Reklama

Reklama

Epizody(12)

Wolverine se vydává do Japonska, aby vypátral svou unesenou přítelkyni. Musí si ji vybojovat ze spárů mafie... (TV Prima)

Recenze (16)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vrrr! Vzali mi Mariko! Vrrr! Musím ji dostat ze spárů chlapíka s katanou! Vrrr! Nepovedlo se! Vrrr! Za ní! Vrrr! V cestě je jiný chlapík s katanou! Vrrr! Boj! Vrrrr! V cestě je obří namachrovaný ýbrsoldžr! Vrrrr! V cestě je znova ten jiný chlapík s katanou! Vrrr! Zase je tu ten ýbrsoldžr! Vrrrr! Máz! Vrrr! ** ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Animace je slušná, ale blbé je to až běda. Wolverine tady navíc postrádá svou cynickou a zatrpklou povahu. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Musím hneď na začiatku priznať, že ma anime verzia Wolverina, dokumentujúca jeho pobyt v Japonsku, sklamala ako ešte žiadne ambiciózne anime pred ňou. Tak okaté vykrádanie a kopírovanie o niekoľko stupňov lepších diel a do neba volajúci čistý marketingový ťah známej značky sa len tak nevidí. Hlúpučký príbeh, nesympatické postavy (možno s výnimkou Kikyo), priemerná vizuálna stránka s ubíjajúcou škálou farieb, otravný urevaný Wolverine, ktorý skôr pripomína protagonistu Blue Gender a prostredie ako vystrihnuté z krátkej dejovej odbočky nemenej výborného Blood+, keď sa hlavní protagonisti vydávajú na malý japonský ostrov. Dúfam, že už nikdy neuvidím tak neoriginálne, nudné a ubíjajúce anime, lebo prisahám, že vletím do Sony Pictures s nabrúsenou katanou. 20% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak vyloženě špatné to není, celkem to i vysvětluje, proč byl Wolverine později tak zatrpklý (i když to už měl v povaze od počátku). Bohužel jsme se dočkali klasického japonského rámce obdobných anime, tzn. co díl, to jiná překážka, ta se překoná - a je tady další díl s překážkou novou. Ale jako výplň mezi učením na zkoušky to je příjemné. :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Velmi bizarní příspěvek marvelovskému universu.. Téměř stejně zhovadilé jako i s tou kupou skvostných režijních nápadů zajímavé a inspirativní.. Anime gore Rosomák.. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Co říci o japonském animovanm Wolverinovi. Trpí stejným problémem jako japonský Iron Man a tím je natahovanost. Děj by se v pohodě vešel do šest epizoda a polovina seriálu je tak nastavovaná kaše. Trpí tím především první polovina. O něco lepší je ve druhé polovině, kdy se děj přesune do Madripooru. Pak se začíná aspoň něco dít. Jinak je to takový průměr. 50 % ()

PKD odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi a pevne doufam, ze posledni dukaz, ze japonci rozumi US superhrdinskym comicsum, jako koza petrzeli! Vyserte se uz na to a nechte americke superhrdiny, americanum! Diky. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

X-MENovské univerzum v tragédií akoby od Shakespeara v anime hábe. Všetko to znie tak dobre, tak prečo sa to pokazilo? Celých 12 častí sa nesie v jednej a tej istej šablóne, kde na konci číha boss, ktorého Wolverine s ľahkosťou vždy premôže. Po troch častiach to začína byť nudné a po šiestich úmorné. Ešteže záverečná scéna poslednej časti bola trošku iná, ináč by som si vyškriabal s adamantiom oči. Dúfa, že anime X-MEN bude lepšie. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděn první díl a další už neabsolvuju. Wolverin, co vypadá jako čtyřprocentní model s účesem Jardy Jágra alias deka. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Viděny dva díly. Tvrdý rock trhá uši, do toho je to samé bojové "Uh... Hueee... Aaaaah... Huaaa...", až by člověk bez obrazu předpokládal, že v televizi běží úplně jiný žánr. :-P ()

darthhokro odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Rosomák ve vietnamské kreslené pohádce, bez hlášek a s dialogama pro momentálně posunuté dauny. Navíc nesnáším tenhle typ animace, trhá to oči. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mezi Bladem a Iron Manem je to rozhodně to nejlepší. Nejdramatičtější a nejméně nudné. I tak ale nutno dodat, že Japonci nevypadají jako Japonci a pořád tvrdím, že všechny ty seriály jsou jen značně průměrné. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se být smířlivý, ale postupem z toho byla čím dál tím větší blbina a i 2 hvězdy jsou nakonec celkem milosrdné. Byl jsem ochotný i odpustit slabou rozanimovanost, ale ke konci to obzvlášť v soubojích bylo vážně chabé. Nebyl by to ale zdaleka ani tak velký problém nebít toho, jak moc anime to je a jak ubohý je příběh. Wolverine se celou dobu honí z místa na místo za bytostným ztělesněním Dívky v nesnázích, která je tak neskutečně pasivní a nezajímavá, až to bolí. Nic jiného tam není. Mariko na místě A, Wovlerine se tam vydává, po cestě potká nepřítele, se kterým se utká a vymění si hloupá moudra. Mariko stále v místě A, tak se tam Wolverine opět vydává, po cestě potkává s novým nebo i starým nepřítele, se kterým se utká a vymění si hloupá moudra. Mariko se přesune do místa B a celý cyklus se opakuje. A to je opravdu úplně vše. Jediná aspoň trošku zajímavá postava mohla být Yukio, ale není vůbec dobře použita a většinu postává, pokřikuje na Wolverina nebo se sama dostává do nesnází, aby bylo koho zachraňovat. ()

Reklama

Reklama