Reklama

Reklama

Kdo řekl, že musíte být šampiónem? Slava Kolotilov, učitel z ospalého městečka Palčiky, přichází do Moskvy, aby ji dobyl rukopisem svého prvního románu. Ale místo toho náhodou dobude srdce krásky jménem Naďa (Mila Jovovich). Jak se blíží jejich svatba, Slava jen potřebuje dát výpověď v zaměstnání a dát do pořádku své věci v Palčikách, než se vrátí do Moskvy, aby začal nový život se svou novou nevěstou. Ale kvůli řadě bizarních událostí se nemůže z Palčiků vrátit zpět do velkoměsta. Zatím musí Naďa odolávat pozornostem svého bývalého snoubence Dani, který, jak se zdá, udělá všechno, aby ji získal zpět. (Filmbox)

(více)

Recenze (23)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NAĎUŠKO, VZALI MI PAS I LÍSTEK."... ,,KDO TI TO VZAL?"... ,,DOKTOŘI. SEDL JSEM DO VLAKU, ZAŠEL SI DO JÍDELNÍHO VOZU... OBJEDNAL SI BORŠČ, SALÁT... A ONI V TOM NAŠLI BAKTERII. STŘEVNÍ....“..... /// Na začátku je třeba si ujasnit, oč tu vlastně jde. Já teda původně čekal nějakou komedii (byť romantickou) a možná i něco víc, když je pod produkcí podepsanej sám Timur Bekmambetov. Technická stránka je celkem dobrá, stejně tak obsazení. Začátek je svižnej, barevnej, ,,přihřátě“ veselej a romanticky hloupoučkej. Jenže pak to chytne svůj OPRAVDOVSKEJ směr a máme tu TOHLE (věřte mi, už ani já si to pořádně nepamatuju) řízlý šaolinem. (To jsem opravdu nečekal, ale vysvětluje se ten Timur...). Takže film o tom, jak se může do svatby připlést dětský mistrovství ve fotbale člověku, kterej není ani trenér a nemá ani mužstvo. (Uff!) Dětinské. Dospělá romantika pro děti? ( Sotva.) Dětskej film pro dospělí? (Taky ne!) JÁ NEVÍM !!! Pravdou je, že krásnejch očí M. Jovovich si užijete víc než v TOMHLE. Ale vlastně jde o ten fotbal....nebo o romantiku....? Zavřu oči a dám 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jak se dá v Rusku prosrat svatba. 3.) Ke štěstí mi stačí oči M.Jovovich, sirotci a fotbal. 3.) Thx za titule ,,Anstain“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

petero 

všechny recenze uživatele

Millu Jovovich zbožňujem a mám rád pretože hrá v takých filmoch akých hrá a bez nej by tie filmy urči neboli tým čím sú, no v poslednom čase badám pokles na profesionálnosti jej hereckého prejavu (RE: Afterlife a Faces in the Crowd) a určite mi aj dlho chýbala nejaká podobná úloha akú zahrala práve tu. Okrem toho, že vo Vykrutasy je tak krásna ako už dávno vo filme nebola, jej herecký prejav je tak prirodzený spolu s jej rodným jazykom, že proste je radosť sa na ňu pozerať. K filmu len toľko, že vizuál je krásny pestrofarebný a navodzuje pocit radosti, úsmevné momenty sú vtipné, najlepšia je hneď úvodná scénka s policajtom, no mohlo byť ich viac a film sa mohol držať hlavnej témy svadby a nie tej vedľajšej točiacej sa okolo futbalu (film v zápasoch pripomenie bláznivé komédie Stephena Chowa – Kung Fu Hustle či Shaolin Soccer), pretože tým pádom máme menej Milli na scéne i keď stále prestrihy na svadbu tu vďakabohu sú. Jej záverečné poďakovanie so slzami v očiach, že si konečne mohla zahrať v ruskom filme je neskutočne dojemné. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film začína v Moskve - muž je zasiahnutý autom, v ktorom sa mladý pár chystá ísť do matriky, aby sa oženil. Ukazuje sa však, že obeť a dievča sa navzájom zamilujú a dievča sa zbaví svojho snúbenca. Muž začne chodiť s dievčaťom a o týždeň mu ponúkne, aby si ho vzala, čo sa aj stane. A potom začína dobrodružstvo! Nie som veľký fanúšik ruských filmov, ale tento konkrétny film bol zábavný a neočakával som, že by ma tento príbeh natoľko zaujal. Myšlienka nie je originálna, ale je dobre usporiadaná a hrá sa tu kvalitne. Jovovich hrá skvostne a je tu pekelne sexi. Jej postava sa vždy zdá okúzľujúca. Celkovo sa oplatí sledovať snímok s rodinou. Ja dávam priemerné hodnotenie, mohlo to dopadnúť aj lepšie. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ruská komedie, vůbec ne špatná, popravdě nejlepší jakou jsem od našich skoro sousedů viděla (ikdyž ono jich moc nebude...). Rozhodně má tenhle film hlavu a patu, narozdíl od toho, co točej třeba takoví Poláci. A Milka, svou jemností tě láká, je s ruským přízvukem prostě hmmm, sexy! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod zhlédnutí: Milla a komentář ProjectAlice, který opěvuje její krásu. A je to tak. Ne, že by se mi jinde nelíbila, ale tohle je snad první film, kde nikoho nezabíjí, ani nezachraňuje, ani před nikým neutíká, takže je prostě jiná. Je to trochu až rodinný film – chystá se svatba, ale on, učitel, je ve špatný čas na špatném místě a věci se semelou tak, že je donucen sestavit vlastní fotbalový tým dvanáctiletých a hrát s nimi na turnaji, jinak se nedostane na svatbu. Vše, co film nabízí, jsem už jinde viděl, je to spíš průměr, ale za Millu a pěknou hudbu má u mě body navíc; škoda jen nekvalitních anglických titulků, které mi kazily zážitek. # keywords: učitel, fotbalový tým, fotbal, trenér, expřítel, lži, výmluvy, svatba.# příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý cudzojazyčný film. Nieje nič lepšie, než počúvať ľubozvučnú ruštinu v podaní Milly Jovovich. Milla je snáď najkrajšia zo všetkých jej filmov práve v tomto filme. Keby v ňom nehrala, určite by som jednu hviezdičku odobral. Po zhliadnutí toho filmu len málokto odolá dať si Millu do svojej top 10ky. Dej okolo hlavných predstaviteľov nenudí, čo sa nedá povedať o niektorých vedľajších momentoch. Škoda, práve tieto momenty uberajú filmu na kvalite. Veľmi podarené sú ale vtipné hlášky a niektoré scény. Ťažko niektoré opísať, proste film určite bez diskusie stojí za pozretie, hlavne kvôli Mille a vtipným momentom. 95% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Četl jste můj román?....... Mille Jovovich to tady strašně sekne a to nemyslím ty svatební šaty, ale celkově. Má to povedený humor, krásné barvičky, tedy dobrá kamera (obzvláště vypečené jsou záběry fotbalu v dešti), veselý hudební doprovod (pokud vám nevadí Ruština) a celkově je to ztřeštěná komedie. Ano dá se polemizovat nad tím, jak se svatebčan dostal do role trenéra fotbalu, ale, ruku na srdce, kdo se nesmál lapáliím Pana účetního, ten se dostal do horších situací. CITÁT - Hrajete fotbal?............ Čím více se to zamotává, tím se to stává smutnější a je vám vlastně obou aktérů líto, jen si nemůžete vybrat, koho je vám líto víc. Zda ženicha nebo nevěsty. CITÁT - Góóólll??!!.......... Za filmem jsou ještě nepovedené záběry a povedené dojetí Milly Jovovich a její poděkování za možnost, zahrát si v Ruském filmu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Milla Jovovich v ruskom filme, kto by to bol čakal a ešte k tomu v romantickej komédii, nuž prekvapený som, ale film ma veľmi nepotešil. Spočiatku som to vnímal ako paródiu na tie rýchle svadby, ktoré najmä v Rusku, chce každá žena čím skôr absolvovať, lebo počty žien prevládajú nad mužmi a čo ak by zostala nejaká na "ocot" a tak som tú rýchlosť chápal, ale čo tam vsunuli ten futbal a ešte k tomu detský, nechápem. No to nebol ani detský futbal, to bolo niečo na štýl šaolínskeho futbalu, proste mágia, akrobacia a šport v jednom a ešte k tomu aj dávka bláznivej srandy. Ono to je pohodový film, ale v čom má byť akože výnimočný? V tých bláznovstvách v spájaní a väznení, však mať svadbu, tak idem na ňu, nie? Veď to neboli životu ohrozujúce skutočnosti. Ale prečo práve siroty tam dali, nie a on bol nesmelý im to vysvetliť. Bláznovstvo a ten Chabenskij, to je taký týpek, že sa až divím, na čo všetko sa on dá. Nenáročná zábava, v pohode pre rodinu, ale ak vás to nepobaví, varoval som vás, nie je to na každú príležitosť univerzálne, je to skôr také rodinné, najmä pre dospievajúce deti, či kľudne aj menšie. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je třeba ocenit zejména to, že se snaží oslovit co nejvíce diváků, a přesto zůstává sám sebou. Myslela jsem si, že se to zvrhne v podivnou americkou romantickou komedii, kde každý končí s někým, všichni se najdou a jsou ooohromně spokojený. No naštěstí to takhle úplně přesně není a režisér (scénarista) si byl vědomý, jaká dějová linie je ve filmu nejdůležitější. Milla Jovovich je šťabajzna a z tohohle filmu je cítit, jak si ruštinu a ruské prostředí vůbec užívá (v záěrečných titulkách mě málem rozplakala). Vladimir Menschikov je sympaťák a tady ukazuje, jak dokáže zahrát i zápornou (?) roli. Bavila jsem se výborně. Pro mě jeden z nejlepších ruských filmů, jaké jsem zatím viděla. ()

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Vrchol! Určitě doporučuji, slovo komedie je tady na správném místě. Nečekala jsem, že rusáci udělají tak vtipný film. Vážně jsem se bavila a záběry po skončení filmu vždycky žeru, navíc krátký proslov Milly mě velmi potěšil. Hlavně originál zvuk, bez toho to nejde. Ta pátá hvězdička je samozřejmě za paní dokonalou Jovovich. ()

Filec 

všechny recenze uživatele

Príjemný film a v závere opitá Milla ďakuje že si mohla zahrať v ruskom filme to ma dostalo proste!! :) ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Svizna vtipna komedia, kde nie su takmer chvile, kedy by ste sa nudili. Ano, je tu niekolko detinskych situacii a az neuveritelnych "cirkusovych" vykonov. Je to vsak komedia pre celu rodinu, takze drobnosti sa odpustaju. Ak nesuhlasite, pohlad do krasnych oci M.J. vas presvedci. Rustina jej tiez sadla a herecke vykony K. Ch. a ostatnych jej prijemne stihali. 83% 5*? ()

Terfle 

všechny recenze uživatele

Ruských filmů sice není mnoho, ale zato jsou kvalitní. Co platilo například o Černém blesku platí i o выкрутасы - mnohokrát zpracované téma, ale ve skvělé neokoukané formě. Navíc dokonalá Milla Jovovich, kterou jsem snad poprvé slyšela pořádně mluvit rusky. Sluší jí to, měla to dělat častěji... Film byl vtipný, smála jsem se od začátku do konce a nechápu lidi, kteří hodnotí nízko jen kvůli tomu, že se jedná o ruský film. Víte co? Jděte s těmi předsudky do háje! ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Kouzelná Milla ve skvělé ruské komedii, která zahřeje u srdce, i když zrovna nejste fanouškem fotbalu. Oplývá to takovým zvláštním slovanským kouzlem, které jen málokdy můžeme najít v komediích z HoléhoÚdu a zároveň to není tak ubohé a trapné jako současné komedie české. ()

Reklama

Reklama