Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (170)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý seriál o nejznámnější věznici na světě. Hodnoceno po 2 dílech, jsem zvědav, jestli si seriál laťku udrží, nebo ji podleze. BTW, je příjemné vidět, že Jorge Garcia od Ztracených (ano, to je ten seriál, kde 150 lidí po pádu letadla ztroskotá na "pustém" ostrově) nezhubnul ani gram. Zatím 80%. BTW - proč to všichni srovnáváte s Lostem?? ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Šílené zklamání, sexuálně naprosto nepřitažlivá detektivka společně s tlustým a nesympatickým "dakem" vyšetřujou (b)anální zločiny. Celá ta věc z Alcatrazem a časem mi přijde jen na oko a pro efekt. Spousta nelogickýho chování, žádnej tahák na další díl..prostě nic me u tohodle seriálu zatím nedrží a nezaujalo....Ale dám tomu šanci, zatím silnej podprůměr. U lost mi to jaksi nevadilo, ale nikdy nepochopim jak mohl "Hugo" vyhrát nějaký casting. ()

Reklama

Pyth 

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se dlouho dopredu - o to vetsi zklamani nejspis bylo. Moje oblibene vezenske tema, troska tajemna, Hurley z Lostu - vsechno nasvedcovalo tomu, ze to bude bomba. Ale ona nebyla. Serial se bohuzel zameril spise na jednotlive trestance a ucelene dilo z toho moc nebylo. Navic konci velikanskym cliffhangerem, takze moc nedoporucuju nato koukat... :( ()

kailik 

všechny recenze uživatele

Hodnotim po shlidnuti prvnich dvou dilu. Cekal sem, ze se bude jednat o poradnej serial, kterej bude stat alespon za to, ale bohuzel se nestalo. Vsechno se to delo az moc rychle, predvidatelne a pro me teda naprosto nezajimave. V puli prvniho dilu, uz je vam jasny, co se tak asi stane v druhym dile a jak to vsechno bude probihat, zadny prekvapeni, nic, co by me zaujalo. Pripadalo mi to jako lacina urychlena kopie Fringe, ale to je ciste muj nazor. Na druhou stranu musim pochvalit hudbu, znamou z Lostu a zmineneho Fringe. Obsazeni postav je skvele, tomu bych nemel ani co vytknout. Bohuzel mi to proste cely nejak nesedi, uvidime, dam sanci dalsim dilum a mozna i zmenim nazor. ()

shabazza 

všechny recenze uživatele

Zklamání letošní seriálové sezony. Hodnoceno po 7 dílech a zatím je to vývar z týden starých ponožek. Sedm dílů si je podobný jako vejce vejci - objeví se vězeň, blondýnka s Hugem ho chytnou a zlej kluk ho dá do super tajnýho vězení. Od seriálu s Abramsovým podpisem jsem čekal aspoň malinko víc. 40% 7.4.2012: Dokoukána první serie ... hodnocení stahuju na 30%, jelikož tohleto je volovina par excellance a jestli bude druhá serie, tak to pak odporuje veškerým zákonům zdravého rozumu. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (7)

  • Jméno ostrova Alcatraz vzniklo z původního španělského názvu Isla de los Alcatraces, což v překladu znamená „ostrov pelikánů“. (Ainy)
  • Auto, ktorým jazdí hlavná hrdinka je Mustang GT 390 ročník 1968. (tarponko)
  • Každá epizoda je pojmenována podle vězně či dozorce, jehož případ se v daném dílu právě probírá. (W-e-n-d-a)

Související novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama