Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Netuším, jaké je pozadí filmu, ale představuji si to tak, že udělali v JúEsEj nějakou školní soutěž o sepsání námětu nebo návrhu scénáře k filmu, vyhrál to nějaký černoušek, co právě nastoupil na místní hajskůl na periferii města, dostal to do rukou nějaký znuděný průměrný scénárista, a producent, co není moc úspěšný a zrovna nemá moc do čeho píchnout, avšak má konexe, zazářil a sehnal do téhle školní filmové inscenace pár známých ksichtů do rolí herců. V pořádku, až potud dobré. Bohužel znuděný scénárista měl asi na práci něco zajímavějšího, přesto tohle musel sfouknout do týdne. No a tak to taky vypadá. Kamera, střih ani samotný námět není úplně béčkově špatný, bohužel jako celek jsou příběh, chování postav, náhody a dějové zvraty tak nudné, že i jako "Direct-to-DVD" je to poměrně zbytečné dílko. Hodina a půl je navíc docela dlouho a už ve 45. minutě jsem zvažoval, jestli má cenu to dokoukávat. Já se nakonec přesvědčil, byť bych bez druhé poloviny mohl bez problému žít, ale co vy? Dokážete využít 45, vlastně 90 minut lépe? Věřím že ano. Toť mé "doporučení". ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Bruno asi přestal číst scénáře, nebo někdo zfalšoval jeho podpis na smlouvě, že vzal flek v self-masturbační sračce toho černošskýho recitátora, co šišlá, artikulace je pro něj španělská vesnice a vývojově zůstal v pravěku. Tohle nemá nic společnýho s herectvím paďane! Každopádně, scénu s rozsekáním Randy Couturea na hamburger si určitě zapamatuju. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný film, který by se dal zařadit do ohrožené "béčkové" kategorie. Je škoda, že tyhle otravnosti vůbec vznikají, poněvadž si zakládají na slavném hereckém obsazení, ale dějově se ztrácí v naprosté nepřehlednosti. Tenhle film holt postrádá jakýkoliv systém nebo alespoň chytlavé akční scény. Moc nechápu, proč se k tomu upsal B. Willis, ale odehrál si svých cca 8 minut, které mě z celého filmu asi pobavily nejvíce. Za zmínku snad stojí i pár světlejších momentů v podobě řezníka nebo nájemného vraha .. zbytek je zbytečnost. [27%] ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podpriemerne krimi v dost videnych, nudnych scenach, ktore obcas dokreslilo nieco pozitivnejsie, ale dost zriedkavo. Bruce Williis toho moc neukazal, co je v jeho silach, ved ho ani dokopy poriadne neukazovali vo filme. Cely film sa nejako stale viac a viac utapal do smrduteho bahna v nejakom mociari, skade sa nie a nie vyhrabat na pevnu zem. ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podľa mňa si tento film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Rozhodol som si ho pozrieť len kvôli Brucovi Wilisovi. Jeho rola bola nestotožnená s jeho predchádzajúcimi výkonmi, jeho účinkovanie v akčných scénach v ktorých vždy dominoval to všetko chýbalo mojim očiam. Zrejme si Bruce Wilis potreboval kúpiť nové lacné sako tak zobral túto ponuku, inak si to neviem vysvetliť ,alebo ako veterán dostáva už len také ponuky no neviem. Príbeh nemal žiadnu zápletku, navyše nedotiahnuté detaily v istých častiach. Ak sa pozriem pár rokov dozadu a porovnám s podobným filmom Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Sbal prachy a vypadni tak ten ho vo všetkom prekonal. Neviem či to bola chyba režiséra Mika Gunthera ,alebo malý rozpočet na tento film ,ale bolo to chabé. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama