Reklama

Reklama

Pozdrav ze dna řeky

(festivalový název)
  • Japonsko Kawa no soko kara konnichi wa (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po pěti letech života v Tokiu, pátém zaměstnání a pátém příteli se Sawako vrací do rodného městečka, kde má po otci převzít továrnu na zpracování škeblí. Režisér Yûya Ishii si svými výstředními komediemi o společenských outsiderech vysloužil statut jednoho z hlavních talentů posledního desetiletí japonské kinematografie. Jeho nová nihilistická komedie pojednává o lidech na nejnižších pozicích kariérního žebříčku, kteří navzdory obecné depresi z finanční krize neupadají na mysli a udržují ekonomiku v chodu. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

hunty 

všechny recenze uživatele

Velké potěšení objevit tento film na programu FF11 a ještě větší ho pak sledovat na velkém plátně s neskutečně kawaii Hikari... možná tahle moje oblíbenkyně vynáší hodnocení trochu do oblak, ale co už.. nepřeberné množství vtipných a úsměvných momentů ho opodstatňuje dostatečně. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele

film som si pozrel len koli Hikari, nebol zly (3,5*) ale ktovieako uchvatny veru nebol. tych mnoho vtipnych momentov tam zase az tak nebolo. napokon vraj je to drama... ale zas videl so aj lepsie japonske dramy. nuz ked si pozriem reziserovu filmografiu tak sa nizsiemu hodnoteniu veru nedivim. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama