Reklama

Reklama

Epizody(60)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina, vyvrhel na škole pro nejhorší delikventy, Oga Tatsumi vede svůj obyčejný život plný bitek se spolužáky a psaním mangy se svým kamarádem Furuichim. Jednoho dne u řeky najde podivné mimino. I přes jeho značnou snahu zbavit se onoho stvoření, si ho mimino oblíbí a nechce se od něj odtrhnout. Po čase zjistí, že mimino není obyčejný člověk, ale Kaiser de Emperana Beelzebub IV. - budoucí pekelný král. Oga byl nedobrovolně vybrán, aby budoucího krále pekla vychoval. Tím se dostává na cestu plnou pekelných eskapád. (Morzael)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No nic lidi jdu radši číst mangu ta je suprova tohle je fakt slabí :(

sigi:)

sigi:) (hodnocení, recenze)

tak ono ani manga nemala prve diely uplne najlepsie az casom sa to poriadne rozbehlo a teraz na nej ficim a tesim sa na kazdy novy diel :) inak animecko ma zatial vobec nezaujalo takze som zvedava ci sa to zlepsi alebo nie

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Taky mi to nepříjde kdo ví jak zábavné. Že prej manga je lepší, že tady to je akorát postavené na přiostřenější mluvě (což je pro většinu těch z nás stejně nepostřehnutelné). Jistě, je to frajer, mlátí všechny, mimčo má dobrou barvu vlasů... ale stejně bych tomu víc jak ty 3* nedala.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

viděl jsem 3 episody a přijde mi to nudné. Nechci tu nijak kazit score, ale... co vám na tom přijde tak zábavného?

Reklama

Reklama