Reklama

Reklama

Beneath the Darkness

  • Velká Británie Beneath the Darkness
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka teenagerů byla svědkem toho, jak byl jejich kamarád zavražděn. Snaží se dokázat, že místní hrdina je ve skutečnosti bezcitný vrah, a zároveň předejít tomu, aby se stali jeho dalšími oběťmi. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Musím pochválit, že thriller není žádná amatérština, jak to vidíme často v poslední době. Takže kamera, zvuk, herecké výkony v pohodě. Příběh už byl slabší. Ale po těch horrorových sračkách, co jsem viděl tento týden, to byl jeden z nejlepších filmů. 50% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Taký pohodový kríženec skvelého After.Life a teenagersky ladenej Disturbie, o malomestskom funebrákovi, ktorý pod maskou slušného občana ukrýva svoje maniacke chúťky, občas niekoho zabije a večer si zatancuje so svojou mŕtvou ženou. Teenageri, ktorí si myslia, že v jeho dome nájdu duchov sa k nemu v jeden večer vlámu, no zisťujú, že si s ním začínať radšej nemali. Mňa to celkom bavilo a hodnotenie by som videl niekde medzi 3 a 4 *, no za Dennisa Quaida v úlohe šialeného hrobára, sa prikláňam k 4*. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, do jaké míry se dá při čtení scénáře analyzovat, že půjde ve filmovém výsledku o hroznou kravinu. Jestli do velké, pak to o bůhvíjaké inteligenci hlavních hvězd (zde Quaid) věru nesvědčí. 35% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid si v staršom veku čoraz viac vyberá úlohy zabijáckych psychopatov a celkom mu padnú. Len by mal dôkladnejšie vyberať scenáre a nekývnuť na hocijakú hovadinu. Scenár tejto je čisté zúfalstvo, aj keď príbeh o cáklom hrobárovi ponúkal dosť možností na skvelú čiernu komédiu (tej sa dočkáme až v úplne záverečnej scéne). Komplet všetky postavy sa chovajú debilne, film nemá jediný prekvapivý alebo napínavý moment a všetci herci okrem Dennisa by sa neuplatnili ani v ochotníckom divadle, či už tínedžeri, policajti alebo rodičia. Amaterizmus a B-čkovosť z toho kričí na sto honov, no nie je to ani srandovné B-čko, je to čisté zúfalstvo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o jednom susedovi,ktorý vlastný pohrebníctvo.Má takú záľubu že zo svojimi obetami hra zvrátené hry a potom ich aj tak skoro vždy zamorduje.Ale príbeh sa sústreďuje aj na jeho suseda travisa,ktorý mu chodí pokosiť trávnik a tak nikto z jeho okolia ani netuší že je psychopat.Travis sa aj z priateľmi vyberú do jeho domu,či tam naozaj straší ako sa o tom dome hovorí.Len si mysleli že nieje doma a ako sa to ukáže že to bola zlá voľba.Príbeh nieje ničím výnimočný a takýchto podobných filmov je veľa.Dej bol jedna zaostala fraška.Lebo prišli do toho domu lebo že tam straší a keď toho mladého zabil tak im nik neveril,klišé ako prase.A takýchto nepodarených nezmyslov je tu mnoho.Postavy sa chovali ako čistý kreténi a herci boli dokonalé zlí.A D.Quaidovy odporúčam držať sa komédii a dramatické role nehať pre iných hercov.Lebo drsnejšie tam boli kvetiny v okne ako on.Tento film má podobnosť z Disturbiou ale ten je oveľa lepší.Občas je tu atmosféra ale nie tak často ako by som chcel. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je docela blbost. (mínus) Příběh zaměřen na teenagery, (mínus) Všechno, co byste od života s prdelákově na střední škole čekali, roztleskávačky, fotbal, domácí úkoly o Macbethovi..., (mínus) Děj thrilleru podle béčkové šablony, dětem nikdo nevěří, blablabla... (plus) Dennis Quaid ~~~ Pro DVD tak akorát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Beneath the Darkness“ hraje s klasickou premisou, kterou podává neméně klasickým způsobem, což jen vede k tomu, že je to už několikrát ohraná nuda. U podobných filmů potřebujete dobrý nápad nebo skutečně silné herecké výkony. „Beneath the Darkness“ bohužel nemá ani jedno a jede si standard, který nakonec není schopen dosáhnout ani na průměr. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Překvapení v podobě D.Quaida,tuhle roli si zřejmě užil,a vlastně v podobný ještě asi nehrál.Jinak film průměrnej,pár napínavejch scének,néjaká ta vraždička ,jinak nic víc.50% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Zase nic co by jsme už někde neviděli, navíc herecké výkony nic moc a všichni nějak nic moc vedeni do práce, ale spíš se tam motali. Takže občas to zase úplně k zahození nebylo, ale abych se nato koukal ještě jednou, tak to nehrozí. 35% ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok ma trochu štval - najskôr "duchovia" a potom si len tak skočíme k susedovi na dom...Film ku ktorému som sa dostal kvôli Dennisovi a ktorý stojí práve na jeho výkone. Snáď prvá rola, kde som ho videl hrať záporáka. To čo som si najviac odniesol z tohoto filmu (a asi aj jediné - bez toho asi), je Quaidova vyšinutosť, ktorú zahral naozaj bravúrne. Ako sa hovorí, to najlepšie na záver. A to presne aj zo svojej postavy v záverečnej scéne vydal (pre mňa najlepšia scéna filmu). 3* aj napriek spomínaným výhradám z úvodu. Ale v pamäti naozaj ostane len Quaid (a pre to som si aj prišiel, čiže spokojnosť). ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tenhle film to u diváka prohrává snad na všech frontách, přičemž jeho nejpalčivější slabinu představuje scénář. Ten je opravdu velmi chabý, navíc staví do centra dění teenagery, což je sama o sobě cesta do pekel. Jejich bezduché tlachání, nelogické počínání a značně nepřesvědčivé hraní diváka brzy unaví a ten asi tak v polovině filmu začne podřimovat. Jediné světlé momenty tak přináší Dennis Quaid, který si tady střihl obstojného magora, jenomže i on se brzy stane obětí stupidního scénáře a tak veškerá jeho snaha přijde v niveč. Přesto právě Quaid pozvedá film na alespoň trošku snesitelnou úroveň, byť on sám si zrovna tenhle film za rámeček asi nedá. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučký film. Dennis bol síce fajn pošahaný, ale film to bol slabučký, žiadna krv, málo akcie, málo napätia, stupídne chovanie všetkých postáv, nielen tej "pošahanej", slabučké. Aj dve hviezdy sú priveľa. ()

Milodar odpad!

všechny recenze uživatele

Vlasy mi hrůzou vstávají na hlavě při představě, že bych se na tento strašlivě děsný ToiToi hororr musel dodívat. Vzdal jsem to, když mládežnická partička vnikla do toho divného domu, kde bydlel zlý pan Psychopat. Bu! ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Teda takhle mizerný scénář už jsem dlouho neviděl. Podprůměrný thriller bez špetky napětí a inovace. Myslím, že Dennis Quaid si prostě chtěl zahrát magora. A náležitě si to užívá. Chtěl jsem dát jednu hvězdu, ale za něj přidám druhou. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Popravdě nebýt superdementního čachrování okolo příběhu (duchové/neduchové), mohlo to být docela dobré. Dennis Quaid v roli psychopata rozhodně boduje. Ostatní "hlavní herci" působí oproti němu jako strašáci, ale nejsou vyloženě špatní. Podstatné je, že film má určité "hlody", stejně tak jako pár slušných myšlenek. Teoreticky by to mohlo sahat až k průměru, ale vzhledem k mému osobnímu "sporu" s americkými shit scénáristy půjdu o hvězdu dolů. Každopádně pokud zvládáte béčka, pak Beneath the Darkness je možná až dobrá volba. 45% ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid si zřejmě potřeboval vydělat na nájem jinak nevím čím to může být, že hrál v takové hovadině. Dementní hrdinové, policajti totálně vypatlaní idioti a tak skutečně jediná věc na kterou se dalo dívat je právě Quaid, který si roli vyšinutého magora dokonale užíval. Jinak není moc o co stát. P.S. co to do prdele bylo za kravinu s tím duchem??!! ()

Reklama

Reklama