Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruský gang kšeftuje v Leedsu s lidmi a nerespektuje přitom zákony. Přiváží je v kontejnerech, ženy pak zotročí a stávají se z nich sexuální služebnice, muži jsou nuceni bojovat v nelegálních zápasech. Rusové se ovšem nevyhnou malé chybce, když unesou dceru místního bosse Gaba. Ten se rozhodne pro odplatu. (Corey)

Recenze (7)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Některé britské filmy jsou snad točeny na zakázku vietnanské tržnice v Londýně. Hnusná, smradlavá, neznačková kopie, která se vytahá už při zkoušení a stěží vydrží jedno vyprání, určená pro mentální socky, co poznají "kvalitu" na první pohled! Vždyť čím víc děvek, rusáků, vyholených gogo mlátiček a ilegálních zápasů, tím víc Adddidas. Je to jako by si pan Olmer odskočil natočit Nahotu na prodej 2 s "vynikajícím" komparzem z východního bloku, v zádech se stodolarovým rozpočtem Segalových velkofilmů posledních let. A srovnávat něco takového s nasraným taťkou Neesonem, je jako pyšně si vykračovat ve fungl nových Huang Solex Jeans a slepě věřit, že vypadají stejně jako Mustangy. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Syrová agitace na přistěhovalce, kteří mimo veřejné dění jedou svůj drsný byznys, zatímco v 96 hodinách jsme se podívali do Francie na muslimy, tak ted máme na mušce rumuny v Anglii. Nic originálního a na hlubší myšlenku by to chtělo víc času, takhle je to jen o profláklých frázích na efekt. Ale slušná akce, odsejpá a nikdo se s nikým nesere. Jelikož mám rad payback filmy, tak hvězda na víc. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Britská odpověď na 96 hodin?? Uf - no dalo se to vydržet, ale v žánru "unesli mi dceru, budu se mstít" patří Freight spíše k těm špatnějším až hodně špatným...P.S - pořád jsem čekal, kdy se tam konečně ukáže ten Bill Murray (což bylo pro mě hlavní lákadlo) :-D 4/10 ()

Ruud36 

všechny recenze uživatele

Naprosto podprůměrný snímek, který se zvláštním způsobem snaží poukázat na problematiku obchodu s lidmi, nucených prací a prostituce ve Velké Británii. Tento film mě vůbec ničím neoslovil a jsem rád, že jeho shlédnutí mám za sebou. ()

Reklama

Reklama