Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (411)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu sa už dnes dajú robiť iba s humorom. Vidieť hoci polovicu nejakého Mega-šarka v Benátkach je číre zúfalstvo, ale Piraňa 3DD sa aspoň neberie vážne. Divákovi je od začiatku jasné, že všetky tie trápne klišé sú tam zámerne a tragikomický Hoff alebo beznohý Ving Rhames ak aj nerozosmejú, aspoň vyvolajú spokojný úškrn. Dalo sa, aj keď to dokonale nefunguje ani ako komédia, ani ako paródia či pocta alebo horor. Z každého aspoň trochu. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa mňa by už za toto mohli aj zatvárať. Aspoň do Ilavy. A najlepšie na celu s nejakou partiou o stupeň teplejších nech si to seržo rejžo "poriadne" užije. Mínu pod nohy pána Gulagera. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Christophera Lloyda, jehož video má na YouTube "víc kliknutí než to smějící se mimino s průjmem". Jinak je to ještě větší a ještě méně (čili vůbec) zábavný brak než první díl. Silikonová trapnost. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina a ano, režie je podstatně horší než u jedníčky. Ale to však neznamená, že by to nebyla sranda. Vtipný scény jsou zde opravdu vtipný a David Hasselhoff už nikdy nebude víc zábavnej. Posledních 20 minut jsem se bavil fakt hodně. Takhle si představuju typickej film pro pařbu s kámoši. Guilty pleasure roku. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem čekal návaznost na minulý díl, čekal jsem velké ryby. Ale to se nekonalo. A celou dobu jsem byl přesvědčen, že dám 3 hvězdy, až jsem nakonec dal 4. Asi za Davida Hasselhofa, scény s ním byly legrační. Celkově to beru jako parodii na piraňu, která byla vcelku zábavná. Ale zdejší hodnocení chápu, diváci to zřejmě brali moc vážně a koukali na herecké výkony, a tak zjistili, že pirani místy až moc přehrávají a některým rybičkám člověk neuvěří, že opravdu chtějí dělat hamky ňamky, když okolo člověka jen tak proplují. Třeba bude další díl, piraňa 3DDD. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá zvykem, tak o poznání horší pokračování než je sice totálně trashovej, ale stylovej první díl. Ne, že by to teda nebyl opět totální brak to zase ne ono stačí vzít v potaz už jenom ten námět a sice Piraně v aquaparku... To zase jako jo, ale problém je v tom, že to není ani z půlky tak zábavný jako jednička. Parádní gore a pořádný pecky cecky tu totiž jaksi ustoupili a tak jedinej kdo tenhle film zachraňuje je Dejvid Hajzlhroch a jeho malej zrzavej kripl. Jeho geniální cameo posouvá tenhle biják do nadprůměru. Jinak darmo mluvit...55% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Na talent pána Gulagera som si vytvoril názor hneď od jeho prvého ospevovaného nedopozerateľného filmu FEAST a som rád že jeho ďalšie počiny, ako tak sledujem hodnotenia, už tak ospevované nie sú... no ale nepozri si pokračovanie úplnej pecky s takým obsadením. Keby tam nehrala Katrina Bowden a nestrapňoval sa tam David Hasselhoff tak nieje šanca to dopozerať. Záverečné nepodarené zábery alebo čo to bolo sú neskutočne trápne, čiže film má v skutočnosti cca 70min. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kozy, ryby, kozy, kozy, zubatý ryby. Geniální. John Gulager je magor, jehož tvorba patrně nikdy neopustí kolonku "jsem v pubertě a teče mi krev". Problém je, že druhá Piraňa v podstatě nekouše - není ani trochu konzistentní, CGI a gore se znásilňují navzájem, humor funguje jen zřídkakdy a střihač vypil na place nejspíš víc drinků, než všechny ty kozatý nádhery dohromady. Doporučení: rychloposuv. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příliš velký rozdíl mezi jedničkou a dvojkou nevidím, a tak by se oba filmy klidně daly spojit v jeden celek. Vlastně je tu více nahoty, melounů a krve, což se dalo očekávat. V závěru létají i hlavy nejen dospělácké. Fekální humor se naštěstí zastavil na snesitelné hranici. Jako bonus - vtipné závěrečné titulky. Pobavila nejen výbušná scéna v rákosí na začátku, ale i dodávka, molo a samozřejmě závěrečné maso. Jedna z vnadných děveček měla v jistém okamžiku melouny tři, což připomnělo kultovní Total Recal. A scéna ve vaně? Odkaz na Slimáka i na Freddyho...fajnové. A protože jde o komedii, řekl bych až parodii, je zbytečné vyčítat jakékoliv nelogičnosti. ,,Ty malej zrzavej blbečku..." ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá, ale tohle je blbost nad blbost. Tu jednu hvězdičku si zaslouží jen asi 3 momenty v první polovině, které mě dokázaly pobavit. Jinak to bylo hrozný a čím víc se blížil konec, tím to bylo debilnější a debilnější. Fakt zůstává rozum stát nad tím, co autoři dokáží zplodit. Megatrapných scén přibývá geometrickou řadou a tyto "vtipné" scény můžou pobavit snad jen Amíka s IQ 50. Navíc po režisérské stránce nuda, gore o ničem, příběh o ničem, rozhovory o ničem. Ale na ty trapácký scény prostě nic nemá. Dejvid Hajzlhóf byl vtipnej poprvý a podruhý, ale pak už se zařadil do sraček tohoto dementního výplodu. 25% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Hasselhoffa, jehož cameo patří k těm nejvtipnějším vůbec. Jinak John Gulager by se měl zamyslet, jestli pro něj nebude lepší točit pouze čistokrevné komedie, místo aby mi kazil Ajovu piraní legendu a navrch ještě iluzi o sexu s Katrinou Bowden. No fuj... :)) 25% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po návratu z dovolené? XD Jenže při sledování celou dobu tak nějak očekáváte finále plné zábavných brutalitek, u kterého si zaklejete, a ono nedorazí... Co se ale týče kvalit, drží si dle mého Piraňa 3DD laťku, kterou určila jednička a není ani horší ani lepší. Vesměs mě oba filmy bavily stejně jako sledování čtyř takřka se nehýbajícíh potvor v Sea life parku :-) 3D:***** se mi tentokrát poměrně dost zalíbilo, krásný čistý obraz, barevnost, znatelný prostor, rybičky a sem tam i nějaká ta část těla krásně vyčuhovala. Ve všech směrech solidní popcorn. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Říka se, že i málo stačí k lidské radosti. První díl byl alespoň zábavný, jen přehlídka umělého poprsí a Mič Bjůkenen nestačí. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Piranha 3D daleko lepší než 3DD. Nejvíce mě mrzí, že se nedrží předlohy, poněvadž pokračování v kolejích jedničky by nemuselo dopadnout vůbec špatně. Odbočení nedopadá svým způsobem tragicky a změna režiséra je znát ve všech směrech. Krev daleko slabší než v jedničce, lekačky zhruba stejné, ale oproti jedničce vzrostl humor. Nebýt poslední půl hodinky, kde bylo pár slušných scén jako například přejetí malé holčičky nebo David Hasselhoff, šel bych s hodnocením ještě níž. Jako jednohubka Piranha 3DD neurazí, ale oproti jedničce obrovský pokles dolů a vše je zachráněno až v posledních minutách... 4/10 = 45% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Proti Ajově verzi je to slaboučké, jako horor je to slaboučké, ale jako komedie a pomalu erotický film je to dostatečné. Kozičky a prdelky jsou tam imrvére, nějaká ta funny scénka nebo gag proběhne každých deset minut, takže proč ne...zasmál jsem se možná víc než u průměrné komedie. 50% ()

Foox 

všechny recenze uživatele

NE!! Piraňa 3D byla super záležitost, tak sakra kde byl problém to jenom zkopírovat do většího měřítka a absurdnosti? Tedy většinou bych to filmům vyčítal, ale tady by to bohatě stačilo k další výborné zábavě, ale na druhou stranu je tady nádherně vidět, co se stane, když se k brakovýmu tématu dostane trošku lepší tvůrce.. no ale tím rozhodně tentokrát není John Gulager, který doufám už nebude točit ani domácí video z oslavy narozenin. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

2018: Gulager šel po feast jedničce strašně do háje. Heh trvá přesně půlku filmu než se objeví Hoff. Do té doby nudná tuctová příprava na příchod piraňí. Občas nějaká ta koza, mizerná kamera, mizerné nápady. V poslední půlhodině teda začne "inferno", ale do jedničky to má hodně daleko. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako čo je moc je moc. Nečakal som nič svetoborné, ale táto zlátanina prekonala všetko čo sa prekonať dalo. V tomto filme nič filmového nehľadajte, ide o zmes nelogicky pospájaných obrázkov, prifarbené 2 tonami nudy a neskutočného zúfalstva. Tých 83 min. som radšej mohol preležať na gauči a počítať muchy na plafóne, bola by to zmysluplnejšia činnosť ako pozerať túto somarinu. Jednú hviezdičku som dal Hasselhoffovi za to, že si dokázal sám zo seba urobiť srandu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a k tomuhle filmu jsem se taky dostal jen díky tomu, že to běželo na prima cool. Jinak bych stěží do těchto vod zavítal. Pochopil jsem, že se film nebere vážně i tak jsem mu ale nedokázal přijít na chuť. Po hororové stránce je to zcela nefunkční ( digi ryby jsou trapný ) a s komediální stránkou na tom tenhle snímek není o moc líp. Nebo alespoň mě tenhle druh humoru prostě nesedl. Piranha 3DD je plná wtf scén. Za všechny jmenuji scény jako soulož a následně piraňa na ptákovi, piraňa v prdeli nebo useklá hlava mezi kozama. Vše kuronoval nástup Dejvida Hajzlhófa ( Mič Bjúkenen ) a jeho sebe parodie. Jelikož jsem chlap, kterej miluje ženskou krásu na snímku vidím snad jediný pozitivum a tím jsou holky v plavkách a ještě líp ty bez nich. Za to si určitě jednu hvězdu tenhle film zaslouží. Druhá slabší hvězda je za ten zbytek. Jinak je to ale naprostá ztráta času. ()

Reklama

Reklama