Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stredoškolák Takanashi Shuusuke, ako aj mnohí iní, máva erotické sny. Stredobodom jeho tajných fantázii a túžieb je dievča, ktoré často pozoruje. Na tom by nebolo nič neobyčajné, ak by tým dievčaťom nebola jeho mladšia sestra Nao. Tá však k svojmu bratovi tiež cíti viac, než len súrodeneckú lásku a vystavuje ho preto rôznym „náhodným“ situáciam. Jej odhodlanosť ju motivuje dokonca k tomu, aby našla bratove skrýše a zahodila mu všetok pornografický materiál, ktorý sa netýka incestu. Pritom náhodou natrafí na album s jeho fotografiami z detstva. Prečo však nie je ani na jednej fotografii ona a kto je dievča, ktoré sa so Shuusukem drží za ruku? Čo sa stane, ak sa neznáma náhle objaví na scéne? (Trip)

(více)

Recenze (5)

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Sister-con ako hrom! Dlhsie som obchadzal okolo zlozky a chvilku to trvalo kym som sa odhodlal na jeho zhliadnutie, ale napokom som sa odhodlal (aj preto, ze momentalne nesledujem ziaden ongoing)... A veru nelutujem. Je to sice klasicky dejovo strohe anime s podobnou tematikou, ale velmi svieze a mnozstvo vtipnych scen s dobrou animaciou a riadny kus ecchi scen je samozrejmost. Vyborna odreagovacka! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ne. Už jen tak animace mě rozčiluje. A to jsem ještě jeden díl "omylem" viděla v českém překladu. Ten díl byl nejvtipnější. ()

Reklama

daGGos 

všechny recenze uživatele

Tento způsob, kdy v naprosto standartní ecchi komedii použiju vpravdě ohyzdnou kresbu, zdá se mi poněkud nešťastným. Padá tím totiž záchrana v podobě ryze povrchní fascinace ženskými aktérkami a celá tíha zábavy tudíž spočívá na bedrech komediální části. A nutno podotknout, že žádný zázrak se ani v tomto nekoná. Ale ti 2 přívrženci incestu z 5 si to celkem užili. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Čistě konzumní komedie stojí a padají s tím, jak dokáží člověka pohnout ke smíchu. Po šesti dílech soudím, že Onii-chan si v tom ohledu vede podprůměrně, ale nijak katastrofálně. Nesmí vás ovšem pobuřovat loliconství, sisconství, broconství, shotaconství, tsunderáctví, pantsushoty a tak... Jak si taky jinak užít seriál o dívence, která touží především po tom, aby ji o to připravil její bráška, že? Aha, také vás nesmí rozčilovat vykrádání tisíckrát vykradeného! Takže když nebudete předpojatí... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama