Snaze šokovat rozhodně fandím a extrémní filmy mám rád, ale tohle mnou jen tak prolétlo. Samozřejmě, že se na to nekouká hezky a běžný divák by se po zhlédnutí celého filmu asi zbláznil, ale mně to přišlo zoufale nudné a bez nápadu. Navíc samotný "šok" nefunguje nikdy, pokud není podložen nějakou myšlenkou. Pak to dopadne jako v tomto případě, kdy skoro hodinu a půl sledujeme změť prázdných obrázků (Flipnicovo vysvětlení tématu tohoto filmu mi příliš nezapadá). Pokud se ale Lucifer Valentine někdy odhodlá ke spojení děje se svými zvrácenými představami, věřím, že to bude úplně jiné kafe. A mnohem mnohem silnější. ()
Aha, tak Valentine prej ještě zapomněl na pár maličkostí a na jednu černovlásku, kterou nám chce představit. Morbidita, hnus a perverze pokračuje. Pro Satanovo potěšení použijeme krucifix jako nástroj k uspokojení a nesmíme zapomenout samozřejmě na zásadní Luciferovo heslo "všechno ven!" V podstatě nic nového od předchozí šílenosti, ovšem to, co tady předvádí rezidentní a jediný mužský Valentýnův úchyl, je opravdu už přehnané a osobně nechápu, kam až to chtěl Valentine dohnat. Těžko pochopitelná Luciferova série tří snímků je v cíli. Co tím chtěl naznačit, nebo vyjádřit, těžko říct. Spíše se jedná o celkový obraz lidské sexuální zkázy a o naprostou degradaci ženského pohlaví. ()
Scénář a režie: Lucifer Valentine. A to jako vážně?! Tenhle materiál (záměrně nepoužiju slovíčko film) je totiž totálně bez příběhu, a pokud s nějakou hlubší myšlenkou, tak jí přijme málokdo. Je po zuby našlapaný obscénní perverzí, fekálními nechutnostmi a brutalitou nejhrubšího zrna. Drsná masturbace křížem, nekonečné zvracení do hajzlu a močení (do skleničky, ale i na sebe) je vlastně drtivou výplní stopáže. Jenže je to pořád nuda, i když pravda, nepřipraveného mě teda zastihla scéna s dítětem v mixéru. Nejhorší na tom ale je, že tohle už ani není filmový experiment, nýbrž pevně stanovený subžánr pro přesně cílené publikum. ()
Tohle je naprosto debilní porno, kde se ovšem nesouloží, nýbrž blije. Asi v páté minutě nablila jedna strašně hnusná kurva plný záchod zvratků, takže jsem začal film jen proklikávat ve snaze najít v něm něco zajímavého. Většinu stopáže se zvracelo na všechny možné způsoby a jediný světlý moment příjde v samotném závěru, kdy je další hnusné kurvě provedeno něco jako císařský řez.. Bohužel kurva porodila gumovou panenku, která se od těch, se kterými si kdysi hrávaly děty vůbec neliší. Takže po technické stránce je film ještě větší hnus, než jaký se snaží svým divákům servírovat. Nejsem si jistý, jestli mi náleží hodnotit film, který má 75 minut, když jsem ho zhlédl asi za 15. Samozřejmě veškerá pointa, pokud se zde nějaká skrývá mi totálně unikla. Nemám nic proti maximálně nechutným věcem, ale chtělo by to mít nějakou formu. Takhle je to odpad! ()
V porovnaní s " ReGORE " o level nadol. Vizuál obschol a dúfam, že Lucifer túto 3lógiu nenatiahne na pentalógiu. V hlavnej úlohe ematofilia / cielená hemateméza , ale bodíky udieram za B & W vsuvky ( aby bol jasný režisérsky koncept ) a záverečný monológ , ktorý len potvrdil , že hlbšia analýza je nepotrebná. Luci si totiž vybral parádnu formu na prezentáciu vlastnej úchylky a podal to pre "okrajovku " dalo by sa povedať - v (ne)luxusnom balení. Nič viac / nič menej. ()