Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Recenze (52)

Fr 

všechny recenze uživatele

BYLA JSEM MRTVÁ A ZJEVIL SE MI BŮH. ŘEKL, ŽE MI NAŠEL SMYSL ŽIVOTA..... /// Tak na tohle POZOR! Film, ve kterém smrt obchází (nejen) domy Boží a má podobu sestry Sarah - je opravdu BIJÁK PRO NÁROČNÉ !! Škoda, že tu není víc vtipu, kterej by dal vyniknout nadsázce, protože když zrovna nejde o drogy, sex, bobry a hromadění mrtvol – je to slabší. Kick Stand, kterej svým ptákem donutí promluvit každou jeptišku všechno nezachrání. Naštěstí je v závěru cejtit ,,dobrá škola“. ,,Céčko“, určené milovníkům zvrhlých videí s jeptiškama. 2* nebo 3* ??? Přijímám tu nadsázku. Oproti tomuhle je to sice horší filmařina, ale je na co koukat! NENÍ ZÁCHRANA PRO TOHO, KDO PATŘÍ DO PEKLA! Nemáte náhodou někdo tip na stránky…? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám dojem, že se u nás na faře děje něco ,,nekalého“. 2.) Mám dojem, že se u nás na faře děje něco, co bych mohl(a) odskákat průstřelem hlavy (i když tou bejsbolkou to bylo efektnější!). 3.) Mám rád smutný filmy (to jo, tady smutní kde kdo!). 4.) Přemejšlím, jestli bych měl větší šanci, kdybych si ,,ho“ rozhoupal. /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No neviem, ja som čakal o niečo väčší a krvavejší masaker, ale akcie bolo pomerne dosť, takže priemer. Je to dobré na odreagovanie a netreba pri tom premýšľať: Mníška si proste zoženie zbrane a likviduje jedného "bad guy" za druhým. O niečo viac sa mi však páčil filmík s podobným námetom Run! Bitch Run!, ktorý bol o dosť drsnejší. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Drogy sa dostanú všade , výnimkou nie je ani oltár. Ich distribúcia " ihlou napichnutými " mníškami je pre farára ok-bizz . Celé sa to nakazí , keď miestnemu gangu " utečie " jeden práškom nadupaný balík , ktorý má hodnotu pre všetky 3 strany . Začnú sa ozbrojenou aj " bordel " formou stínať hlavy. Jedna ovečka však vypočuje hlas všemohúceho a naladí sa na cestu pomsty....Obyčajný nunsploit , s neuveriteľne intenzívnym a doslova sileným výskytom primárnych aj sekundárnych ženských pohlavných orgánov na jednu minútu. Pre niekoho možno ee , ale pre Mňa to určite snímku uberá , aj keď neviem z čoho. Espaňa / Mexicanos by to vylisovali ďaleko viacool. Bodíky za predstavu , ako by sa toho zmocnil GRIND , ktorý by uprosil RODRIGUEZa. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Bavilo by mě, kdyby to byl originál ze sedmdesátek. Takto jako retro exploitation béčko je jde spíš o hříčku, co má spoustu zbytečného. Například délku :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od tohohle stejný nářez, jako od Bitch Slap, ale ten nepřišel. Jo, po většinu času jsou tu pěkné nahé holky, ale ten film si ze sebe neumí dělat takovou prdel, jako výše zmíněný. A po čase vás přestanou bavit i ty holky a vy si všímáte, že to je vcelku nuda. Naštěstí si toho všimnete až těsně před koncem, takže jednou se tenhle film dá přežít. 50 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když chci točit cool záležitost, kde se znásilňuje a střílí do hlavy, tak k tomu potřebuju, světe, div se, i nějaký ten příběh. Nude Nuns with Big Guns ale nechybí jen to. Tvůrci chtějí šokovat (nahota, násilí, financování církve), ale s kontroverzním materiálem neumí asolutně pracovat. Pár desítek minut to divák možná i toleruje, ale s postupem času se mu začíná dělat špatně. Závěr je pak už úplná křeč, kdy hlavní hrdince jen před hlaveň nabíhají další a další nijací protivníci. Bez ladu a skladu. Pak si tvůrci ve finále usmyslí, že je asi děsně lákavé, když hlavní hrdinka několikrát po sobě rozkopne dveře, zastřelí souložícího chlapa, bez ťukání vlítne do dalších dveří a do dalších.. no, co to kurva je? Nadsázku si vážně představuju kapánek jinak.. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

♫...and if the devil doesn´t like it, can go fuck himself, go fuck himself...♫ Po přestřelce vnitru autobusu se jepťanda Sára dostane do bordelu, kde na ní skrze štědré dávky heráku promluví sám Lord, aby jí sdělil důvod jejího žití. Tím důvodem není nic menšího než kydlení lotrů ve jménu Pána. A tak se jepťanda Sára vydává na pouť plnou lesbení se a střílení, přičemž se snaží najít chlápka, jehož pinďu by si mohla vzít jako suvenýr. V tomhle filmu fakt nejde o víc, než o to, co již bylo řečeno v samotném názvu a to mně stačí, tyhle nový grindhouseovky totiž přesně splňujou, co od nich čekám. Chtěla jsem čučet na hanbatý tučňáky s velkejma kvérama a dostala jsem to. Nothing more, nothing less. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tentokrát tam ta nadsázka je (narozdíl od režisérova prvního filmu) :-). Takže tu máme celkem koukatelnou hard verzi Od soumraku do úsvitu 4 - tj. pochop velice levné kulisy a plno nahotinek. Jen místo upírek jsou jeptišky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je Guzman(ův) druhej grindhousovej zářez. S tím rozdílem že Nude Nuns with Big Guns působí vedle Guzman(ovi) prvotiny Run! Bitch Run! jako slabej odvar. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Začínajúci režisér a zjavne fanúšik grindhousu Joseph Guzman sa po svojej solídnej celovečernej prvotine Run! Bitch Run! opäť fiktívne vracia do 70. rokov a prichádza s drsným thrillerom, ktorý je zmesou okrajových subžánrov rape and revenge a nunsploitation. Nápad je to dobrý, ale Nude Nuns with Big Guns dopláca na Guzmanovu filmársku nezrelosť a občas pôsobí nedopečeným, povrchným dojmom. Z Guzmana sa však začína profilovať zaujímavý režisér a na ďalšie smerovanie jeho tvorby som zvedavý... ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Guzman je veselá kopa, teda aspoň v písanej podobe to tak vyzerá. Nevstupovanie dva krát do tej istej rieky mu je srdečne ukradnuté a vo svojom druhom filme mieša tie isté "grindhousové" ingrediencie ako v prvom, naviac celý ansábel dochucuje "duchovným" nádychom a narážkami na prehnitosť cirkvi apod. Prvý Guzman = Rape and revenge ako vyšité, to isté platí aj pre Guzmana druhého. Čo sa však oproti prvému filmu nesúcemu jeho meno za štítkom "réžia" (RUN BITCH! RUN) zlyhalo, je celková údernosť, dynamickosť a stiahnutie diváka do trhnutého sledu udalostí explicitnej klišé jazdy nahoty a násilia, ktorá šlape na ostatkoch bateriek z (napríklad) THRILLER: EN GRYM FILM. Obarenie vrejúcim B-čkom sa nepodarilo. Je totižto vlažné. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hrozná vykrádací slátanina, která by byla ráda tak epická jako Kill Bill a stylová jako Desperado. Tady se ale jasně ukazuje, že nestačí jeden zajímavý nápad o ozbrojeném tučnákovi a neoriginální dějová linka aby se z toho stala funkční cool jízda-k tomu je totiž za potřebí hlavně hromada řemeslné zručnosti, a ta tady schází. Ani ty Nude Nuns nestojí za nic(brrr) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Parádny film s nádychom starých dobrých 70´s expoitation. Je to taký špeciálny rape and revenge taký multinultimultiply rape pretože sa tu znásilňuje každá žena stará či mladá veľmi stará či véééľmi mladá štýlová chuťovka meno režiséra si teraz zapamätám. Má napozerané tie správne filmy. Ako som spomínal štýlové scénky jedna za druhov. nádherná mexická krajina, mníška ozbrojená coltami, brokovnicou, Thompsonom 1928, obrovský neger ktorý miesto mučenia znásilňuje, tvrdý motorkársky gang oldschoolové filtre, skprumpovaná cirkev. Jediné veci čo mi vadili bol zvuk pri rozhovoroch ten mikrofón nestál za veľa, a ešte na niektorých miestach bolo až príliš veľa CGI efektov hlavne krv to sa do týchto filmov nehodí. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Niekto by rád točil filmy ako Robert Rodriguez a niekomu z toho vyšiel akurát tak nemožný lezbický pokus o Desperada. Slovo "nude" je pre film kľúčové, možno sa tonami obnažených hrudníkov a chlpatých trojuholníkov autor snažil odlákať pozornosť od podmizerných hereckých výkonov. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

ultimátní název tentokrát neslilbuje ultimátní podívanou a i na grindhouse se jedná o neuvěřitelnou slabotu,která je navíc zabalená do něpekného a hodně amatérského obalu... ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

celkem zábavná kravinka těžící hlavně z kontroverzního zobrazení církve jako drogového kartelu. Na mistrovství Machety to nemá, ale stylově je to velmi podobné. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Joseph Guzman po neřízené střele v podobě nízkorozpočťáku Run! Bitch Run! zasazuje divákovi ještě smrtelnější ránu v podobě vskutku sexem nabitého, rape-revenge okořeněného nunsploitu Nude Nuns with Big Guns. Snímek divákovi přibližuje příběh sestry Sarah, kterou prohnilá církev zneužije v nejhrubším slova smylu. Tváří v tvář smrti promlouvá s bohem, který ji přivádí na cestu krvavé a bolestivé pomsty. Po zuby ozbrojená jeptiška se musí na své cestě za odplatou vypořádat nejen s místními církevními představiteli, ale i nebezpečným motorkářským gangem. Tvůrce znatelně disponoval většími prostředky při realizaci tohoto dílka, což je znát především na technické stránce snímku. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení fláku, ale nejsou zdaleka nejhorší. Hlavní hrdinka je perfektní a ve scénách lehce inspirovaných Rodriguezovým Desperadem je naprosto k sežrání. Tvůrce se opět inspiroval, kde jen mohl, což ale u snímku podobného ražení vůbec nevadí. Celé dílko je samozřejmě nabité dobrovolným i "nedobrovolných“ sexem, tunami bradavek, drogami, špínou a extrémní dávkou krutosti ve všech možných podobách. Většina ženských představitelek opět pobíhá před kamerou převážně nahá, některé s jeptiškovským čepcem a režisér do diváka tlačí lesbické scény jak na běžícím pásu. Ne, že by to bylo v rámci žánru na škodu, ale někdy méně znamená více. Stejně to platí pro rape scény, kterýma tvůrce také zrovna nešetří a po chvilce začnou vadit. I přes kratší stopáž, promyšlený příběh a sem tam vhozenou nadsázku místy vystrkuje růžky nuda. Hodnotím čtyřmi hvězdami. ()

Reklama

Reklama