Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Онлайн казината предлагат повече възможности за забавление и печалба, поради което в последно време са много популярни. Слот игрите ви предлагат не само забавление и адреналин, но и възможност да спечелите висока печалба и реални пари. В множество онлайн казина можете да спечелите джакпот и да се превърнете в наистина богат човек! Днес вече има стотици слот игри, които можете да опитате безплатно или да играете за истински пари. Просто се регистрирайте безплатно в някое от онлайн казината и играйте.

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

Já mám slabost pro kriminální filmy a Pitťour je jeden z mých nejoblíbenějších herců. Film jsem nadhodnotil asi o jednu hvězdu, nebylo to nic extra, ale závěr filmu je podle mě parádní.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Clik

Niesom jeho milovník ty humorista,len vravím,že je od veci znevažovať názor niekoho,kto ho má na profilovke len za to,že ho tam má,lebo tento film stál fakt za veľké hovno...Keď si dám na profilovku Justina Biebera a dám 5 hviezd Pulp Fiction,začne to byť okamžite pičovina že :) Nehaj tak...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

jane1106

On už má na háku chápeš..má po 50ke,nebude už vrteť riťou toľko na koncertoch..peňazí ma dosť,užíva si a rád sa obzerá po talentoch v súťažiach..aj keď je to ako hľadať ihlu v kope sena..každopádne rocker to boldobrý,bol som na pár jeho koncertoch a fakt to malo gule,čo som nečakal...kapelu mal kvalitnú,super hudobníci,tak si netreba zbytočne robiť z neho prdel,nech je aký je,obzvlášť nie,ak s jeho tvárou na profilovke napíše niekto k tak slabému filmu ako je toto,že ten film je slabučký..lebo má pravdu.Brad Pitt je môj najobľúbenejší herec,no tento brak mu fakt nevyšiel..

Clik

Clik (hodnocení, recenze)

Tak když žereš Haberu a Superstar tak se ani nedivim.))))) To je na mě moc.))))))

na příspěvěk reagoval srncek

 (hodnocení, recenze)

dvd vyjde  24.4.2012 cz název : zabít tiše

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Jediné čo na tomto skapatom a vlastne áno,aj reálnom filme,stojí za to,je Brad Pitt,respektíve pohľad na neho,inak je to tak zbytočná kokotina,až mi je smutno...tie Gandofliniho kecy o jeho žene,ten australopytekus s ihlou v ruke a ako TOP všadeznejúce prejavy politikov o ekonomike..zabite ma. 20%

Uživatel stazie smazal svůj příspěvek.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Pre mna 40%...Absolutne sklamanie roka..Prvu polhodinu som rozmyslal ci som nestiahol nejaku pracovnu verziu filmu...potom som pochopil ze je to len stylovka...co by nebolo az tak zle ale....film je zalozeny hlavne na dialogoch - a tie nesiahaju takemu Tarantinovi ani po kolena...akcne sceny su natocene super - ale pre dany film nevhodne...Nechapem tu spomalovacku pri likvidacii Liottu...Ani som si k nemu nevypestoval vztah za tych 10 minut co bol na platne - cize dramaticky spomalene zobrazenie jeho smrti ma skor nudilo ako dojalo...Pitt sa tam len poflakoval a umelo z neho robili frajera...Gandolfini bol velmi dobry - ale cakal som ze sa jeho postava este nejako prejavi...Takze Liotta - totalne nevyuzity, Pitt - nuda, Gandolfini - super ale chcel som ho tam viac....

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

né vážně, to jsem fakt nevěděl.....ale fakt nechápu proč? Vždyť je to dobrej film, jen ne tak akční, jak jsem čekal.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MrCreosote

MrCreosote (hodnocení, recenze)

Fitin: Dokud všechny vypadají takhle, tak mi to nevadí... mohli by je vydat jako kolekci, byl by to pěkný dárek k narozeninám.

Fitin

Fitin (hodnocení, recenze)

Nejsem znalý poměrů v USA, ale není těch posterů nějak moc? :D

kedl

kedl (hodnocení, recenze)

Haretix: Nejspíš to bude tím, že o tom distributor teprv jedná, alespoň taková mi přišla odpověz z Bontonu.

Haretix

Haretix (hodnocení, recenze)

Astu.: 30.listopadu v USA, u nás čekej po Oscarech :) I když třeba Slovinsko to bude mít začátkem prosince, nechápu našeho distributora.

MrCreosote

MrCreosote (hodnocení, recenze)

andre87: Vůbec ne, tenhle názor se objevuje často. A osobně doufám, že i film samotný bude v nekompromisním sedmdeátkovém modu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Nemyslím, že práve Brad Pitt je herec, ktorému by akadémia neudelením Oscara nejako krivdila. Iné kapacity sa nie toľko načakali (Al Pacino), či ho doteraz nedostali (Gary Oldman) a našli by sa aj takí, čo ho nedočkali. Brad Pitt zahrá toľko, aby neprekážal, do kolien z neho niet prečo ísť.

kedl

kedl (hodnocení, recenze)

Taky bych mu ho přál, ale bojím se, že to letos opět nevyjde, nezapomínejte na Lincolna a Daniela Day-Lewise, možná i Anna Karenina, Dicaprio půjde na Oscara za vedlejší roli.

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama