Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Bylo to lepší než jednička. Celý film jsem myslel že dám o jednu míň než dávám ted! Presvědčilo mě to jejich kouzelnický vystoupení, jak vypustil toho holuba a von šel k zemi a jak rupla ta truhla to jsem se nasmál dost! Jak se říká smích je zdraví, tak nakonec dávám o jednu víc než jedničce. :) Uvidíme jaký budou další díly, už se na ně ted těším! :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Neviem, asi som si na slabocha zvykol, dvojka sa mi vidí lepšia ako jednotka. Je to síce zábava hlavne pre mladšie ročníky, avšak ani tým starším nuda nehrozí. Milé, priateľské a láskavé... o tom, že byť žiakom na druhom stupni a mať staršieho bláznivého brata nie je žiadna sranda. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pohodová nenáročná záležitost, která je ale opravdu vtipná. A vůbec nevadí, že jde o jednoduchý nijak sofistikovaný humor, protože to akorát zapadá do příběhu kluka ze základky. Ten se potýká se školou a se svými bratry, potažmo celou rodinou. Kořením snímku a tím, co vás udrží ve střehu, jsou právě ty úsměvné situace, protože o hudbě nebo hereckých výkonech nemá moc cenu dumat. I když Steve Zahn v roli otce byl místy kouzelný. 60 % Oblíbená část- představa rodinné kapely ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to samy, jako minulej dil. Opet to je jen sled vtipne-trapnejch scenek, v duchu pokracovani se obcas az moc tlaci na pilu, takze je to misty fakt uz trochu moc, ale jako celek to zase odsejpa svizne a dokaze to pobavit. Je tu stejny herecky obsazeni, jako v pripade prvniho dilu a prislo mi, ze si postavy na svoje role uz vic zvykly a jsou v nich prirozenejsi, zadny velky herectvi necekejte, ale rozhodne to je lip koukatelny, nez minule. Takze za me vlastne spokojenost, dostal jsem, co jsem cekal a pobavil jsem se. ()

coinneach 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu, jež by se dal nazvat nevýrazným, jde tentokráte o něco dál, na řadu přišlo doslovné prznění pojmu dětský film. Deník malého poseroutky 2 je jako želatinová tyčinka, která se na popud scénáristů a režiséra kýve odnikudy nikam. Této rádoby komedii chybí pevná ruka režiséra a jasná vize scénáristů, která by film udělala alespoň mírně snesitelným. Dalším hřebíčkem do rakve filmového umění jsou do teatrálnosti přetažené herecké výkony, které nemají opodstatnění ani v dětské komedii, názornou ukázkou nezvládnuté role se pak stává otec ztřeštěné rodiny v podání Steve Zahna, jehož do absurdna dotažené úšklebky mající vyvolat smích jsou bolestivé i pro nenáročného diváka. Přesto se najdou i v tomto balastu prvky, nutíc neklesat s hodnocením ještě níže, v první řadě je to herecký talent malého hrdiny Zachary Gordona, jemuž ale vyloženě škodí režisérovo pojetí snímku. A zejména, přestože se v pojetí nynějších tvůrců jedná o pouhou přehlídku infantilních skečů, pozornému oku neujde, že námět má veliký potenciál, a stačí přitom tak málo k jeho rozkřesání. U kormidla by se ale museli objevit lidé dělajíc poctivé řemeslo, ke kterému má tato přehlídka teatrálnosti nezdravě daleko. 40 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama