Reklama

Reklama

Dobrou chuť

  • Česko Bon appétit (více)

Obsahy(1)

Daniel je mladý ambiciózní kuchař, který právě uskutečnil svůj sen – pracuje v restauraci slavného a uznávaného šéfkuchaře Thomase. Díky svému talentu získává respekt. Jenže ho přitahuje půvabná a koketní servírka Hanna. Problém je v tom, že je milenkou ženatého Thomase. Daniel tak stojí před těžkou volbou. Má riskovat profesní kariéru, nebo jít za hlasem svého srdce? Vše ještě zkomplikuje zjištění, že Hanna je s Thomasem v jiném stavu. Thomas se jí chce vzdát, ovšem Daniel by si dovedl představit život s ní i jeho dítětem… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Miestami som iba tápal nad pohnútkami a túžbami niekedy až citmi zmätenej Hanny, avšak celkový dojem bol príjemný a oddychový. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Romantický gastro film o španělském kuchaři, který jde pracovat do luxusní restaurace ve Švýcarsku, kde se zakouká do německé someliérky. No romantický ... hlavní hrdina, který má přítelkyni se zakouká do holčiny, která je těhotná se šéfem, to nevypadá na čirou romantiku. Gastronomická přehlídka jídel se koná asi jen tři minuty. Ač to vypadalo na začátku celkem sympaticky oddychově vyklubala se z toho nudná věc bez šťávy, která nakonec neměla happy end, nebo jsem ten happy end nepochopil. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Vskutku pouze romantická a dost lehoučká komedie, boj Daniela s jeho šéfem o servírku Hannu, zápletky dost průhledné, film pouze pro oddych. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Jedná se o celkem příjemný filmek, hezky to ubíhalo, vůbec jsem se nenudila... Hlavní hrdina mi byl celkem sympatický, co se ale týče Hanny, no nic moc. Je to kočka, ale za něco by potřebovala naplácat. Konec mě překvapil. 55% ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Ani som to nedopozeral. Nedalo sa. Nora Tschirner je síce veľmi sympatická, ale toto by sa páčilo možno tak mojej manke. Mne ani trochu. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak tento film jsem sledoval ze zvědavosti, jak asi vypadá španělsko německý romanťák. Jelikož jsem to vydržel až do konce, můžu říct, že to vypadalo strašně. Styl natočení nechutně německý a příběh katastroficky neromantický. Hlavní hrdinka by si zasloužila za svoji duševní labilitu několik ran přes držku, aby se vzpamatovala. Jak má člověka bavit film, ve kterém je hlavní ženská postava naprostá kráva, která neví co chce, chvílemi se chová jako koketní děvka a chvílemi jako bezcitná slaboduchá nána??? ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

neublíží, neurazí... utíká to. buď je to tak dobrý, že to nevidim nebo je to tak strašně nudný a fádní, že to se mnou nic moc nedělá. každopadně to uteklo jako voda... a tím to asi skončilo. konec překvapil, to je taky potěšujicí ()

Reklama

Reklama