Reklama

Reklama

Chlastem a drogami poháněná kariéra zpěváka s chraplavým hlasem se více jak čtyři desetiletí protíná s mnoha mezníky v dějinách rockové hudby. Viděl Beatles v Cavern Club, jezdil jako roadie s Jimim Hendrixem, důvěrně radil Sidu Viciousovi a hrál v rockových kapelách Merseybeat a Psychadelic předtím, než spojením punkových a metalových prvků s kapelou MOTÖRHEAD inspiroval vznik thrash metalu. Na své cestě se stal věčnou inspirací takovým legendám, jako Dave Grohl, Slash, Metallica - ty všechny ve filmu uvidíme, spolu s Ozzym Osbournem, Alice Cooperem a mnoha dalšími... Po dobu tří let sledovala kamera tohoto neklidného rockového válečníka na cestě z jeho zaneřáděného hollywoodského bytu na evropské stadiony. Zachycuje Lemmyho při klidných, sebeodhalujících chvílích doma, při jam sessions s Davem Grohlem i jako rockového hrdinu, řidiče válečného tanku. Odhalí muže, který je osobitější, filozofující a má větší smysl pro humor, než by většina lidí očekávala... (Atlantis Entertainment)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Tohle teda bylo sklamani :( Lemmy je neskutecnej borec, ale tenhle dokument nema temer zadnou strukturu, je to takova smeska o vsem a o nicem. Lemmy by si rozhodne zaslouzil neco dustojnejsiho!

Eddie Rider

Eddie Rider (hodnocení, recenze)

Lemmy je legenda... Nebyť jeho tak - ako spomínajú aj vo filme - nebola by tu Metallica, ani Megadeth a ani plno iných kapiel. Rock´n´roll = Lemmy, Lemmy = rock´n´roll ;)

Reklama

Reklama