prostoru. Jenna Dewan je celkem pěkná ženská, jenže ani ona to moc nepozvedla. Takže mi z toho vychází jakýsi „nedovařený pokus“ o zajímavý film, který má však ve finále podprůměrnou hodnotu a kvalitu téměř žádnou až na pár výjimečných okamžiků (scén). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Po delší době menší záblesk povedeného filmu Curtis i přesto že se snaží pořád chybí aby se ho ujal někdo pořádný a Bruce jen perlička k filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu producenty i režiséry, že obsazují hereckého a hudebního diletanta 50 Centa - gangsta nigga scéna je početná a filmy se svým idolem se u ní určitě těší velké oblibě. Co ale nechápu je, proč se takových sraček zúčastňují formáty jako Bruce Willis a Ryan Phillipe. Doufám, že si osvědčená jména budou propříště pamatovat, že lézt před kameru po boku toho podprůměrného recitátora se nevyplácí. 10% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz davno sa nikto nepokusil natocit gangsterku v style Pulp Fiction alebo ranných Ritchieoviek. Asi preto, ze uz aj samotnym zakladatelom tohto zanru dosli napady. A ich nasledovnici typu Mike Gunther tiez nic originalne do zanru neprinesu. Bohuzial Gunther sa nezmohol ani na funkcnu vykradacku svojich slavnejsich predobrazov. Prvy problem tohto filmu je, ze mu chyba dravost. Tempo je asi tak 10-20krat pomalsie ako by malo byť. Dialogy su nezazivne, hlasky absolutne ziadne, postavy nezaujimave a herci ako 50 Cent alebo Coulture su vlastne neherci, ktorym neuverite ziadnu pózu. A to ze sa sem nahodou dostal Willis je pre mna zahadou. Ale jeho superdrsny kápo je vdaka mizernym dialogom tiez len k smiechu, ale tým trápnym spôsobom. 3/10. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

A to je jako co ? Jednoduchý scénář, jednoduché dialogy, jednoduchá hudba. Tohle je film na ho....o ničem. CITÁT - Blbej sráč.......... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Opět důkaz, že 50 Cent by neměl hrát jinde než ve svých uřvaných videoklipech. Jeho herecký projev zná jen výraz sraženého jelena. Bruce Willis se poslední dobou nezajímá o to, kde hraje, ale spíše co za to. Byť je jeho mafián to nejlepší na filmu, tak si myslím, že lízt to takové podpodprůměrné slátaniny neměl. Vrcholem je pak záveřečná přestřelka, která aspiruje na titul "Nejhorší a nejtrapnější přestřelka roku 2011". Celý film mi pak připadalo, že byl sponzorován křesťanskou sektou, protože tolik keců o bohu se nevidí ani v televizi NOE. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že väčšina divákov sa k filmu dostane vďaka účasti Bruca Willisa (čo bol aj môj prípad), takže casting a marketingový ťah producentov vyšiel. Čo však v takejto nudnej béčkovej brečke smerujúcej „direct-to-video“ robia hviezdy typu Bruce Willis alebo Ryan Phillippe je mi už naozaj záhadou?! 50 Cent nech radšej ostane pri svojom „rap-umení“, pretože v herectve ešte má čo doháňať, aj keď na druhej strane film mu ani neponúka, čo by len jednu scénu, pri ktorej by výrazne musel zapracovať na svojom hereckom prejave. Príbeh sa snaží tváriť ako komplikovaná gangsterka s množstvom vedľajších postáv, ktoré nedostanú takmer žiaden priestor, a záver je pritom neuveriteľne jednoduchý a tak odfláknutý, že by nevystačil ani na jednu epizódu krimi seriálu. Keby sa to nehralo na nič viac a vsadilo aspoň na klasickú béčkovú zábavu, ale ani nie je tu ani žiadna akcia (okrem 2 krátkych scénok). Úplne zbytočný film. Hviezdičky hlavne za veľmi slušnú technickú stránku ako kamera, strih, vďaka nim film nevyzerá ako „z videopožičovne“, ale miestami vytvára pekné obrázky, a druhá * za účasť spomínaných hviezd, aj keď Willis si tu odbil cca. 15 minút, napriek tomu bol jeho odľahčený výkon fajn, potešil aj "Dexterov otec" Jamer Remar. CELKOVO: (slabé, veľmi slabé) 2* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Netuším, jaké je pozadí filmu, ale představuji si to tak, že udělali v JúEsEj nějakou školní soutěž o sepsání námětu nebo návrhu scénáře k filmu, vyhrál to nějaký černoušek, co právě nastoupil na místní hajskůl na periferii města, dostal to do rukou nějaký znuděný průměrný scénárista, a producent, co není moc úspěšný a zrovna nemá moc do čeho píchnout, avšak má konexe, zazářil a sehnal do téhle školní filmové inscenace pár známých ksichtů do rolí herců. V pořádku, až potud dobré. Bohužel znuděný scénárista měl asi na práci něco zajímavějšího, přesto tohle musel sfouknout do týdne. No a tak to taky vypadá. Kamera, střih ani samotný námět není úplně béčkově špatný, bohužel jako celek jsou příběh, chování postav, náhody a dějové zvraty tak nudné, že i jako "Direct-to-DVD" je to poměrně zbytečné dílko. Hodina a půl je navíc docela dlouho a už ve 45. minutě jsem zvažoval, jestli má cenu to dokoukávat. Já se nakonec přesvědčil, byť bych bez druhé poloviny mohl bez problému žít, ale co vy? Dokážete využít 45, vlastně 90 minut lépe? Věřím že ano. Toť mé "doporučení". ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný a skrz na skrz průměrný film, jehož tvůrci si dávali velký pozor, aby náhou nebyli moc originální. Obsazení to má ale slušný a ani ten 50 Cent mě nějak neštval. I když je pravda, že žádnej Pacino to teda není. Jinak některé zajímavější věci, jako např. vztah postavy R. Phillippa a jeho táty tu nemají moc prostoru. To bohužel znamená, že jako vždy dobrej James Remar, se na plátně příliš neohřeje. Nevím jak bych se tvářil v kině, ale večer v telce se dá tenhle filmík v pohodě dát, je řemeslně kompetentní, dobře obsazenej, v ničem nepřekvapí a za hodinu člověk neví, že ho viděl. Obávám se, že soudruhům z Hollywoodu ani o víc nešlo. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Bruno asi přestal číst scénáře, nebo někdo zfalšoval jeho podpis na smlouvě, že vzal flek v self-masturbační sračce toho černošskýho recitátora, co šišlá, artikulace je pro něj španělská vesnice a vývojově zůstal v pravěku. Tohle nemá nic společnýho s herectvím paďane! Každopádně, scénu s rozsekáním Randy Couturea na hamburger si určitě zapamatuju. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

o čom to bolo neviem - kupil som orig.dvd - a daroval -po pozretí-kamošovi -ľuto mi ho bolo zahodiť-takéto čudo nechcem mať ani doma aby som náhodou ho ešte raz nepozrel. No aj majster tesár či majster Willis sa utne...moja zaujímavosť: Sonny (Curtis "50 Cent" Jackson) nosí hodinky značky Hublot. (dyfur) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

50 Cent neni herec a nikdy jim nebude! Setup je slatanina, plna klise a nelogicnosti, ktera si hraje na cool frajerskou akcni paradu. Navic se snazi do filmu nacpat moralni dilemata, ktera jsou tak mimo, jako kalhoty do zvonu. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem zvědavej, co budou točit za takovejch 5 let. Tohle je typickej příklad vybrání všech klišé, všech podobných situací z dřívějších podobných filmů a naprosto nic originálního. A mě už to nebaví. Občas jsem přihlížel ještě na nějaké okolnosti abych mohl filmu dát nějaké to lepší hodnocení, ale tady to už nemá smysl. To, že tam daj Willise a 50 centa, neznamená úspěch. Film je tak předvídatelný a naivně natočený, nemá větší hloubku, je hrozně povrchní a snaží se vypadat drsně, ale absolutně tak nevypadá. Příště něco svěžího a zajímavého, prosím. 10% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i já, jako zdejší drtivá vetšina na film koukl jen pro jméno Bruce Willis! Hele já si fakt nemůžu pomoct... Kdybych viděl krátkometrážní filmek (cca 12 minut) "Boss Biggs", dám pět hvězd! Kdykoliv byl Bruce na scéně, najednou ten film dostal úplně jiný náboj, který bohužel hned záhy skončil... Willis je úplně jinde než jeho "kolegové" z tohoto bijáku! Škoda jen že už toho svého daru nechce nikde moc využívat a bavit nás - svoje fanoušky, jako zhruba ještě pravidelně deset let zpátky! Jen za něj a jeho vtipný vsuvky tři hvězdy a 50 % ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Asi sa Willis zameral na to, ze raz natoci nudnu otravnu planu ukecanu sracku, ktora nesmie zanechat vyraznu stopu. Axte to mysleli takto tak to sa podarilo . 5 % ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se na tenhle film podíval byl Bruce Willis, jelikož jeho jako herce prostě můžu, i teď, kdy už nejede ty TOP filmy jako Die Hard, Armageddon, Sixth Sense a jiné. Nakonec se však ukázalo, že ve filmu je těch známých herců více, a skoro to vypadalo, že by to mohlo být fajn. Opak se ale stal pravdou, a nedostaneme nic jiného než docela nudnout rádoby akční podívanou, ve které bychom světlých stránek napočítali na prstu jedné ruky, a ještě by nám některé prsty zůstaly. Jako plus tady vidím jedině herce, a vcelku povedenou hudbu a krátký čas - nevím, jak bych to vydržel, kdyby to bylo delší. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Snad jenom patnáct minut ve mě film vyvolával naději,že to nebude blbost,pak to ale šlo celý do kopru,dost béčková záležitost,navíc s pitomou rolí pro Willise.40%. ()

Reklama

Reklama