Reklama

Reklama

Studoval jsem FLE

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2005, 18 min

Obsahy(1)

Chlapec Lojza vzpomíná na své studium vysoké školy. Člověk nepotřebuje mít vysoké IQ, stačí, když bude Pilný, Investigativní, Spolehlivý, Energický a Kreativní. Sledujeme tak radosti i starosti při studiu FLE (dnes už FLD). (-Rastaman-)

Recenze (27)

Peytl

všechny recenze uživatele

73%? 73% ???!!!!! , no jo, vždyť já vůl nestudoval FLE, tudíž nemohu ani okrajově pochopit skryté genitální narážky na... na FLE. Hm, a navíc, já si písek sypu do čaje, hihň. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vyčpělé a vousaté vtipy, kterým jsem se prakticky vůbec nesmál, ale já jsem chtěl být vždycky stejný jako ostatní děti a tak půjdu samozřejmě s davem. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Skvělý amatérský počin, který by neměl žádný vysokoškolák vynechat. Jen velká škoda, že se do toho nemůžu natolik vcítit, když nestuduju FLE, ale PdF na MU v Brně. Ale jinak musím pochválit výborně zvolenou hudbu z filmů i docela nadstandartní kameru. PÍSEK ;-) ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tento film není dokonalý, i jako amaterský má spoustu much. Je to ale sakra film o škole, kterou mám rád. Za měsíc mě čekají státnice, tak doufám, že mi slovo "PÍSEK" k něčemu pomůže. I když na agru nevim... ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

... a nepomluvíš svůj písek. Tohle by mělo ministerstvo zařadit do instruktážních filmů pro střední školy. Více vtipné by to bylo s méně amaterskými výkony. ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

"Jééé, ČVUT!" Často, když jdu do školy a vidím tenhle pohled, si na tuto scénu vzpomenu. Krásná výpověď o útrapách studia vysokoškolského. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

z hlediska sledu scén je to dobrý, ale mohlo by to být líp ( čti svižněji a zručněji ) odvyprávěný, líp zahraný, prostě celkově řemeslně líp zmáknutý...některý vtipy jdou mimo...místama to působí spíš jako samoúčel, kterym se baví víc autoři sami, než divák...ale zas nejde přehlídnout některý fakt vtipný nápady ( "jasně že je to husa, podivej se jak syčí" :))))))))))...jinak je podobnejch filmů fůra....to druhý místo na žebříčku amatéráků je docela krutej přestřel.... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to. Za prvé ani po zhlédnutí nevím, co to je FLE a za druhé, díval jsem se na gůgl maps, v Písku není nic, co by ty tři písmena obsahovalo! ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Ahá, tak takhle se na to musí, od lesa. Tak už v tom mám jasno prečo mě z vejšky vylili, nenašla jsem si to správné klíčové slovo. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Děda, který odešel, syčící husa, studijní oddělení... tenhle snímek má hodně vtipné momenty. Škoda nekvalitního provedení, to mu ubírá na celkovém dojmu. ()

Sekmen 

všechny recenze uživatele

NeStudoval jsem FLE, ale fakultu těsně vedle a PÍSEK by mi ani jednou nepomohl ;-) Pobavil jsem se, super dílko. ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

PÍSEK! Kdo nestudoval, nepochopí - ALE postavy jsou velice přesně zahrané, prostředí a atmosféra skvělá a dialogy precizní! Oskarový výkon hlavního hrdiny. Opravdu, jako ze života. :-D Jdu si pustit AZ Kvíz a sníst čevapčiči... P.S. Doporučuji další krátkometrážní snímky TVLesák ()

truby 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné, trefné. Nevím, jak to chodí na lesnické fakultě, ale tohle byla rána pod pás všem lesákům:) ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl a nestudoval nepochopí... :) Jednou to vzdálená sestřenice přinesla domů a od té doby jsem to viděla nespočetně krát... Ať žije sousední město Písek, které to všem z okolí ještě více přiblíží. A ať žijí inženýři z vesnice. Prostě PÍSEK ;) Pro neznalé - hledejte na youtube, stojí za to! ()

Reklama

Reklama