Reklama

Reklama

Epizody(12)

Kisaragi Ryuji jedného dňa zachráni z čierneho trhu zlatovlasé dievča. Od toho momentu sa pokojný život 15-ročného stredoškoláka zmení na dobrodružstvo. Spolu so sesternicou totiž zistia, že toto napohľad obyčajné dievča je v skutočnosti drak. Podľa znamienka na ruke dostane meno Rose. Zakrátko sa zahladí do Ryujiho, začne u neho bývať a všade ho sprevádza. Následne ju však musí Ryuji ochraňovať pred temnou organizáciou. (Trip)

(více)

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Ach jo, další harémová, stopově ecchi slátanina z nekonečné řady "kluk dostal na starost neobyčejnou holčinu, ta teď u něj bydlí, roztomile na něm visí, trochu to mezi nimi jiskří a zažívají jedno dobrodružství za druhým a ostatním holkám taky není lhostejný". Kéž by o ní šlo napsat víc. Viděny díly 1-6. No more. Slabé **. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních seriálů a první mnou viděný seriál nové anime sezóny se nese ve znamení haremu a trochy ecchi...zejména ovšem je ve znamení nepříliš propracovaného děje, těžce nezajímavých postav, nudných dialogů a dementního konce. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Z počátku 4*, poté 3*, ale teď definitivně na 2*. Myslím, že jsem to ani nedokoukal. Sám nevím. Od nějakého 5. dílu to bylo neuvěřitelně -o ničem-. A přitom start byl velmi zajímavý. To i čarodějka Louise ze Zero no Tsukaima při stejném dabingu vykazovala mnohem větší inteligenci (a tam bych jí iq odhadl tak na 80). Dle mého po 4. díle ztráta času... Celkově 25% ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Moc ma to nezaujalo. Je to určené pre nižšiu vekovú kategóriu, do ktorej ja už bohužiaľ nespadám. Z toho, čo som zatiaľ videl sa to vôbec nejak špeciálne neodlišuje od ostatných "priemerných" japonských anime. Navyše príbeh plynie tak pomaly, že kým nám autori stuhnú povedať všetko, čo majú na srdci, vznikne s toho ďalšia telenovela. ()

Reklama

Reklama