Reklama

Reklama

Můj nový přítel

(amatérský film)
Experimentální / Drama / Komedie
Česko, 2008, 18 min

Obsahy(1)

Když vzpomínáme na minulost, vždy je zkreslená podle našich pocitů a je jen na nás, jak se s ní vypořádáme. Hlavní hrdinka vzpomíná na svůj vztah a společné bydlení s expřítelem a snaží se vyrovnat s rozchodem sledováním grotesek Bustera Keatona. (Rosana)

Recenze (9)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slovo experimentální je určitě na místě,zajímavý nápad ale zvláštní provedení.Kamera výborná,slabší ozvučení.Začátek mě velice bavil,ale pak se to změní v takovou psychadelickou grotesku s hudbou a tématem jenž mě bohužel nebaví. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Můj nový přítel, No fonus, Pračlověk a Kroketmachr 1000 jsou jednoznačně nejvydařenější dílka této mladé sympatické režisérky. Uvidíme, co nám natočí dalšího. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Experimentální to teda je, jen co je pravda – ovšem nejvíc se tu zkouší divákova trpělivost. Našlo by se tu hned několik pozitiv: pouštěné grotesky, doprovodná hudba při bloudění holky mezi „Liazkami“, žraní Banánu…Bohužel celkový dojem zbytečně kazí zdlouhavá stopáž a hlavně marný pokus o dramatičnost (zvláště pak u scény kdy všichni sedí ve sklepě, kouří dýmku a cucají se. Jo kdyby se to změnilo v grupáč, to by byla jiná…40% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama