Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Tak mi přišlo, že 50 Cent se ujal i psaní scénáře a režie. A Willis asi brzo bude hrát i v reklamách, protože jeho obsazení ničím jiným nebylo. Ne že by mi krvácely oči a měknul mozek, ale s požitkem to nemělo společnýho vůbec nic. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že nízké hodnocení opravdu sedí. Podobné akční filmy mám moc rád, ale tento fakt neměl ani moc šťávu. Docela takové divné vyústění a i celkově to bylo dost špatné. 40% ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Filmový tvorcovia si opäť raz vzali na paškál Detroit. Mesto proslulé fantastickým hokejom a vysokou kriminalitou. A ako ďalší z rapperov sa nám v Detroite (napr. po Eminemovy) predstavil 50 Cent a treba uznať, že biedne. Jeho fylozofické rozprávanie s farárom o bohu bolo neskutočne nudné. Rovnako ako 85% filmu, Proste kecanie bez deja. Jediný, kto to ako tak vyzdvihoval bol B. Willis ale ani jeho charizma proste na všetko nestačí. Pár scén to treba uznať bolo vtipných (mäsiar a likvidácia obete), ale inak slabota. A záverečná prestrelka??? No ako ťažký gangstri do seba pália 2-4 metrov a majú problém sa poriadne trafiť. 35% a to nehovorím, že tomu chýbala klasická dobrá Detroitská hudba... ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

tak teď nevím.. chvílama se to tváří jako zajímavej akční film, ale pak tam začnou řešit boha nebo tam přijde přiteplenej ultra nebezpečnej nájemnej vrahoun a celej dobrej dojem je pryč.. taky mi to přijde jako by se někdo snažil napodobit G. Richieho a moc mu to nešlo.. taky mi film přijde hodně nevýraznej, asi tak jako že je vám uplně jedno jestli ste se na něho podívali nebo ne.. takže asi 3*.. ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Smíchanina všeho možného, přišlo mi to, jako kdyby každá scéna měla svůj vlastní a zcela odlišný děj než-li ostatní scény, 50 cent by si měl uvědomit, že když neumí dělat dobrou hudbu, tak by se neměl srát ani do filmu. Dám alespoň jednu hvězdičku za Willise, který tam jakožto jediný něco "zahrál". Celkové hodnocení: 25% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak tu již zaznělo. Nebýt pár povedených hlášek černého humoru, nejednalo by se vlastně o vůbec nic. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Vynikajícně shitózní počin na poli thrillerů. Směšné herecké výkony, směšně ubíhající děj. Starý dobrý Tarantino! ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

44%? Co zase blbnete? Aha, už asi vím. Všichni čekáte novou Willisovku a on se tam mihne jen ve vedlejší roli. No to snad ten Gunther nemyslí vážně? Jsem přesvědčený, že kdyby tam Bruce nehrál vůbec, bylo by zdejší hodnocení mnohem vyšší. A nebo by stačilo, kdyby si s Curtisem možná jen vyměnily role. Ale tak už to bohužel bývá. Pro mě rozhodně solidní krimi. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podpriemerne krimi v dost videnych, nudnych scenach, ktore obcas dokreslilo nieco pozitivnejsie, ale dost zriedkavo. Bruce Williis toho moc neukazal, co je v jeho silach, ved ho ani dokopy poriadne neukazovali vo filme. Cely film sa nejako stale viac a viac utapal do smrduteho bahna v nejakom mociari, skade sa nie a nie vyhrabat na pevnu zem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Anglicky SETUP, česky(slovensky) PODRAZ. Bohužiaľ, na tento film platí ten druhý výraz. Mohlo by to dopadnúť lepšie, keby scenár bol prepracovanejší. No a B. Willis? Dva-tri dobré hlášky, ale to je všetko. Ale to už pre dnešné akčné filmy nestačí. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Trhák to není, herecké výkony průměrn, příběh stokrát omletý, 50 cent kterej se do filmu prostě nehodí a scénář hodně špatně napsanej, ale zase na druhou stránku, film obsahuje pár detailů které ve většině filmů neuvidíte. To, a občasně příjemná atmosféra s poslouchatelným soundtrackem (kterej pořád někdo v autě vypíná), dělá z filmu podprůměr co dokáže zaplnit jinak obyčejný den. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velice nudná béčková podivaná, ke který mě přived vlastně jen Bruce Willis a Ryan Phillippe ve výčtu herců. Příběh nic moc, hlášky žádný. Akce sice byla, ale scházel jí větší šmrnc, na čemž se asi nemálo podílel nepříliš vysokej rozpočet. Alespoň, že mě tvůrci netrápili nesnesitelně dlouhou stopáží. 50 Cent by se měl soustředit jenom na rapování (popř. si najít jinou kreativní činnost), protože rapuje rozhodně líp, než hraje. Druhá hvězda putuju převážně za roli Bruce Willise alias velkýho šéfa. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Ešte že páni majú Bruca Willisa, inak by to skončilo bez hviezdy. Ďialógy sú až extrémne debilné. To by jeden neveril. Pár zaujímavých hlášok sa tu precedí, ale slovom pár myslím fakt dve. A mantavý poldolár ... škoda slov. Tých necelých 85 minút je až až. Ak niekoho nemáte radi, toto je film vďaka ktorému bude trpieť. Tá jedna hviezda je zo súcitu. ()

Jakubik odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, sračka a sračka. Pardón ale tohle se fakt nedalo. Willise snad odchytli, když šel při natáčení Expendables 2 na oběd aby jim zahrál „padoucha“ a zaplatili za něj oběd. Jinak si nedovedu odůvodnit, proč by měl hrál v takovémto počinu. Zbytek je opravdu bez komentáře…ztráta času ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Sonny vypadá jako drsn'ák, snaží se chovat jako drsn'ák, ale v podání Jacksona tomu neuvěříte.Samotný příběh není špatný, ale natočeno tak nějak odfláknutě.Jen kvůli Brucovi, kterého mám rád, dávám nakonec 50%, ale i to je možná zbytečně moc.No však posud'te sami, až film uvidíte, já si z něho na zadek rozhodně nesedl. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný film, který by se dal zařadit do ohrožené "béčkové" kategorie. Je škoda, že tyhle otravnosti vůbec vznikají, poněvadž si zakládají na slavném hereckém obsazení, ale dějově se ztrácí v naprosté nepřehlednosti. Tenhle film holt postrádá jakýkoliv systém nebo alespoň chytlavé akční scény. Moc nechápu, proč se k tomu upsal B. Willis, ale odehrál si svých cca 8 minut, které mě z celého filmu asi pobavily nejvíce. Za zmínku snad stojí i pár světlejších momentů v podobě řezníka nebo nájemného vraha .. zbytek je zbytečnost. [27%] ()

Reklama

Reklama