Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $52,698,535Tržby Celosvetovo $72,791,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,438,964Tržby za predaj DVD v USA $18,462,386║ slušné pokračovanie, z množstvom dobrých nápadov, má to niečo do seba, príjemná oddychovka a horror The Foot nemal chybu /65%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK JSTE SE USMÍŘILI?“... ,,JSME BRATŘI!“...... /// Mít bráchu neznamená pro každýho terno. Hlavně, když je starší (a puberťák) nebo o moc mladší (a rozmazlenej). Bratrský ,,trauma“ a věci, který ho způsobují - toť hlavním tématem filmu. Jinak taky to, že ,,poseroutka“ je trochu .... – vlastně všem nám bylo třináct. Občas trapný, ale i vtipný a pokud máte kolem sebe kluky podobnýho věku, rozhodně se nudit nebudete (nebo spíš oni). Víc vlastně nemá smysl řešit. Můj mladej se smál furt – a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knížku ,,Deník malého poseroutky 2: Rodrick je king“, kterou napsal Jeff Kinney číst nebudu. 2.) Mám bráchu 3.) Ať se v pátek večer děje cokoliv, umělou ,,blitku“ nic nepřekoná. 4.) Jsem kouzelník – začátečník a hledám nápady pro svoji show. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to samy, jako minulej dil. Opet to je jen sled vtipne-trapnejch scenek, v duchu pokracovani se obcas az moc tlaci na pilu, takze je to misty fakt uz trochu moc, ale jako celek to zase odsejpa svizne a dokaze to pobavit. Je tu stejny herecky obsazeni, jako v pripade prvniho dilu a prislo mi, ze si postavy na svoje role uz vic zvykly a jsou v nich prirozenejsi, zadny velky herectvi necekejte, ale rozhodne to je lip koukatelny, nez minule. Takze za me vlastne spokojenost, dostal jsem, co jsem cekal a pobavil jsem se. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

O malinký kousíček lepší než první díl, který však na druhou hvězdu vytáhla Chloe Moretz. Její absence je v pokračování znát a obsazení Peyton List na samostatnou hvězdičku v hodnocení nestačí. Rodrick Rules je však o něco vtipnější a o něco méně trapnější než jeho předchůdce, proto si vyslouží skoro stejné hodnocení (2 a 1/2*). Za delší komentář to však nestojí. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moje dítě by tomu dalo plný počet. Doma má tři deníky Poseroutky a jeden byl zapůjčen i z knihovny. Takže za sebe hodnotit nebudu. To by dopadlo, věru, špatně. I já jsem prošla dětstvím a vzpomínám si na své pubertální nápady a věci, které se mi tenkrát líbily. Tím si projde každý. První lásečky, kamarádství a průšvihy. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Příjemná blbůstkaa na zpestření času. Herecké obsazení bylo obstojné, ani špatné, ani nijak zvlášť exluzivní či hvězdné. Skvěle zpracované podle knihy, což filmu rozhodně přidalo na kvalitě, neboť jsem teď dočetl první tři díly, a Jeff Kinney napsal poseroutku dobře a hlavně vtipně (dobře se to čte i v pozdějším věku). Je to fajn, a volný čas to skvěle zaplní. Takže nakonec proč ne? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Malý hubený klučina Greg se vrací se svými neotřelými zážitky, které rozhodně stojí za to vidět. Nemůžu si pomoct, ale tenhle příběh pro mě má nějaké zvláštní kouzlo. Už v prvním díle jsem si hlavního hrdinu oblíbil, ale celkově jsem film nevnímal jako nic extra. A o to víc mě překvapilo toto pokračování, kdy jsem za celou dobu nespustil z obrazovky svůj zrak a celý film jsem si královsky užíval s potutelným, dalo by se říci skoro až rošťáckým úsměvem na rtech. Představitel hlavního hrdiny je ohromný sympaťák, a i když je to takové tintítko, přesto má určité kouzlo a charisma, a když se sbližuje se svým starším "neandrtálským" bráchou, tak to nemá chybu. Právě utužování sourozeneckého vztahu je tou nejsilnější a nejzajímavější částí tohoto filmu, ale rozhodně není jedinou zajímavou částí. Film jako podívaná pro celou rodinu zkrátka funguje pohromadě a já byl z výsledku nadšený. Tohle je přesně ten typ filmu, který není nijak objevný ani originální ani nemá nějaké extra kvality, ale který je prostě milý a okouzlující. A protože tenhle film mě dokázal zaujmout, aniž bych se u něj byť jen malou chvilku nudil, uděluji mu nakonec nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Působivé pokračování o nezbednostech malého kluka. Spolu se svým kamarádem a jeho starším bratrem je o neplechu postaráno. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o krapánek slabší, ale opravdu jen o kousek. Znovu Greg narazil, když se chtěl stát oblíbený, tentokrát u jedné dívky a jak už známe z jedničky, tak se to vždy nepovede podle jeho představ a Greg je naopak terčem posměchu. Škoda že tam zrzek nebyl víc a absence Chloë taky zamrzí. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Film pro děcka základní školou povinné, pro ostatní jenom nudná a rádoby vtipná slátanina. Alespoň té první kategorii nedělá žádnou ostudu, téma vyrovnávání se s těžkostmi první lásky bych mladým chlapcům předkládal přednostně i v rámci školní výuky, větší fušku totiž v mládí jen těžko zažijí... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Neviem, asi som si na slabocha zvykol, dvojka sa mi vidí lepšia ako jednotka. Je to síce zábava hlavne pre mladšie ročníky, avšak ani tým starším nuda nehrozí. Milé, priateľské a láskavé... o tom, že byť žiakom na druhom stupni a mať staršieho bláznivého brata nie je žiadna sranda. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Greg a spol si opět plní svou výchovnou úlohu do puntíku dobře. Pokud máte mladšího nebo staršího bráchu, pochopíte a uznáte, že něco na tom pošťuchování se je pravdivého. Druhý díl níčím nepřevyšuje první, ani není horší. Je to na něj navazující rodinná komedie, která neurazí. 55% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Stejná uroveň a stejná sranda jako první díl. Rodrick je fakt hustej... Exploaded Diper in your face!!! :D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Série fiktivních deníků nepochopených dospívajících dětí se od dob Adriana Krtka nějak rozmohly. Tahle je další z nich. U nás ze série autora Jeffa Kinneyho, který si knihy i sám ilustroval, vyšlo celkem šest knih. A stejně jako u deníků od dalších autorů, kteří se snaží navázat na britskou klasiku, byly i Kinneyho knihy zfilmované. Námětů je v posledních desetiletích málo, když nepočítáme komiksy, tak se sáhne i po tomto. V podstatě jde o sled scének, jak se dějí dvanáctiletému klukovi z běžné americké středostavovské rodiny se starším bráchou a tříletým bráchou samá příkoří, ani ve škole nepatří mezi hvězdy, sem tam, spíše častěji, se objeví nějaký ten populární fekální fórek. Možná dopoledne v sobotu ve vysílání pro děti by to mohlo menší rozruch vzbudit, ale u dospělých se obávám, že by mohli mít strach o svou inteligenci. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že dvojka je lepší než jednička. Ani jsem se nechtěl podívat, a nechat to jen na dětech, ale nakonec je to příjemné překvapení. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Je to fakt super komedoška. Vhodná i pro našeho 10-ti letého syna. A zároveň se při ní bavíme i my starší. Vychází z knihy Jeffa Kinneyho, kterou syn také četl.. ()

Reklama

Reklama