Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (172)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

V úvodu měla kořist celkem našlápnuto a při přebíhání střech pražského panťáku jsem už doufal v poctivou čtyřhvězdu. Hlavní frajer a hlavní frajerka tvořili dokonalý herecký pár a hra na kočku a myš se jim jednoduše dařila. O to horší to bylo s ostatním osazenstvem a obzvlášť s příběhem, který byl kýčovitě drastický!!Adekvátních 60 % ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle je víno !! Svižné krimi říznuté s dostačující dávkou napětí. Jednoduchý záporák, vždy pěkně oblečen, působí mile a přitom každého mate. V tom co dělá je nekompromisní a potřebuje toho víc a víc. Všechny postavy se mi moc líbily, prostředí krimu a jasné bitky, všechny ty honičky, závěrečný pozdrav z Maroka. Bombastyčnost !! ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina toho nejako veľa prežil, ale za to, že to nebol "playboy k pohledání" som mu to prepáčil. A hlavne, tempo nepustilo. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný francouzský thriller s pěknou zápletkou a svižným tempem. Žádné velké hvězdy, jen dobře odvedená práce. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející krimi. Sice to podle mne Frantíci neumějí tak jako komedie, ale bylo to i přes některé topornější části scénáře (viz. tolikrát zmińovaný přespolní běh pana Nesmrtelného) dost napínavé, a ke konci to vysloveně gradovalo. Hlavní hrdina sice moc akčně nevypadá, ale je zahranej tak dobře, že mu i věříte, že ho žene vůle. Hlavní záporák je nechutně slizkej, a hlavní policajtka je chytrá a má notnou dávku francouzského šarmu. Ve výsledku i přes televizní formát to nebylo zlé, já se bavil. ()

shabazza 

všechny recenze uživatele

Taková bondovka po francouzsku, trošku říznutá Uprchlíkem a v hlavní roli mladší brácha Chucka Norisse. Nebo byl aspoň napůl nesmrtelný ... takový Connor MacLeod :-) Ale ve výsledku, když se ten gulášek zamíchal, tak to bylo docela koukatelné. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Film nabitý akcí, s nesmrtelným hrdinou v hlavní roli. Nic moc navíc, ale na sto minut zábavy to stačí a nebýt naprosto kýčovitého konce, snad i čtyři hvězdy by padly. ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Ale zasmial som sa statočne :-) Scenáristi museli ku koncu zapíjať ťažké drogy mrkvovou šťavou. Najlepší bol hlavný záporák, ktorý mal perfektnú vlastnosť, a to že nikdy nebežal a aj tak všetkých dobehol. Normálne pred ním utekáte cez les rýchlosťou 20km/h a ttrtko spraví tri kroky, upečie si špekáčky a ešte vás aj dobehne. Hlavný klaďas zasa ignoruje fyziológiu, dostane guľku do hlavy a normálne ide na hríby a ešte aj nájde tri praváky. Fakt namakaný film. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Francouzi se pokusily smotat akční snímek plný akce a srdcervoucích témat. Bohužel, se tak troch zamotali do vlastních myšlenek. Je zde až dost nelogických momentů chtě nechtě zesměšňujících jejich vlastní polici. V hlavní roli "Leskotka" před dvaceti lety, dobrák, který asi omylem vykradl banku a jeden úchylný masový vrah. Působilo to na mě spíše jako pilot k seriálu. Žádný akční zázrak se nekonal. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy mají svůj styl! A ten je jedinečný. A tento film to jen dokazuje. Příběh je zajímavý jak už to u těch francouzských filmů bývá. Herci neokoukaní, zajímavý no prostě francouzští herci. A hudba? V napínavých chvílích vám do toho hraje hudba jako z akční komedie. Prostě francouzský film. /78% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Francouzský kriminálky si prostě drží vysokej standard, vždycky to má nějaký svoje kouzlo (a nemusí to být zrovna francouzštinou) a je to něčím jiný oproti americkým odrhovačkám. Úchyláckej padouch je tady přímo ukázkovej, klaďas je zároveň antihrdina a sličná vyšetřovatelka se nebojí jít proti proudu. Pak nezbývá, než to celý dobře uchopit, posadit do příjemnýho prostředí a máme z toho velice solidní snímek. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Tak už aj Francúzi majú svojho hrdinu a lá Chuck Norris :) Začiatok navodí tú správnu akčnú atmosféru a zápletku, ktorá sa po čase obrúsi na tak trochu uletené, nelogické a zábavné akčné béčko až je ho škoda hlbšie a podrobnejšie rozoberať. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Hodně za vlasy přitažená francouzská verze uprchlíka. Nejjednodušší útěk z vězení jsem ještě snad v žádném filmu neviděl, holt frantíci chtěli amíkům ukázat, že to asi tak komplikované není. Taky chtěli asi amíkům ukázat že to, co zvládl Ford ve 40-ti, zvládne Dupontel daleko hravěji i s tucty kilometry sprintu v 50-ti. Za to upřímně klobouk dolů. Celkově jsem se nenudil, slušný televizní akční thriller, kor na žabožrouty. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Natočit tohle naši tvůrci asi bych byl shovívavější. Ale od Francouzů jsem si navykl na určitou kvalitu v krimi žánru, takže jsem spíš zklamán než nadšen. První půlka ve vězení je sice výtečná, ale po útěku z vězení přichází co 10 minut nějaký scénaristický nesmysl. ()

Randyz 

všechny recenze uživatele

Hodně mazec francouzská gangsterka (pokud se to dá takhle nazvat), ve které se pořád něco děje, akce střídá akci a jeden útěk střídá další útěk :-) Pokud pominu "nesmrtelnost" hlavního hrdiny a přimhouřím oko nad občasnou nereálností situací, tak musím dát nejvyšší hodnocení, protože jsem se vážně dobře bavil... Jen menší varování na závěr. Některé bitky a násilné vydírací techniky z vězení jsou jen pro silnější povahy :-D ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre francúzske filmy z dôvodu, že nekončia vždy Happy Endom ako je to pri väčšine amerických a v poslednej dobe sa im daria pekné kúsky. Po hodine pozerania som mal chuť to pretočiť až na záver a zistiť čí toho slizkého spoluväzňa dostane.Akčnosť tohto filmu nemala chybu, ani sekundu som sa nenudil....Klasické už mi príde vo francúzskych filmoch, že asi každý správny Francúz je parkurista a preskakovať z budov, vlakov, idúcich áut je ich národný šport, ktorý ak neovláda herec tak si nezahrá, ale inak dobrá oddychovka na dovolenkový večer ()

Reklama

Reklama