Reklama

Reklama

Mr. Sunshine

(seriál)
USA, 2011, 4 h 46 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Matthew Perry, Andrea Anders, James Lesure, Nate Torrence, Allison Janney, Portia Doubleday, David Pressman, Jorge Garcia, Kathy Najimy, Tom Bower (více)
(další profese)

Epizody(13)

Ben (Matthew Perry) je do sebe zahleděným manažerem druhořadé sportovní arény. Když mu ovšem v den jeho 40. narozenin nikdo nepřijde na oslavu, začně přehodnocovat svůj dosavadní život... (bosan)

Recenze (26)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nakonec spíše průměrný seriál, který zachraňuje hlavně naprosto bezchybný Matthew Perry. Zbytek už totiž moc ani zlepšit nešel, protože byl seriál po 9 dílech zrušen. A je to docela škoda, protože seriál se po nemástném úvodu v posledních dílech celkem slušně rozjížděl, zprvu nezajímavé postavy mě už začínali bavit a celé bylo velice příjemné. Bohužel to skončilo dřív, než to mohlo šlápnout na plný plyn a já tak vlastně nevim, jestli mám kvůli pouhým 9 dílům tenhle seriál vůbec doporučit. Možná jenom fanouškům Matthewa Perryho, ale ti budou stejně jako já zklamáni, že už seriál tak brzo skončil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neúspech Mr. Sunshine je úplne logický. Perry je síce rovnako elegantný ako z filmov, alebo seriálov, ktoré ho preslávili, ale tu len ako keby opakoval stále tie isté variáce na tú istú tému. Hovorte si, čo chcete, najviac by mu sadla teraz nejaká dramatická postava. Nie ukecaný manažér, ktorého prerod v dobrotivého šéfa je príliš rýchly a nie úplne dotiahnutý. Na druhú stranu obsahuje Mr. Sunshine mnoho pamätných postavičiek. Je vidno, že cit pre tvorbu charakterov si Perry ako spoluautor udržal. Tým sa vytvorilo aspoň toľko priestoru, že nás postavy zaujímajú. Aj to, kam budú smerovať. Problém je s výplňou, ktorá je príliš prvoplánová a bez výraznejšieho obzvláštnenia. Mr. Sunshine je priemerný sitcom, akých sme videli milióny a ktorý nedokáže zachrániť ani Perryho kreácie a ani pekné dievčatá vo vedľajších úlohách. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Áno, tento rok sa dvaja herci z Priateľov - Matthew Perry a Matt LeBlanc - objavili ako hlavní hrdinovia v dvoch nových seriáloch. LeBlanc v Episodes a Perry v Mr. Sunshine. Na rozdiel od väčšiny užívateľov si ale nemyslím, že LeBlanc dopadol so svojím seriálom oveľa horšie. Za prvé, tieto seriály sa ťažko porovnávajú, keďže Episodes je komediálny seriál z káblovky, ktorý má 7 dielov a Mr. Sunshine je klasický sitcom. Preto zatiaľ čo v prvom prípade ide o satirický pohľad na praktiky hollywoodskych producentov (plus má dej), u Mr. Sunshine vidíme skôr starý známy lacný sitcomovský humor. Preto u mňa vyhráva Episodes. Netvrdím ale, že Perryho seriál je úplne zlý - jeho charakter vie pobaviť, seriál je dosť svojský (originálne prostredie, bizarné postavičky) a pozerá sa naň dobre, ale inak v dave nijak nevyniká a tie vtipy akosi veľakrát nie sú... vtipné. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech je jasné, že je to taková chandlerovina, při které se sice pořád nelámete, ale tak nějak permanentně "uculujete". Matthew Perry je zábavný a jeho humor je vkusný. Ostatní postavy zatím nic moc, uvidíme později, nadějně se jeví syn majitelky arény a pak asistentka a pyromanka v jednom :-) Po třech dílech 8/10! ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Pilot nebyl z nejhorších a rozhodně se povedl více, než první díl dalšího seriálu Episodes, kde se objevuje další z Přátel - tentokrát Matt LeBlanc. Nicméně je to takový průměr. Zatím... ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Příliš nudné a neosobní. Žádná z postav nedokázala přitáhnout sympatie k sobě, žádný moment není skutečně vtipný, maximálně úsměvný. To je na tento typ seriálu příliš málo. Navíc Matthew Perry se nedokázal odpoutat od role Chandlera, což by seriálu určitě prospělo. Není divu, že seriál byl po pouhých 9 epizodách ukončen. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Perry hraje přesně to, co mu jde nejlépe. Excentrický, ironický chlapík s dobrým srdcem...Bohužel oproti jiným skvělým seriálům v kterých Perry hrál takovou postavu (jaké ztvárnil v Přátelích nebo Studio 60) chybí Mr. Sunshine hloubka, přesah. Seriál je psaný dle šablony - vtipné až ulítlé na začátku, vtipné uprostřed, dojemné na závěr. Seriál neurazí, ale ani ani nenadchne. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Nemastné-neslané, občas trošku trápne, občas trošku vtipné, občas trošku originálne, občas trošku optrepané... Čo ja viem, priemer, asi som čakala viac. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Po suchém pilotu zvedám na 4 zářezy. Ono to má šmrc a vtip. Ale chce to překousnout první seznamovací díl. Není to sitkom, takže se neválíte smíchy pokaždé když někdo otevře pusu. Spíš je to takový ten smích, kdy se jen usmíváte. A to mi vyhovuje. Perry to zatím zvládá utáhnout sám. Uvidiíme. Doufám v hodně cameoů. Edit: Takže dne 18.5. ABC se rozhodla, že 2 serii nenatočí. Takže je konec šmitec. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing jako manažer Sunshine Center. Bohužel Matthew Perry na mě pořád působí jako Chandler, z této škatulky se jen tak nevymaní a to i přesto že se snaží. Jeho postava Bena Donovana není úplně stejná, i když právě díky jeho hereckému projevu je hodně podobná. Seriál se pořádně nestihl rozjet a postavy jsem si nestihl oblíbit, hlavním důvodem je pouhých 13 epizod, resp. 9 ke kterým jsou titulky, zbytek vyšel jen na DVD. Kromě Bena jsou tady samozřejmě taky sympatický holky jako Alice nebo asistentka Heather. Aby se nemluvilo jen o ženách, tak poměrně příjemný jsou i mužský postavy, Alonzo je fajn, o něco horší je to sice s Romanem, i když se to dá celkem pohodlně přežít. Moc se nevyžívám v dělání srandy z takových o trochu pomalejších a jednodušších charakterů. Nejvíc si samozřejmě pro sebe krade scény Crystal, protože ta je neustále mimo, což seriálům jako je tenhle dost nahrává.  Bohužel i přesto, že postavy jsou fajn nepřichází žádná nadstavba a seriál zůstává jen průměrným a nedá se moc divit, že se rozloučil takhle brzy. Některé epizody či scény jsou, ale přesto určitě hodné zapamatování - jeden příklad za všechny je to, jak se Ben učil jména svých zaměstnanců. To je nezapomenutelné a i proto rozhodně stojí za podívání, protože úsměv určitě vyloudí, i když to nebudou výbuchy smíchu. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zatím po dvou dílech velké zklamání. Opravdu se divím že ten Pilot u ABC vůbec prošel. Na první pohled je jasné že je to napsané jako konkurence 30. Rock. Ani zdaleka to však není tak vtipné. Allison Janney je opravdu hrozná, vůbec jsem nepochopil co to má být vůbec za postavu. Perry hraje tak napůl Chandlera napůl zubaře ze zabijáků. Každopádně vůbec nepřesvědčil. Zatím jediná dvojice u které to trochu funguje je Roman a malá pyromanská sekretářka. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Úvodní epizoda zklamala, protože po geniálním Studio 60 jsem od Matthewa Perryho čekal komedii podobně "na úrovni" a ne jen prostou oddechovku. Na rozdíl od LeBlancovo Episodes si Mr. Sunshine ale aspoň na nic nehraje a utekl jako voda. Toho jednoduchého humoru je však pořád škoda, neboť jde o plýtvání Perryho talentem. Zatím žádná sláva. Druhý díl byl o trochu lepší, ale pořád je to prostě takové příliš "jednoduché". Zatím průběžné za slabší tři. ()

prokda 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál s Matthew Perrym. Matthew Perry je zábavný a jeho humor je vkusný. Ostatní postavy se mi také libí. Zatím, dávám plný počet. Edit: Seriál byl po první serii ukončen :( ..velká škoda! 70% ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Že byl seriál zrušen po pouhých devíti dílech mě nijak nepřekvapuje a nijak extrémně netrápí. Od začátku bylo vidět, že na to prostě nemá. Snahy o vtip byly, ale výsledky byly málo kdy k popukání, často téměř k ničemu. Unylé, nemastné neslané. Za Matthewa a Andreu dávám nahoru, ale objektivně 50 %. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Matt Perry byl jednoznačné lákadlo proč seriál sledovat, ať už je to o čemkoliv. Čekal jsem další trhlou šílenost jako Cougar town, jenže k mému očekávání nedošlo. Mr. Sunshine si hraje na něco co není. Když to je komediální seriál proč jsem se ani jednou neusmál, natož nezasmál ? Když už seriál bereme jako Drama, tak proč má sakra pouhých 20 min cca. na díl ? Z první Seriálové poloviny 2011 se mi zatím zdá MR. Sunshine jako velké zklamání.. Ikdyž Matthew je jediný dúvod proč dávám ještě seriálu další šanci. 43% ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Hmm tento seriál tu získal 63%, a na IMDb tiež okolo tých 6 bodov z 10tich. Neviem prečo sa po deviatej epizóde prestal točiť. Nie že by som ho považovala za excelentný, ale veľa takých obyčajných komedialných seriálov sa pohybuje okolo tých 60%. Musím ale súhlasiť z názorom že tento rok sem prišli dvaja herci z priateľov a to Matt LeBlanc a Matthew Perry z novými seriálmi. Metthewa som vždy ako herca milovala, ale úprimne "Joeyho" seriál Episodes ma bavil viac ako Mr. Sunshine. Ale aj tak za toto dávam 4*, má to svoje čaro a vtipné hlášky. A aj dobrých hercov ako napr Andrea Anders a Jorge Garcia - taký klasický seriálový herci. :-) ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Rozhodně smysluplnější, vtipnější a víc "Přátelské" jako Episodes. Je to jakoby Chandler z Přátel změnil práci a nastoupil do zábavního centra vedeného tupou majitelkou. Spolupracovníci nejsou taky žádné terno. A Matthew se pitvoří tak jak ho známe. Zatím žádná skeč ani zmínka o jeho soukromí, takže určitě se máme na co těšit. Jsou tam rezervy a proto zatím 3 hvězdy. Na rozjezd slušné. Minimálně už jen ze zvědavosti. Ale zatím mě to baví a nenudí, i když fórky jsou předvídatelné... ()

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

What have you done Chandler? Hrůza a děs se mnou cloumá, čtvrtý díl jsem už ani nedokoukal. Tahle bída že pochází s Perryho hlavy? Ze stejné, která kořenila jednotivé díly Friends? Neuvěřitelné. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

zajímavej casting, chendler přehrává příšerně. Je to dost milý odpočinkovej sitcom bez smíchu v pozadí. Vlastně je to uplně stejný jako Episodes ale nehraje tam ta příšerná britská nevtipná kráva. ()

MarsVl 

všechny recenze uživatele

Většina dílů byla stejná, bohužel. Seriál stojící pouze na Mattheovi jsem čekal, a i proto jsem začal sledovat, nicméně zbytek herců byla tragédie. V půlce jsem přestal sledovat. 3* ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama