Reklama

Reklama

Meeting Evil

Trailer

Obsahy(1)

John Fleton (Luke Wilson) je depresívny otec rodiny žijúci na predmestí. Nedávno ho prepustili z práce, kde pôsobil ako realitný agent, nemá peniaze a nezvláda denný nápor úloh. Bohužiaľ, ponúkne pomoc cudziemu človeku menom Richie (Samuel L. Jackson), ktorému sa nedarí naštartovať auto. V dôsledku tohto rozhodnutia je vtiahnutý do neskutočnej a desivej vraždy, ktorá ho prinúti pochybovať o všetkom v jeho živote, jeho spôsobe správania sa, ale hlavne o tom, čo tvorí samotnú podstatu zla. (carlos 2010)

(více)

Recenze (33)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku alespoň solidní napětí, protože divák netuší co je vlastně ten otravný Richie zač. Postupem času se tohle celé ovšem profiluje jako jasná kravina, kterou nezachrání ani charismatický L. Jackson a které neubližuje příběh, ale samotné zpracování, které má na svědomí nějaký babral jménem Chris Fisher. Špatná hudba a kamera pak jen dokonávají dílo zkázy. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

S.L.Jackson vie ozaj dobre stvárniť psychicky labilných, agresívnych maniakov od, ktorých človek nikdy nevie čo môže čakať. Do jeho proti role sa úspešne postavil Luke Wilson, ktorý čas od času roztrhne sieť svojich priemerných výkonov (Zázraky se nedějí) a zmení sa na poctivého herca, ktorý sa nebojí otvoriť svoje emociálne cítenie v jednotlivých, zložitých situáciach. Dej má dynamický spád, ale zároveň drsné pribrzdenia, keď sa zdá, že John je z najhoršieho von,ale pritom ho Richie zas pritlačil k múru. Tento spôsob thrilleru mám rád, keď sa dramatickosť stupňuje a ja sa vžívam a myslím na to ako by som bol na mieste obeti a ako by som odvrátil nepriaznivú situáciu. Určite treba pochváliť aj režiséra, ktorý dohliadol na správne načasovanie jednotlivých momentov a všetkého okolo tohto kolotoča, ktorý rozpútala neverná manželka.70% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Thriller, pojetím spíše televizní, který měl dobře našlápnuto, ale zůstal viset ve vzduchu. celou dobu si to hraje na Fausta a čerta, mate postavou holčičky ve žlutém a s pejskem, takže čekáte i nějaký mírně nadpřirozený prvek - ale nakonec je to skutečně jen thriller, a to spíše průměrný, kde nefunguje ani výstavba napětí, ani dějová linka. Když se člověk zpětně zamyslí, proč ty hromady mrtvol? K čemu? Pokud šlo jen o to málo, o co nakonec šlo? A Luke Wilson nám taky pěkně zfotrovatěl, takže ty jeho zamyšlené pohledy už tady nefungují jako dříve. Během sledování filmu jsem si často vzpomněl na Stopaře s Rutgerem Hauerem, ale tam to šlapalo, jak mělo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak se mnou tvůrci nepěkně vyjeb... vyběhli - asi od druhé minuty a pak ještě dlouho poté jsem si totiž myslel, že samozřejmě vím vo co go, že je to zase další film s provařenou (a mojí oblíbenou) zápletkou, tj. se schizofrenií a s rozštěpením osobnosti... a ono hovnajz, ono to bylo zatím tak, že jsem sedl na lep nějakým anarchisticko-dadaistickým žertýřům, kteří se rozhodli vytřít si s váženými diváky zadek. Logiku nebo nějaký smysl tedy v tomhle bizarním filmu radši nehledejte. Ale díky zlému Samuelovi L. se na to dobře kouká, i když je to ptákovina. A nebo má Meeting Evil možná nějaký skrytý, esoterický smysl, který mi zůstal pro mou omezenost skryt, čert ví. Každopádně v jednom mám jasno - já mít tak tupé a tlusté děti a k tomu ještě kurvící se manželku, byl bych radostí bez sebe, kdyby mi je nějaký šílený negr chtěl zadara oddělat... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jsem zmatený. Tak o čem to tedy celé bylo? Bylo závěrečné jakoby rozuzlení pravdivé nebo se jednalo o pouhého psychopata, který si náhodně vybral oběť. nevím. A uspokojivou odpověď jsem nedostal. Film jinak dost kolísal, kdy se temné thrillerové pasáže střídaly s hloupými dialogy i monology. Navíc se zde vyskytovaly postavy, které jakoby měly mít nějaký význam, ale neměly (holčička se psem, rodina v kabriu atd.). Nad vodou vše drží především Samuel L. Jackson, který psychopaty umí a zdatně mu sekunduje i Luke Wilson. Potenciál tu byl, ale zůstal nevyužitý. 40% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se mi to nelíbilo a u tohoto pocitu také zůstanu a bohužel nemám ani nic víc, co k tomu dodat. Snad jen, že je to divný a na mě trochu smysl postrádající, chtělo to nějak lépe promyslet. Btw. vysvětlí mi někdo, proč ta sousedovic holka venčí svýho Yorkshira v tom děsnym lijáku?? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu,proč v popisku žánrů tohodle filmu je krimi a drama,když je to čistokrevnej psychothriller.Navíc hodně slabej.Prostě jeden z tuny snímků,který maj stejnej průběh,a na konci dojde k finálnímu fajtu.Ani trochu napínavý,ani trochu brutální(nic z řádění S.L.Jacksona nevidíme,všechno až po),rozuzlení zcela bez emocí,prostě celý tohle dílo na hovno.40%. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vždy hodnotím filmy podľa svojho pocitu a celkové hodnotenie si pozerám až potom, aby ma neovplyvnovalo resp. neodradzovalo. Teraz som bol dosť prekvapený koľko percent zatiaľ tento thriller má. Prečo? Veď atmosféra filmu je geniálna, dej je celkovo nepredvídateľný (samozrejme nechcem urážať tunajšie kapacity) a herecké výkony (áno aj Luke Wilson občas prekvapý) na úrovni. S.L.Jackson tak ako ho poznáme nepríjemný, chladný, už len z jeho pohľadu mi niekedy prebehli zimomriavky. Parádna odychovka ktorej môžem vytknúť akurát krátku stopáž. Pár minút naviac by si tento film určite zaslúžil. ()

Wicky 

všechny recenze uživatele

Samuel zvládá roli psychopata dobře, ale tohle není nic nového pod sluncem a ani nijak dobře zpracováno. Luke Wilson mi do téhle role moc neseděl. Kdyby to bylo o trošičku víc strhující, dynamičtější a mělo to výraznější konec tak by to byl aj ten průměr. 45% ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Parádní trailer, skrz kterej jsem se na tenhle film natěšil, opět ukázal, jakej jsem bunďa, když se nechám takhle zblbnout. Film je poměrně dost otřesnej. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nuda a blbost. Nemusim ani Wilsona ani Jacksona. A co měl být jako ten konec? Divné, nudné, někdy až trapné. Jackson jako psychopat je omyl. Na Jacka Torrance nikdo nemá !!! ( Navíc klasický happy end - fuj ! ). ()

dandislav1991 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda je to dneska tím "koncem světa" ale prostě mě se ten film líbil, byl parádně ponurej a nechyběl pořádnej psychopat a "milující" manželka, Pěknej počin! ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný film, ze začátku mi velmi zaujal, čekala jsem ten pozdější děj taky poutavý, ale tam už to potom bylo spíš o tom, aby teda jako něco natočili a zaplácli čas.... Jsou tam docela pěkné momentky, ale po shlédnutí filmu jsem přemýšlela proč to jakože vůbec vzniklo, protože já nevím jak ostatním, ale mně tenhle film moc nesdělil.. ()

Di Tecka 

všechny recenze uživatele

Joj, to bylo špatné. Nejdřív tápu, o co vlastně jde, tak se zaměřim na krev místo děje a zase špatně. A ten konec to úplně zazdil. Trapné krimi se Samuelem... to si nezasloužil. Jedna hvězdička za to, že ikdyž se mi u filmu zavírali oči, tak jsem přeci jen vydržela ;-) ()

nesli 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, ale místy až moc "pošahané" - na konci sice vysvětlující rozuzlení, ale i tak to nebylo ono. Myslím, že film stačilo trochu jinak uchopit a bylo by o hvězdu více. Na zabití času docela vhodné. 6/10. ()

Reklama

Reklama