Reklama

Reklama

O královské stolici

(amatérský film)
Pohádka / Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Jaké to kruté prokletí postihlo království krále Lola? Zachrání šeredný rytíř Rofl krásnou princeznu EU a celé království? Pohádka prakticky o *****. (Rosana)

Recenze (46)

Cejny odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dobře no, je to amatérský film a můj první, který hodnotím, ale tohle je trošku mimo. Ty narážky na EU jsou jasný, ale byla to trapnost nad trapnost, jako přirovnání fajn, ale zrovna dvakrát vtipné mi to tedy nepřišlo. Rád se podívám i na ostatní režisérské kousky z Rosaniny tvorby. Podle komentářů jsou mnohem lepší, tak uvidíme. ()

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

tak při tomhle mi spadla huba ke kotníkům-ne z úžasu k dobrému dílu ale z toho, že větší p......u jsem neviděl.je to h...o o h....ch.žasnu jen nad tím jak může někoho napadnout natočit film o takovém tématu,asi nejspíš jen totálně úchylného člověka.skoro bych si dovolil to srovnat s úchylárnou typu "Lidská stonožka". "nezapomeňte mi tenhle můj názor smazat nebo mi psát věci jako že si to mám rozmyslet,to už tady taky bylo" ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Skutečně fekální pohádka, kde je humor tak křečovitý, že je to jasný, kdo tohle vymyslel, měl zácpu. Princ Rofl, trpící prokletím ráčkujících, když mu osud nadělil jméno od R, vypravěč s echt nepříjemným hlasem (a to nezmiňuju jeho neznalost přechodníků a ten zásek, kdy v jedné větě z vykání přejde do tykání), princezna EU .... no, pro mě je hvězda filmu kadibudka. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Vtip tomu rozhodne nechybi, vykony svijejicich se poddanych a proslov krale LOLa nemaji chybu. Skoda toho noumy v hlavni roli a hlavne nechapu kdyz se to celou dobu snazi o stredovekou atmosferu od lokace az po kostymy, tak proc tam zustaly dost radikalni zvuky aut ve scene u kostela, ktere celou dosavadni atmosferu spolehlive ruinuji. "Od dnesniho dne zakazuji v mem kralosvtsvi kakani! Kdo tento zakaz porusi, bude o hlavu kratsi!" 6/10 ()

Jinpachi odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně se člověk nemusí rozepisovat o tom, jak moc špatně provedené to je, a že se jedná o skutečně ambiciózní fekální výplach, jaký se jen tak nevidí. Mám dojem, jako by mi právě francouzská hospodyně přinesla ukázat velký exkrement labradora, na stříbrném podnosu, abych posoudil barvu, styl a velikost, načež jej mohl spořádaně, jako slušný člověk, vystavit na polici s ostatními, abych dokázal, jak jsem na něj hrdý. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama