Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (411)

kingik 

všechny recenze uživatele

Prehistorické piraně po dvouletém půstu znovu vtrhly do kin. Jsou za tu dobu hodně vyhladovělé a prodělaly mírný žánrový vývoj. Od h(d)ravého ekohororu se film posouvá až k absurdní hororové parodii s ironizujícím Davidem Hasselhoffem pobíhajícím po scéně jako legendární plavčík s otráveným výrazem ve tváři za doprovodu úvodní písně z Baywatch. Pološíleného mistra hrůzy Alexandra Aju střídá pološílený a méně renomovaný John Gulager. Jezero Victoria střídá jezero Cross a následně nově otevíraný Aquapark s příznačným názvem Big Wet. Do názvu filmu se přidalo ještě jedno D označující velikost poprsí slečen-striptérek a dvojitý nášup může začít. Hned zkraje však je nutno napsat, že dvojka přes velmi svižné tempo, které jedničce v rozjezdu chybělo, má celou řadu předností, ale ani přes to svého předchůdce netrumfne. Technické zpracování piraň je v pořádku, je jich podstatně víc a můžeme si je prohlédnout bez zběsilého střihu. Hereckému obsazení z nižší kategorie, většinou sloužící jako krmivo nenasytným rybičkám, dominuje skvěle hláškující Hasselhoff. Vrací se staří známí z prvního dílu, skvělý paleontolog Christopher Lloyd a neméně skvělý Ving Rhames bez noh, ale s důmyslně umístěnou brokovnicí na protéze. Před Gulagerem byl nelehký úkol navázat na krvavá jatka, která započal jeho slavný předchůdce, ale závěrečný masakr v aquaparku se rozhodně, co do krvavosti, nevyrovnal masakru v jezeru z jedničky. Tím rozhodně nechci říct, že by film neměl dostatek krvavých scén, má jich dost, jsou nápadité až nechutné, ale přece jen jsem po prvním dílu extra namlsaný a čekal jsem nějaký mimořádný extrém, zvláště když vím, že Gulager se s ničím nemaže. Piraňa zakousnutá do penisu, zakousnutá v zadku tlouštíka, umírající děti nebo další libůstky a snaha o stylovost a nadhled. Oproti tomu, nepřijde mně fér vypravit se do kina na film trvající cca 70. minut. Zbytek stopáže je totiž zaplněn zkaženými nebo nepovedenými záběry z natáčení dobře se bavících herců. Velmi kladně hodnotím Gulagerem od počátku dobře zvolené tempo s počátečním vylíhnutím rybek, pořád se něco děje a sebeparodická Hasselhoffova kreace je jedním z vrcholů filmu. Pokud jste neviděli jedničku, tím líp. Dvojka je bizarnější a o dost absurdnější hororová směska, i když se v počátečních fázích snaživě drží v mezích regulérního hororu a není o nic horší, než dva roky starý revival hororů s rybami, ačkoliv se pokračování odehrává jen rok od masakru v jezeře Victoria. Neznalec prvního dílu bude tímhle nekorektním nášupem překvapen, zhnusen i spolehlivě zabaven. Pokud jste se letos ještě nekoupali v nějaké vodní nádrži nebo na předražených českých koupalištích, mějte na paměti, že až vás něco pod hladinou kousne, bude lepší briskně vylézt na břeh. Tam jedině jste před nenažranými prehistorickými rybičkami relativně v bezpečí. Možná... Letní biják, jak má být. A masožravým rybičkám, za jejich snahu rozkousat filmové umění, uděluji 80% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Piraňu 3D smajlík som stiahol omylom, namiesto rovnomenného (až na ten smajlík) filmu Alexandra Aju. A neľutujem to. Keď si totiž odmyslím, jak strašná to bola kravina, celkom som sa pri tom aj bavil. A na šesťdesiatročného Hasselhoffa nenachádzam slov. Odpad? Určite nie. Slabší priemer. Ps: Super plagáty. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Oproti vydařené jedničce jsou tu všechny ty povrchní atrakce až příliš nucené a neohrabaně (až amatérsky) podané. Nuda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se hlasitě zasmál, protože několik scének brutálně podlezlo hranici trpanosti, pod kterou jsem si myslel, že nelze jít. Mnoho hereček, které zřejmě obvykle hrávají spíše ve filmech pro dospělé zde dostaly šanci. A vůbec se zde mohlo ukázat mnoho neznámých herců. Role byly napsány takovým způsobem, že by je zde mohli odkroutit i všichni idioti z ordinací a podobných českých sraček. 3D nemohu hodnotit, protože 3D konverzi za plhodnotné 3D nelze považovat. Nicméně děj je velmi milý. Z něčeho, co kdysi možná připomínalo horor vzniklo něco žánrově zcela odlišného. John Gulager má jistě talent. 3 z jeho 4 filmů mě potěšily. Žije ve svém světě, který se mi líbí a klidně bych se nechal pozvat i příště. Velmi mě mrzí, že mnoho zdejších intelektuálně zaměřených diváků očekávalo spíše něco ve stylu Občana Kanea. Moje očekávání byla naplněna. Za sebe slabší 3*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Duše puberťáka plesá a moje image/imago faktor se stydí, ale ten malej zrzavej debil to u mě vytáh na třetí hvězdu. První je za kozy a druhá taky:) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nespočet prolitých hektolitrů krve, hororové porno s piraňama který opět propuknou na velký vodní mejdan. Ale myslím že příběhem byl lepší Piranha 3D tohle už je takový odfláknutý ale zábavy je tam pořád dost hlavně Hasselhoff jako vždy mě pobavil a Ving Rhames mi tam přišel docela zbytečný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nedokážem dať nižšie hodnotenie, ako som dal minule. Gulager je diabol, ktorý zvláda baviť aj bez scenára. Celá eskapáda má cca hodinu, zvyšok je vyplnený vecami, ktoré sú bežne samostatne medzi bonusmi. Pôvodná PIRAŇA je slabotina, PIRAŇA 2 je v stovke najhorších filmov, Aja sa pri 3D síce bavil, ale dieru do sveta neurobil, takže 3DD hanbu sérii určite nerobí. Ak ste sa bavili na pokračovaniach KRVAVEJ HOSTINY, budete sa aj teraz... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Gulager není Aja,Gulager není režisér,Gulager není člověk.Ve všech ohledech horší než jednička,žádná nadsázka,žádný suchý humor,žádná pořádná akce,bídné efekty,nulový příběh,žádné napětí,herecké výkony larvy,režie neexistuje.Video céčko které parazituje na slavném jméně,svého docela zábavného a originálního předchůdce a v kinech nemá co dělat,natož ve formátu 3D,které tam je jen proto,aby tahle mrdka mohla jít do kin a postavy v ději mohli házet efektně plechovky vod píva proti vám...patetické.Jednu hvězdičku dávám za vždy mile nablblého Christopha Lloyda,cameo Garyho Buseyho a vynikajícího Hajzlhofa,který si ze sebe udělal skvělou prdel a hláškoval tak mocně,že jsem filmu ochoten odpustit tu debilitu a zbytečnost a nedám odpad,i když na konci při tom trapnym ,,vyvražďování´´ kdy se vlastně nic nedělo jsem byl zoufale znechucenej.Jednička je nádherný nadsázkový krvák,tohle je zářný bastard ubohého režiséra. 15%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když před dvěma lety francouzský řezník Alexandre Aja natočil komediálně přikořeněný hororový masakr Piraňa 3D, jednalo se o příjemný a vizuálně přitažlivý počin, kde největší roli hráli spoře oděné slečny a lidi zmasakrované na několik způsobů. Úspěch byl slušný a tudíž si někdo řekl, že by mohl natočit pokračování, (trapný závěr prvního dílu tomu nasvědčoval) které bude prakticky stejné jen o dost hloupější a trapnější. Jedná se o jedno z těch hodně špatných pokračování, které nepřináší nic nového a vše viděné ničím nevylepšuje. Opět nás čekají nahotinky, opět řada krvavých scén (masakr tentokrát není tak velký a ukousnuté penisy už také nepobaví) ale vše je natolik směšné, že se tomu nedá ani smát a už vůbec tomu nepomůže hlavní lákadlo, kterým je David Hasselhoff, parodující svou legendární roli z "Pobřežní hlídky". Naprostá zbytečnost. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Jako přehlídka nechutností, silikonů, wtf dialogů a ještě víc wtf scén je to OK, ale s filmem nemá Piraňa 3DD vůbec nic společného. Veškerá soudržnost a "chytrá" brakovost jedničky je fuč, zbývají jen více či méně zábavné epizodky, které se rozpadají v neschopnosti režiséra poslepovat sled vtipných jednotlivostí do jednoho celku. Spolu se zmatených střihem, který znepřehledňuje většinu líbivějších scén, a slabým gore, vlastně tenhle brakový přídomek nabízí jen hláškujícího Vinga Rhamese a David Hasselhoffa, jejichž repliky mají v odlehčeném subžánru "party filmů" (jestli něco takového existuje) nemalou šanci zkultovnět . Co to ale dělá v kinodistribuci, nechápu. ()

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Aha tak sem si zkazil celej večer a to v očekávání, že dostanu další mega, brutal nářez, ale namísto toho sem dostal totální blbost, která neměla s předešlým filmem nic společného. Scénář totální shit, herci nic nehrajou a všude jsou jen umělé kozy..prostě nuda nuda.. krev skoro žádná a příběh je jako z nějakého špatného filmu... moment tohle je špatnej film. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Z času na čas si treba pozrieť totálnu hovadinu, aby si človek vážil kvalitné filmy. TriDéDéPiraňa je postpubertálná zlátanina krváku a srandy a v oboch prípadoch nič poriadne nefunguje. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Mnohem vtipnější a technicky mnohem lépe vzládnutá, ale přesto svým způsobem hodně podobná, zábava jako od chlapců z Tromy. 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli sotva dva roky a docela úspěšná Ajova Piranha se dočkala volného pokračování. Sequelu se ujal další známý režisér (tedy pro hororového fandu by jím být snad měl) John Gulager, který se svého úkolu zhostil zcela posvém za což se dočkal dosti rozporuplných reakcí. Rozhodl se nám nabídnout rovnou dvojitou porci nevšední podívané, zábavy, nahatých koček a především krvavých lázní. Svým způsobem to určitě dokázal, ovšem záleží, z jakého úhlu pohledu se na to podíváme. I samotný Aja nám nabídl ve svém filmu spoustu černého humoru, ale přece jenom se snažil dbát především na jistou úroveň utrpení, bolesti a mrazivé atmosféry (no ani on si samozřejmě neodpustil značně odlehčit děj několika humornými scénami a hláškami), ale přesně věděl, co od něj diváci očekávají. Jeho kolega spíše než na samotnou atmosféru apeloval na co možná největší porci nahoty, ehm poněkud trapnějších hlášek a snížil se i ke kopírování některých scén. Musím však uznat, že přišel i s několika velice zajímavými nápady, které si získali mou přízeň a tudíž zvedli i mé procentuální hodnocení. V žádném případě jsme však nebyli ochuzeni ani tentokrát o pěkně krvavou podívanou, která nás doprovázela napříč celým filmem. Kdo má rád „ulítlé“ gore scény, tak ten si tu přijde určitě na své. Některé situace jsem sice zas až tolik nepobral (viz scéna s odpaněním – to mi přišlo trapné), ale pořád lepší než „velkolepý návrat plavčíka Mitche v podání Davida Hasselhoffa, který už je dávno za zenitem. Jeho ztrapňování sebe sama raději nebudu ani moc komentovat. Každý si musí udělat vlastní obrázek. Každopádně já se i přes ty všechny zápory bavil a to je u hororové komedie to nejdůležitější. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jednička ještě šla, ale tohle je ubohá trapnost, kde ze všeho zůstaly jen ty natřásající se kozičky, což je zoufale málo (ne jen proto, že jsem dolňák). V tomhle ohledu jsem byl opravdu rád, že to sleduji v pouhém 2D rozměru, protože jakmile došlo na ta silikonová monstra, vidět to na velkém plátně ve 3D, zhnusením bych se znečistil. Brrrr, i ve 2D odporné. Hasselhoff je sice ikona, ale že vlezl do tohohle a udělal v tom ze sebe to, co udělal, tedy něco naprosto k zblití, to už musel být tedy hodně zoufalý. Takhle promarnit zajímavou příležitost. Tohle je prostě trapné nic, z kterého trčí nahé kozičky. Nic více, nic méně. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Obrovské očekáváni že to dopadne dobře ale že skonči tak špatně na konci jsem nečekal ,větší půlka filmu ušla i z humorem ale pak přišel na s cenu David a vše co se dalo brutálně pokazilo škoda tohle snímku . ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu se tu změnilo mnoho a to bohužel k horšímu. 3DD PIRAŇA už není tak krvavá, zato je tu více polonahých slečen a tak ňader uvidíte víc než dost. Film šel bohužel cestou k většímu kýči, takže děj je už úplně o prdu a většina scén má spíš nádech parodie. Jediné, na co se lze těšit je role Davida Hasselhoffa, který si zde zahraje svou vlastní postavu z Pobřežní hlídky, Mitche Buchannona. Zahrát sám svou vlastní roli takhle parodicky, to už je výkon :-)....to je ale vše. Krvavé to nijak extra není, pokousání od rybiček už taky nejsou tak vidět....je tu ale David a plno přifouknutých ňadýrek, tak si vyberte. Já téhle šarádě o ničem dávám dvě hvězdy za Hasselhoffa, díky kterému jsem se aspoň zasmál, když už nic jiného. ()

Reklama

Reklama