Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Byl jsem příjemně překvapenej 50 Centem, protože to zahral dost charismaticky, i když na Oskara to fakt nebylo samozřejmě. Ale jak je mi jeho muzika ukradená tak mně se líbil, zarputile se tvářícího černouše co se chce mstít zahrál slušně. Scénář teda děsivě kostrbatej, některý nesmysly mi vyloudily úsměv na tváři, ale naštěstí sem tam nějakej hlod ušel, a Willis má sice jen malou roli, ale zdaleka ne tak pidi jak jsem se obával a výběr herců do vedlejších rolí byl celkem solidní. Bohužel to vyhlíží dost lacině, a scénáristicky je to dost odfláklý, takže mi to sice neublížilo, ale stěží dám 50% pro 50 Centa. ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Trhák to není, herecké výkony průměrn, příběh stokrát omletý, 50 cent kterej se do filmu prostě nehodí a scénář hodně špatně napsanej, ale zase na druhou stránku, film obsahuje pár detailů které ve většině filmů neuvidíte. To, a občasně příjemná atmosféra s poslouchatelným soundtrackem (kterej pořád někdo v autě vypíná), dělá z filmu podprůměr co dokáže zaplnit jinak obyčejný den. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný film, který by se dal zařadit do ohrožené "béčkové" kategorie. Je škoda, že tyhle otravnosti vůbec vznikají, poněvadž si zakládají na slavném hereckém obsazení, ale dějově se ztrácí v naprosté nepřehlednosti. Tenhle film holt postrádá jakýkoliv systém nebo alespoň chytlavé akční scény. Moc nechápu, proč se k tomu upsal B. Willis, ale odehrál si svých cca 8 minut, které mě z celého filmu asi pobavily nejvíce. Za zmínku snad stojí i pár světlejších momentů v podobě řezníka nebo nájemného vraha .. zbytek je zbytečnost. [27%] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tomto akčním dramatu nesmutnější? Že vůbec nejlepší na tom všem byl vězeň James Remar a nájemný vrah hledající ukradené diamanty Shaun Toub – přestože se tam oba vždy objevili jen pár minut a měli vedlejší role. Že o nejlepší scénu a zážitek se postaral bodyguard Randy Couture a jeho nešikovná manipulace se zbraní – přitom ten se tady ohřál ještě méně. Zatímco hlavní trio 50 Cent - Ryan Phillippe a Bruce Willis moc neokouzlili. Ti dva první jmenovaní žádní skvělí herci nejsou (no Ryan měl pár lepších chvilek) ale sám velký Bruce se tu pokoušel sice vtipkovat při mučeních či mordech, ale většina dialogů byla otřesných – navíc ani on nedostal moc prostoru. Jenna Dewan je celkem pěkná ženská, jenže ani ona to moc nepozvedla. Takže mi z toho vychází jakýsi „nedovařený pokus“ o zajímavý film, který má však ve finále podprůměrnou hodnotu a kvalitu téměř žádnou až na pár výjimečných okamžiků (scén). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz davno sa nikto nepokusil natocit gangsterku v style Pulp Fiction alebo ranných Ritchieoviek. Asi preto, ze uz aj samotnym zakladatelom tohto zanru dosli napady. A ich nasledovnici typu Mike Gunther tiez nic originalne do zanru neprinesu. Bohuzial Gunther sa nezmohol ani na funkcnu vykradacku svojich slavnejsich predobrazov. Prvy problem tohto filmu je, ze mu chyba dravost. Tempo je asi tak 10-20krat pomalsie ako by malo byť. Dialogy su nezazivne, hlasky absolutne ziadne, postavy nezaujimave a herci ako 50 Cent alebo Coulture su vlastne neherci, ktorym neuverite ziadnu pózu. A to ze sa sem nahodou dostal Willis je pre mna zahadou. Ale jeho superdrsny kápo je vdaka mizernym dialogom tiez len k smiechu, ale tým trápnym spôsobom. 3/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama