Reklama

Reklama

Okno do hřbitova

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Komedie
Česko, 2011, 5 h 38 min (Minutáž: 26 min)

Předloha:

Miloslav Švandrlík (kniha)

Kamera:

David Ployhar

Hrají:

Jiří Ployhar ml., Eva Vrbková, Milena Marcilisová, Rostislav Marek, Miloslav Maršálek, Eva Lesáková, Ondřej Mikulášek, Eva Gorčicová, Jan Grygar, Petr Bláha Nejedlý, Zdeněk Troška, Michael Beran (více)
(další profese)

Epizody(13)

Cyklus zajímavých příběhů ze současnosti pod názvem Okno do hřbitova je projekt Centra dramatických pořadů brněnského studia České televize. Původní povídky napsal nedávno zesnulý spisovatel Miloslav Švandrlík. Drobné příběhy obsahující tajemství, někdy vyvolávající i hrůzu, ale vždy s nádechem humoru, inspirovaly zkušené filmové scenáristy Martina Bezoušku a Dušana Kukala k vytvoření povídkového cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (1)

Okno do hřbitova (2011) 

1. díl: Obraz - ****. Líbilo se mi spojení skutečného malíře se Švandrlíkovým námětem, brněnský producent tohoto seriálu, pan Kravka, mezi hosty na pohřbu, a toho cynika Bolek zahrál taky dobře. Za mne dobře vypointované, i když chvílemi se vedení příběhu trochu rozpadá. --- 2. díl: imbecil - **** Výborně vybrané lokace (i když jsem poznal jen Mikulov) a docela hezká hříčka o převtělování duší a místních bláznech a jednom poctivém poldovi, líbilo. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Brno na týden ožije festivalem Cinema Mundi

Brno na týden ožije festivalem Cinema Mundi

16.02.2011

Přemýšlíte, co s načatým březnovým večerem? Chcete si rozšířit své obzory, potkat se se zajímavými lidmi a načerpat atmosféru různých koutů světa? Mezinárodní filmový festival Cinema Mundi představí… (více)

Reklama

Reklama