Reklama

Reklama

Televizní klub neslyšících

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Rodinný
Česko, 2011, 26 min

Kamera:

Pavel Klener

Účinkují:

Jaroslav Švagr

Obsahy(1)

Pořad pro neslyšící a jejich přátele. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pokud to má smysl a neslyšící se na to dívají, tak je to v pořádku. Ale obávám se, že se na to dívá tak málo diváků, kteří jsou neslyšící, že se tenhle typ pořadu nehodí na veřejnoprávní televizi. To by totiž potom mohli vysílat pořady pro lidi s nejrůznějšími handicapy, menšiny, církve a nakonec by nevysílali nic jiného. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chudáci hluší v trdlovizi hluchoprávní! . . . Já jsem si teda nikdy nemyslel, že hluší jsou hloupí slyšící! Tak proč blbá >veřejnohluchá< vyrábí něco tak blbého pro neslyšící? Možná by to chtělo konečně tam na těch >hluchavčích horách< někoho pořádně vytahat za ušiska! A pak řezat a řezat a řezat... °-/ - - - P.S A co tady ty ignorantské pindy v "Obsahu" coby oficiální blábol distributora? - - - - - (Sledováno a oslyšeno s ohluchem jeden konkrétní kretenský díl 17.9.2011 na >hlupém prostoru< , hodnocení 10., hluchotář zde jako hluchý druhý - 17.9.2011) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je povinnosťou verejno-právnych televízií, a to nie len morálnou, vysielať špecializované relácie pre všetky skupiny obyvateľstva. Všetci občania sú platiteľmi koncesionárskych poplatkov a preto by nemal byť nikto diskriminovaný. Každý by tam mal nájsť niečo pre seba. "Televízny klub nepočujúcich" je malou televíznou oázou pre ľudí, ktorí majú postihnutý sluch. ČT2 si svoju úlohu plní výborne. ** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takéto programy majú význam, je tu aj táto menšina a zaslúži si niečo v tv poriadneho vidieť. Toto však obsahovo bolo dosť prázdne. Síce nie až také, ako u nás na Slovensku, kde pre nepočujúcich je hlavným programom Matovič, ale predsa len čakal by som niečo kvalitnejšie. Celkom 433 dielov: https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096066178-televizni-klub-neslysicich/ ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u zpráv tlumočených do znakové řeči se ani toto příliš nedá hodnotit. Beru to jako nutnou záležitost pro lidi s horším sluchovým ústorjím. ()

Reklama

Reklama