Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Recenze (52)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Místní církev má velmi rozdílný způsob obživy, než je pro církev úplně obvyklé. Prodej drog (které polonahé jeptišky vyrábějí), případně "půjčování" jeptišek do místních nevěstinců je jen špičkou ledovce. Když je jedna z těchto jeptišek, Sarah v jednom z nevěstinců brutálně zmlácena, v bezvědomí se jí zjeví samotný Bůh. A ten jí nakáže, pomstít se všem, kteří znečišťují jeho jméno. A tak Sarah vezme brokovnici a pár pistolí, a vydává se vyčistit Augiášův chlév... Joseph Guzman si určitě nedělá ambice točit žádná oskarová dramata, a s ratingovým hodnocením si už vůbec starost nedělá. Právě naopak - tento film je béčko toho nejhrubšího zrna - a na nic jiného si (naštěstí)nehraje. A právě proto se mi docela hodně líbil. Stoprocentní oddychovka - při které můžete totálně vypnout - a pokud máte rádi Tarantinovsko-Rodriguezovy filmy (Desperadem počínaje, a Kill Billem konče), tak se vám Nude nuns nemůže nelíbit. A pokud jste mužského pohlaví (příp. kteréhokoliv jiného s náklonností k obnaženým jeptiškám) tak si můžete několikero hvězdiček přičíst. Něco mi ale říká, že tento film ve Vatikánu opravdu nebudou mít rádi... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Doslova! Naprosto chápu těch 44%, opravdu chápu. Ale já v tom spatřil cosi relativně zábavného. Buďme upřímní. Je to stupidita nejvyšší míry! Filmové C, D, Z. Nevím, kde na stupnici se to objevuje. Skoro to chvilkama vypadá jako studentská tvorba. Ale chvilkama je to tak skvěle nadnesené a vtipné! Jasně. Naprosto nesmyslné kvanta nahoty (navíc nepříliš hezkých lidí), a ty herecké výkony jsou k smíchu. Možná to tak ale mělo být. A musím říct, že hlavní padouch je naprostá klasa! ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Autorova záliba v grindhousu a inspirace Rodriguezem a Tarantinem je očividná, avšak chybí mu ten správnej, stylovej um. Vzít tuhle látku pod křídla Rodriguez, tak věřim, že z toho udělá druhou "mačetu". Přitom Guzmanův předchozí film nebyl vůbec špatnej, ačkoliv vzpomínám, že v jistých chvílích to byla taky trošku nuda, ale tyhle jeptišky jsou prostě nuda od začátku do konce. Ještě k tomu je to docela hrozně zahraný, a hlavní záporák vůbec nemá to správně zlounský charisma. Hlavní hudební motiv, kterej se tady nejčastěji opakuje, je samozřejmě hlavní hudební motiv (maximálně jenom lehce pozměněnej) z Rodriguezovy Planety Teror, takže tady rejža originalitou taky zrovna nehýří. Aspoň, že těma kozama tady nešetřili :) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je jasná. Film jako je Nude Nuns with Big Guns má jednoznačný předpoklad, že si bez problému najde své cílové publikum, pro které je samozřejmě vytvořen a naopak, toho obecenstva, které by se mu mělo vyhnout mílovými kroky se naštěstí dokáže zbavit bezpečně sám hned na začátku, než mu zde tito popletové stačí nesmyslně ublížit, a to díky několika zásadním faktorům. Největší skupinu odstřelí hned název. Nude Nuns with Big Guns prostě nemůže žádného inteligentního, pracovitého a čistotného občana jakkoliv zlákat. Druhou skupinu, tu „znalejší“, pak zlikviduje zážitek z Guzmánovy prvotiny, Run! Bitch! Run!. No a ten zbytek si vezmou na starost ti joudové, kteří se nenechali odradit ani prvním, ani druhým faktorem a následně si zde dají zatraceně záležet, aby na ten zabahněný projekt naházeli ještě sakra víc špíny. Nicméně, tyto řádky jsou určeny především pro ty fajnšmekry a frajery, jako jsem například já , kteří mají rádi sem tam nějaký ten pořádný úlet, kteří se nevyhýbají filmům, co nemají s běžnou produkcí absolutně nic společného a zároveň umí být fakt nad věcí. Nude Nuns with Big Guns je zástupce grindhousového žánru, ovšem nejde v žádném případě o uhlazené Rodriguezovky, alá Machete. Tohle je ten nejryzejší příklad špinavého, upoceného, syrového, nekompromisního, drsného, násilného a ničehoseštítícího zástupce tohoto okrajového žánru. Když bych měl porovnat s Run! Bitch! Run!, dalo by se říct, že se Guzmán v jistém směru i filmařsky zlepšil. Sice přítomní (ne)herci a (ne)herečky jsou pořád zábavní spíš tím negativnějším smyslem, ale přibilo sexu, nahoty, mrtvol a krve, což znamená mnohem více příjemných, užitečných a mnohodávajících kulturních zážitků, tím regulérním pozitivem je ovšem smysluplnější zápletka, naprosto ojediněle dokonalá atmosféra, ultimátní hudba a minimum hluchých míst, což u prvního Guzmánovo díla zas až tak neplatilo. Takže posun tu je znát, já tu ale samozřejmě nebudu nikoho, ani sám sebe oblbovat, že nejde o prvotřídní sračku, ale je to sračka záměrná, se svými danými žánrovými pravidly, které naplňuje do puntíku, což ve výsledku znamená, že je to kurevsky povedená grindhousová pecka, ze které jsem se musel po jejím skončení dojít vysprchovat 8D! ()

DavidS. odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér si ve své nadrženosti myslel, že samotné záběry na nahá prsa a bandu nemytých vidláků na benzínce mohou udělat film...Očividně se spletl :) ...Trapná amatérština, vedle které vypadá loňské Bitch Slap jako umění... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé béčko, které si rozhodně s nějakými ratingy přístupnosti hlavu nedělá a pasáž bez záběru na nějakou tu nahou sestru delší než 3 minuty byste hledali jen stěží ... z čehož plyne jedna podstatná věc a to že se vám během filmu začne stěhovat krev z rozkroku zpátky do mozku a vzniká přímá úměra mezi tím jak moc vás už nahaté holky omrzely a tím jak moc se nudíte. Ano jsou tu úsměvné momenty ale jinak celkové tempo je spíš uspávací a ke konci si uvědomíte, že je to vlastně nuda a už pokukujete po hodinách kdy už to skončí ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Horší "Mačeta". Film je chvílemi až moc utahaný (obzvlášť když člověk vezme v potaz, že je to grindhouse) a pomohla by mu kratší stopáž. Vzhledem k povaze filmu je jasná absence příběhu a nakupená hromada nelogičností. Neschází ani zásadní přehrávání a celková zvrhlost všech "herců". Potěší (no těžko říct) několik neotřelých scén a záběrů (nebudu prozrazovat). Nicméně celkově je film opravdu nic moc, věřím že spousta jiných režisérů by si i s tím málem dokázala poradit mnohem lépe než Joseph Guzman. A jenom na závěr: Může mi někdo říct proč musí jeptišky balit kokain nahé? Má to nějaké praktické důvody (třeba aby jim při tom nebylo vedro?) nebo je to jenom proto aby film vypadal "zajímavěji" ? :-)) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

tak to je úlet - nahatý lesbický jeptišky střílej chlapy jak militantní feministky... vždycky si říkám, kde ta takový díla seženou prachy. ()

LordBeeDoO odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadní pokus, který ani nevím jak mohl někdo natočit. Ať tento film měl za cíl cokoliv, tak ho rozhodně nesplnil. Špatné hodnocení je založeno hlavně na katastrofálním a nudném scénáři, nulových hereckých výkonech, celkové nevkusnosti (nejsem moralista, tento film je prostě scestný) a nudě, která se táhne napříč celým filmem. Nic, co si zaslouží vidět. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Příště bych se raději nechal ukřižovat, nebo zavřít do kláštera, než sledovat tupě zírající mimozemšťany, kteří jsou snad i nazí odporní... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný a trapný pokus o Rodriguezovo Desperado. V hlavní roli hnuska sestra. Herci/čky fuj a děj nuda a hovadina! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Joseph Guzman se vrací a pere to do nás na plný pecky. Kdo viděl jeho předchozí film tak ví o čem mluvím. Tentokrát to je ještě lepší, drsnější, akčnější jinak vše zůstává při starém to znamená opět kozy, sex, špína, násilí a drogy. Šílená jízda na které se jedna jeptiška vydala na cestu pomsty a vzala to pěkně ve velkém od kláštera až po bordel. Ponaučení z tohoto filmu zní nechtějte narat jeptišku. Z tohoto filmu se vyklubala naprostá šílenost, kterou naší věřicí spoluobčani jistě jen tak nevidejchají. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Mexicka telenovela s kozami a bez stipky humoru, co vzhladom na nazov filmu nie je len smutne ale aj poriadne hlupe. 30 rocna Asun Ortega sa rozhodla, ze je nacase nieco spravit so svojou karieru a tak oprasila svoju zarastenu frndu a vystavila ju na obdiv milovnikom juhoamerickej kinematografie s nadejou, ze anglictina so spanielskym prizvukom je sexy. Keby som mal o 20 rokov menej tak ju olepim, teda nalepim na stenu nad postelou. Dajte te to Rodrigezovi nech natoci remake. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Nedočkáme se ničeho jiného, než co nám říká samotný název filmu. Kozy, jeptišky, zbraně, cesta za pomstou. Tento snímek mi potvrdil mou zažitou představu o životě jeptišek v klášteře. Všechny se oddávají lesbickému sexu, kostel funguje jako výrobna drog, celá církev je de facto byznys s narkotiky, jeptišky chlastají, semtam se sjedou, kradou a hlavně mají pekelně přesnou mušku. Jo a církevní hodnostáři chodí do bordelu mlátit kurvy. Takže mixem Desperada a do očí bijící inspirace (?) Tarantinem a Rodriguezem dostaneme film, který nic víc než ty kozy a bouchačky nenabídne. Víte, jak rozpovídat jeptišku, která složila slib mlčenlivosti? Pošlete na ní negra s půlmetrovou kládou. To rozpovídá i nemluvně. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Netuším, co je Joseph Guzman zač, ale schopným režisérem by se dal nazvat asi těžko. Nude Nuns si od samého začátku kladou jediný cíl - šokovat, šokovat a šokovat. Tu svým kontroverním náhledem na fungování církve, tu brutalitou nebo erotickými scénami hodnými šestákového porna. Nějakou dobu s tím sice slaví úspěch, ale vzhledem k tomu, že své největší trumfy film vyloží na stůl hned ze začátku, velice brzy jim dochází dech. Řeší to jednoduše - přibývají další a další anonymní grázlové, které hrdinka bez nejmenších potíží likviduje jednoho po druhém a stoupá i počet nahých jeptišek, kovbojek a tanečnic. Ukázkovým případem může být hrdinčin závěrečný nájezd na motorkářskou základnu. Rozkopne dveře, zastřelí nic netušícího (a zpravidla souložícího) chlapa vevnitř a přesune se ke dveřím dalšího pokoje. To se opakuje po celé délce chodby, aniž by frajeři vevnitř jakkoli reagovali na střelbu ve vedlejším pokoji. Pokud vám ke štěstí stačí trocha násilí a sexu, případně sexu a násilí, nasaďte si bryndák. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

kultůra! ........ "we are looking for a nun, hey, a nun with big guns" .. "you mean big guns like big tits?" .. "i said GUNS" .. ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Několik scén mi opravdu přišlo nemlich stejných jako v Desperádu, jen místo Banderase tam byl kozatej batman. Ale bavil jsem se náramně dobře, stejně jako u Run! Bitch, Run! PS: doporučuji vypnout mozek a jen se bavit. ()

Reklama

Reklama