Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

cariada 

všechny recenze uživatele

Akční filmy nejsou moje hoby. Sem tam se na náký podívám, k tomuhle jsem přišel náhodou, a tak jsem si řekl proč né zkusím to. Trojice kamarádů jde ukráct diamanty, jenže jeden je pak zradí a začíná hra kdo koho dřív zabije a vypeče. Je tu jeden z těch kamarádů , pak ten co mu ukradli ty diamaty ,dvě bandy mafiánů a celé se to masakruje. Asi nejzajímavější je likvidace jednoho mrtvého v masokombinátu v separátoru. Kdy řezník s naprostým klidem ho porcuje a druhý ani nehne vrbou a jen mačká knoflíky. Nic převratnýho se ve filmu neděje a ani ničím film nezaujme. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

"Fifty" se nám nějak rozehrál :). Čekal jsem, že to bude nic moc film a taky že to je nic moc film.. nemá co nabídnout, všechno už jsme jinde viděli. Ale bylo tam pár dobrých scén i hlášek + dobrá kamera. 70 % ()

pabab 

všechny recenze uživatele

Keby som písal komentár, hneď po pozretí filmu, tak by som okopíroval Verbal. Takto len stručne. Pre Boha, prečo ? Na čo ? ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Nudná béčková akční komedie, kterou nezachránil ani Bruce, kvůli kterému jsem na to vůbec koukal. Curtis jako akční hrdina stojí za starou bačkoru a děj stokrát opakovaný a nudný. 30% ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Kdyby ve filmu nebyl Willis a Padesátník, tak bych tomu filmu nedal ani šanci, takhle jsem dal a byl jsem rád, že má tak krátkou stopáž. Nudný, předem jasný děj, který nemohlo zachránit těch pár hlášek. Padesátník jako vždy má celý film jeden a ten samý výraz a bohužel prakticky nesleze z plátna. Doporučuji sledovat v sobotu dopoledne po velmi náročném pátku. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tragický nefilm, který jsem si pustil poměrně pozdě večer s tím, že má krátkou stopáž a tudíž ho stihnu zkouknout než usnu... Usnul jsem tak jako tak po 30 minutách, ale ještě jsem netušil, co se z toho vyklube za sračku.... Asi to mělo být něco ve stylu Guye Ritchieho a podobně... Však výsledkem jest nesmysl s polodrsňákama v hlavních nerolích, kteří produkují herectví až cimmrmanovsky trapné a naivní. Příběh filmu absolutně nezáživný a ubohý, jednotlivé scény jsou nesourodé a rušící. A tak jediné, co mě na filmu zaujalo byly půldolarovy zuby, protože nic bělejšího jsem v životě neviděl. Tento film je sračka... ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Debilní scénář, ještě debilnější zpracování a i přes svou kraťoučkou stopáž vlekoucí se jak opilá želva. Tvůrci vůbec neví, jakým dojmem má daná scéna na diváka působit. Vychází z toho situace jako pokusy o parodii se zcela vážnou tváří (mám na mysli odkazy na "Pulp Fiction") a podobně. Náš hrdina nejenže je často na dlouho dobu zcela přehlížen, prkennost „50 Centa“ navíc způsobuje, že ani tu omezenou dobu před kamerou sám neutáhne. Když k tomu přidáme tragickou filmařskou stránku s malým množstvím špatné (resp. levně vyhlížející) akce a kupříkladu i nevkusnou prací s kamerou, je pro mě opravdu záhadou, jak tam tvůrci dostali Bruce Willise, jehož několik málo scén (zhruba 10 minut … ve filmu, na jehož posteru se tyčí hezky v centru a nejvíc na očích :-D) zároveň představuje nejsnesitelnější části jinak hrozného počinu. 30% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Film je tak na jednu hviezdičku, ale jednu prihodím za Willisa, lebo tých pár scén s ním je super. Inak film absolútne nie je hodný hercov ako Phillippe a Willis. A Randy Cotoure ma síce dobrú postavu, ale totálne nevyužitú. Síce pobavil, ale že nemal ani jednu riadnu bitku tvorcom neodpustím. "50 halier" je nudný, nevýrazný nezaujímavý. Nie, že by vyslovene zle hral, ale proste ničím nezaujme. Lepší režisér a pár vylepšení scéra a molo to byť super. Takto. WTF ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

,,,není mi jasné proč je i problém natočit obyčejnou krimi, s otřepanou zápletkou, když mám k dispozici taková herecká ,,esa,,...tohle se vážně nepovedlo, ale vůbec!! ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkem nadějně, ale potom bum a konec. 50Cent je naprosto příšerný a přijde mi, jak kdyby si sám napsal scénář, který je úsměvný, i když to tak asi nebylo myšleno. Trapné dialogy, trapná akce. Pár chvilek Coutureho bylo dobrých a Bruce Willis byl naprosto skvělý, jako vždy. Ryan Phillippe není špatný, ale takovéto role hrát nemůže, protože ho nejde brát vážně. Nevadí mi americké akčňáky bez hlubší myšlenky, ale tohle nemá ani tu nejmenší. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Další zpěvák co se dere do filmu? No jinak film má dobrý děj. Ke konci se to trochu v tempu uklidnilo, ale Willis jako mafián nebyl k zahození. Náhánění jednoho, pátrání po druhém a takový ten kolotoč kolem je sice obehraný, ale celkem se to i povedlo. 55% ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

"Velcí muži dělají veliké věci." Ani hvězdné obsazení neudělalo z tohoto snímku velkou věc. Ve výsledku je to jen velmi plytká a nevydařená snaha o kultovní film. Příběh nevyvolá jedinou emoci, scény jsou víceméně o ničem a hlášky nefungují. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen kvůli tomu, že v něm hrál Bruce Willis. Myslel jsem si, že se tam ukáže víc než jen po chviličkách, když to sečtu tak to bylo dohromady méně než 15 minut, co se ve filmu objevil. Příběh mi přišel nic moc a zbytečně natahovaný, ještě že film netrval déle než hodinu a půl, jinak bych ho asi vypnul v půlce. Hodnocení 45%. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Pribeh v celku priemerny , nicim vynimocny , no aspon Willis dal svojej role ten spravny smrnc . Do role hlaskujuceho Bossa s ciernym humorom sa jednoducho hodil . ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Byl jsem příjemně překvapenej 50 Centem, protože to zahral dost charismaticky, i když na Oskara to fakt nebylo samozřejmě. Ale jak je mi jeho muzika ukradená tak mně se líbil, zarputile se tvářícího černouše co se chce mstít zahrál slušně. Scénář teda děsivě kostrbatej, některý nesmysly mi vyloudily úsměv na tváři, ale naštěstí sem tam nějakej hlod ušel, a Willis má sice jen malou roli, ale zdaleka ne tak pidi jak jsem se obával a výběr herců do vedlejších rolí byl celkem solidní. Bohužel to vyhlíží dost lacině, a scénáristicky je to dost odfláklý, takže mi to sice neublížilo, ale stěží dám 50% pro 50 Centa. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Jedinou zajímavou věcí na tomto filmu je fakt, že v něm hraje Bruce Willis, jinak je to velmi o ničem. Příběh je plný otřepaných klišé, a i když se v něm pár vtipných momentů najde (třeba když má Petey „nehodu“ s pistolí), v globálu je to prostě děsná kravina. O hereckých kvalitách rapera Curtise "50 Cent" Jacksona je možná až škoda psát, takže ho přeskočím a vrhnu se na hvězdu největší, tedy Bruce Willise. Bruce svým charisma strčí do kapsy celý ansámbl i s režisérem a zašlape je do země s takovou elegancí, že mu sami ještě zatleskaj. Tak nějak nerozumím tomu, proč se herec jeho kalibru nechal přemluvit k účinkování v tak očividně špatném filmu, ale asi neměl zrovna do čeho píchnout. Jenomže ani bravurní Willis to prostě nezachrání. Scénář je natolik slabý, nevěrohodný a hlavně děravý, že dokáže diváka odradit dřív, než to vlastně celé začne. Z mého pohledu naprosto zbytečný film, na který se velmi rychle zapomene. A plně po právu. ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Tady si někdo chtěl hrát na Pulp Fiction a moc se mu to nepovedlo. Možná neměl za každou cenu obsazovat do titulní role nesympatickýho negra, nebo se měl trochu víc zamyslet nad scénářem, aby třeba nedocházelo k tomu, že frajer vyleze z auta gangsterky, která ho celou dobu sleduje v zrcátku (ať mi zkusí vymluvit, že ne), nasedne a v klidu ji sleduje a nechá se dovést jako k někomu jinýmu? Mistr Biggs zase začne střílet na banálním předání nějakýho blbečka pro nic za nic? Jediná trošku hezká scénka je jak zapíchnou fotra ve věznici, to musím říct je zpracovaný solidně a názorně, jak pro žáka zvláštní školy. Supr! ()

Reklama

Reklama