Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komediální seriál, kde každý díl je složený z trojice povídek, které se někde nenuceně prolnou a někdy ne. Na to, kolik nám seriál za těch 8 dílů představí postav, působí i tak příjemně kompaktně a díky rozmanitosti jednotlivých příběhů nepřechází ani trošku do stereotypu. Navíc, povídky si udržují velice vysokou kvalitu a i když se sem tam objeví něco, co mě úplně neosloví, pořád tam jsou super střípky, které zaručeně svým laskavým humorem rozesmějí (třeba hnedle úvodní povídka s Gregem Grunbergem a Jennifer Love Hewitt je geniální). Prosil bych druhou sérii a méně odrazující cover. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

V každém dílu tři příběhy, které se propojují a s nimi se objevují také nové postavy. Nemůžu si vzpomenout, že bych se u nějakého z nich nudila nebo si řekla, co to jako je. Vřele doporučuji :) A ještě mě napadlo, že vlastně nechápu proč se to jmenuje Láska bolí, protože zrovna v tom seriálu nebolela. trailer ()

Reklama

anaon 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriálek s dobrým obsazením. I když je jen o vztazích, tak na rozdíl od konkurence vůbec nesklouzává k vulgaritě. Jen mě malinko překvapuje, že postava, která by měla být hlavní, se v každém díle objeví maximálně na 5 minut. Po druhém díle je to zatím na 80%, baví mě to budu sledovat dál. Edit: tak po čtvrtém díle zvyšuju hodnocení na pět hvězd, astronauti neměli chybu :) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, uh! Americkej humor ve svý nejlepší formě, opravdu špičkovej konverzační komediální seriál. Tři medailonky bývaj vyvážený, co se "složitějších" zaláskovaných a vysloveně odlehčených témat týče, což je asi základ úspěchu. Navíc i hercům se dá převážně jenom fandit. Tleskám, to jsem vážně nečekal. P.S.: A konec (snad zatím) posledního dílu byl, no, přenádhernej ... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

8/8 Miloučká série, ve které je každá epizoda složena z trojice volně propojených minipovídek na téma láska. Není to nic patetického, je to chytrá komedie se zajímavým obsazením. Hlavní hrdinka je těhotná, ale to dítě není její... Takže je to výhoda nebo nevýhoda jít s tímhle na rande? Jennifer Love Hewitt, Lindsay Price, Krysten Ritter, Michelle Trachtenberg nebo Frances Conroy, Anna Camp a Jaime King, ty všechny jsou tady k sežrání. A ano, všechno to do sebe nakonec zapadne, takže z toho člověk může mít fakt dobrý pocit. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama