Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životopisný film Lotte a Hansa Hassa a jeho 2.ženy, on bol otápač, dokumentarista, 50te roky. Film je plný pekných exteriérov, podfarbený romantikou, nechýba ani dobrodružný aspekt... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Tento film nebol až taký romantický ako je uvedené v žánri pod názvom. Bol viac životopisný a vlastne až na konci som zistila, že Hans Hass existoval naozaj, ktorý sa nedávno, vo veku 80.rokov ešte potápal pri Maledivách, aby preskúmal následky tsunami. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o rakouském průkopníkovi hlubinného potápění, mořském biologovi a ekologovi. Centrální  postavou je zde ovšem jeho budoucí druhá žena Lotte, v podání skvostně přitažlivé německé herečky a zpěvačky Yvonne Catterfeld, (narozené v Erfurtu). Film je přeplněn pěknými záběry krajiny u Rudého moře (pod i nad hladinou). Bohužel, jednání postav a děj nese typické charakteristiky německých/rakouských sladkobolných filmů (např. typu "Doktor z hor"), plných dávky naivity a předvídatelnosti. Ubírá mu to na přesvědčivosti. Škoda. (Viděno na ÖRF.) ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama