Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 4

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 4

Recenze (1 121)

akisha 

všechny recenze uživatele

Mnohem, ale mnohem lepší a zábavnější, než jednička. Kronos je totiž úber záporák a dokonce z něj částečně jde i respekt (v povedeným konečným zúčtování). Co se bohužel nezměnilo, je absence charizma u Sama Worthingtona (ten záblesk v Terminátor Salvation byl - po zhlédnutí Avataru - zřejmě jen optický klam), vyvažuje to ale Rosamund Pike, tu ráda vidím všude. Taky se dá těžko uvěřit, že by se Liam Neeson nechal zachraňovat a nepokosil to všechno včetně Krona na jednu hromadu, ale budiž. A mohli změnit vizáž Háda, takovej hrbatej chcípač s mastnými vlasy, není divu, že to dál jak na vládce podsvětí nedotáhl. (A to Ralph záporáky přece umí, ale jeho Hádes spíš budí touhu hodit mu bůra na svačinu). Ani Édgar Ramírez jako Áres nebyl nic moc a srandovní zapojení Billa Nighy do jeho desetiminutové role potrhlého Hefaista, který působí jako vyšinutější bratr Brumbála, pobavilo. Oproti jedničce i tak obrovský posun do kladných vod a dá se kouknout i opakovaně. Na nic si nehrající zábavná jízda (ale zrod Afrodité z pěny v moři, vzniklé upadeným titánovským údem, to nám prostě neukážou). ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Od celkem dost zpackané jedničky je tady vidět hodně velký krok vpřed... hlavně co se vizuální stránky a cgi týče. Liebesman už v Battle LA dokázal, že akci točit umí, a tady vlastně předvádí to samé, akorát emzáky vystřídali titáni a spíše se tu seká... nicméně i na exploze dojde ! Děj si stále drží na stejné inteligenční rovině jako výše IQ Kalouska... takže v momentě, kdy postavy začnou mluvit máte pocit, že je v sále k nevydržení. Jo a velký argument pro je samozřejmě Bubo ! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PAMATUJ... POUZE KOPÍ TRIUMU MŮŽE PORAZIT KRONA. A TA RUKA JEŽ HO BUDE DRŽET, MUSÍ BÝT TVÁ....“ /// Tak bacha: je to tady samej bůh, zrůda a kudrnáč (no vlastně asi jen jeden, ale sračky nato). Řecký báje prostě jsou ,,poudačky“ pro starý báby a malý děcka. A dobrodružství poloboha hold nebude dramatem ze současnosti (promiň Davide). Film, ve kterým se Perseus, Agenor a Andromeda vydaj zachránit lidstvo, má úplně normální začátek, prostředek uprostřed (jo, tam co máš pupík...) a konec....tam jak konce bejvaj. Nikdo nic nevykládá na přeskáčku a osudy se neprotnou u vás v obejváku, ale tady a naprosto vobyčejně. Lehká, akčně dobrodružná podívaná s milionem triků a spoustou serepetiček, která musela dát spoustu práce. V životě jde vo víc než o Bohy a Titány! (jo? tak to vysvětluj tý holce, co mi povídá: ,,můj bože, to je titán!“ ) Solidní rodinná podívaná (su zpátky u toho filmu...). Vo nic jinýho tady (asi) nešlo. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když chcu mluvit s otcem, musím vylízt na horu (ne do patra, ale na kopec!). 2.) Vždycky jsem snil o okamžiku, kdy si budu moct s chutí zařvat ,,Áresi! Ty kurvo!“. 3.) Jak dopadl v podsvětí Orfeus vím. Ale Perseus? Neznám.... 4.) Thx za titule ,,Mychyy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Je to výplach, ktorému ale body k dobru zbieraju šikovné ukazováky makčov z Method Studios (hej tiež to počujem prvý krát). Hnev je epický aj čo do akcie, tak aj príbehu, ale aby to držalo pokope a postavy dostali aspoň trošku ďaľšieho rozmeru, muselo byt to mať 5 hodín. Povystrihajte si akciu s LOTRa, zlepte a mate Titánov. Škoda, ale zas dalo sa to čakať. Každopádne lepšie ako jednička, vizuálne ma to dostalo a teraz ma ospravedlnte. Idem si pustiť Diablo. 70% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Až teď jsem si všimla, že tohle je dvojka. Jak vidno, jedničku jsem nepotřebovala. Hněv titánů jsem tam sice nenašla, ale žárlivost a zapšklosti přehršel. Což asi patří do rodiny bohů, njn, ty jejich vztahy jsou složité. Dáte jednomu synovi o lízátko víc a už se můžete bát, že vás ten méně obdarovaný bodne do zad. Ale zase tak moc špatné to nebylo. Pořád se tam něco bouřilo, stříkalo, zabodávalo své kopí… takže jako akčňák fajn. Žádné deep řecké báje a pověsti. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Navzdory skutečnosti, že o Titánech bylo v historii natočeno už několik filmů, až v tomto se objevuje jeden, který figuroval také v řeckých bájích, a to Kronos. (S.U.E.S.)
  • Tento film se původně měl jmenovat "Návrat Bohů" a pak "Pomsta Titánů". Stejný název nese i tower defense hra od studia Puppy Games. (Beckett51)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama