Reklama

Reklama

Epizody(12)

V blízké budoucnosti jsou Infinite Stratos, vytvořené japonským vědcem, nejvyspělejší bojové stroje na světě, daleko převyšující všechny ostatní technologie. Díky této ohromné převaze schválí nejvýznamnější státy světa tzv. Aljašskou dohodu, která zaručuje, že IS nebudou použity pro válečné účely. Bohužel pro muže, pouze ženy dokážou řídit tyto stroje. Výjimkou je patnáctiletý Ichika Orimura, jenž jako jediný muž na světě dokáže IS ovládat. Proto je donucen jít na elitní mezinárodní IS akademii, kde jsou trénováni nejlepší piloti z celého světa. Zde je jako jediný chlapec okamžitě středem pozornosti všech dívek a tak začíná jeho rušný školní život. (J-kob)

(více)

Recenze (8)

Larky 

všechny recenze uživatele

Otřesný námět, otřesné souboje, otřesný opening, na druhou stranu hezký vizuál, hezké holčiny...to je ale velmi málo. 1* ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Ichika Orimura je jediný muž, ktorý dokáže pilotovať IS. Sám medzi ženami no čo to asi bude? Správne Infinite Stratos je hárem anime. To znamená jeden muž a veľa žien (môže tam byť aj ďalší muž, ale musí byť na rovnaké pohlavie, alebo po ňom žiadne ženy väčšinou nejdú). Všetky ženy aj keď si to viac menej nechcú priznať postupom času budú chcieť pusinku od tohto muža (chlapca). Keďže sa to nachádza v akadémii bude sa chodiť do školy a cvičiť na Mechoch (mech je v podstate robotická nadstavba pre pilota). Celkovo Infinite Stratos žiaľ nemá čím prekvapiť. Ak sa objaví jedna zaujímavá postava a to konkrétne Laura Bodewig tak aj tá vlastne skĺzne do toho istého ako všetky. Ako jednohubka na zabitie času je to v poriadku, ale keď ho chcete tráviť plnohodnotnejšie skúste niečo iné. ()

Reklama

Cracker 

všechny recenze uživatele

Infinite Stratos je pre mňa krásnym zhrnutím toho, čo na anime neznášam. Takže príbeh v skratke: Budúcnosť. IS "zbrane" ktoré dokážu ovládať Len ženy. Ichika to však dokáže tiež, navzdory tomu že je chlapec. Stredná škola plná dievčat = Hárem... ten najhorší(klišé) aký som kedy videl. Blablabla, rôzne nudné bitky v týchto "mecha-kostýmoch". Koniec si už nepamätám pretože som bol v polospánku.... Nech sa na to pozerám ako chcem, hlúpejšie anime som už dávno nevidel, teda pochybujem vôbec, že také bolo. Neznášam mecha žáner, vo väčšine prípadov nemusím ani háremovky a v tomto prípade boli tak strašne zmixované, že sa sám čudujem, ako som tom mohol vydržať až dokonca. Tá moja nezdravá zvedavosť ma raz zabije.. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem zatím 4 díly a musím říct, že jak to na začátku dobře vypadalo, tak se z toho klube klasická harémovka... Jedinej kluk (prozatím) ve škole, kde jsou všichni ostatní v zastoupení dámského pohlaví, který viditelně nemá zájem ani o jednu holku, naopak všechny holky mají zájem na první pohled o něj, ale žádná z nich to neřekne. A klučina o tom nemá páru. Akce ve čtvrtém dílu byla spíš směšná než napínavá a celkově... Chybí mi tam jakýkoli hlubší příběh, lepší postavy a podobně. Plus: Grafika / Animace / detaily / pozadí / boje - neboli cokoli vizuálního. Mínus: cokoli ostatního. Postavy / děj / vyjadřování / napětí / zápletky / vztahy... Prozatím 50% Daleko, daleko, daleko v minulosti dropnuto, protože to byla naprostá blbost. 20% ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

"To je zase námět," řekl si otrávený Subjektiv při pročítání anotace na ANN. Harémem zaváněl, takovým, vedle kterého by i ten nejmocnější a nejbohatší obyvatel Topkaki vypadal jako nebohý břídil a muž, co nemá v podstatě žádné partnerky. Jak to vlastně bylo, nebylo? Ve světě ideí, někdě mezi kostýmkem od Versaceho a mechem Gungrbungrkemrogaigarem nachází se taková věcička, která má to nejlepší z obou - zvětší váš sexepíl a můžete s ní na maděru rozsekat kamarádky i nekamarádky. Taková věcička je jako sukně v tom smyslu, že ji mohou nosit jenom ženštiny, Skoti a hlavní hrdina, jehož pohlavní chromozóm Y s tím jako jediný z celého světa nedělá štráchy a symbioticky si s takovou věcičkou symbí. Musí ale chodit do té správné školy, aby symbil správně. A tam... opět správně... samé báby... Subjektiv má odvahu riskovat zdravý rozum, když ne život, a směle přijal tu výzvu. Po prvním díle jej dokonce napadlo, že ten strašlivý námět v sobě skrývá jistý potenciál. Vždyť by přece bylo zajímavé sledovat pána tvorstva, silnější polovičku, jak se (ne)vyrovnává se ztrátou své síly a moci. To ponížení, které musí chlap cítit, když mu může natřískat do tlamy dvánactiletá dívenka... Jenže... Subjektiv nepochyboval ani chvíli: "Ten moment se tam může objevit, ale bude to pocit z dílny nějakého záporáka, klaďas pro jistotu má mamoru komplex a bude určitě ten nej nej nej nejsilnější." A tak po šest dílů musel sledovat funění, zajíkání a všelijaké jiné projevy mužů a žen, kteří ještě nevíděli ani porno. Ale teď už nemusí. A nechce. ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama