Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

V úvodu měla kořist celkem našlápnuto a při přebíhání střech pražského panťáku jsem už doufal v poctivou čtyřhvězdu. Hlavní frajer a hlavní frajerka tvořili dokonalý herecký pár a hra na kočku a myš se jim jednoduše dařila. O to horší to bylo s ostatním osazenstvem a obzvlášť s příběhem, který byl kýčovitě drastický!!Adekvátních 60 % ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

akcni honicka zlodeje s policii v zadech, cil vypatrat unosce sve dcery... to je asi tak vse z pribehu, takze v tomto smeru dost zklamani... vse je ale natoceno tak dobre, ze se clovek nenudi... hlavni predstavitel mi sedel perfektne, Alice Taglioni, coz me zklamalo, mi nesedela vubec a to jsem se na ni fakt tesil ;) jedine co me primo stvalo, byla nesmrtelnost hlavniho hrdiny, ktery nema ani spetku pudu sebezachovy a je to vicemene terminator :) konec taky dost slabej a proto, ikdyz jsem se docela bavil, nemuzu dat vic nez 70% ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Děj dost připomíná Uprchlíka, s rozdílem, že hlavní hrdina je vinen. Natočeno s rychlým spádem, ať už se jedná o dramatické prostředí věznice, tak i celá štvanice vzorce poldové - utečenec - masový vrah. Jediné, co bych vytkl celému příběhu je fakt, že hlavní hrdina je nesmrtelný a některé kousky jsou až moc přitaženy. Ale jinak příběh splňuje vše - akci, detektivku aj drámo to vše podkresleno velmi příjemným soundtrackem. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Kdyby první a druhá polovina nevypadala jak dva odlišné filmy , tak by to bylo senzační . Nevím proč , ale opravdu mi to tak připadalo . Po útěku z vězení se to celé jaksi změnilo . Neříkám že to bylo něják špatné , ale záporák , mi něják moc nesedl . Moc mi totiž psychopata nepřipomínal . Ano choval se trochu divně a podezřele , ale nebylo to chování psychopata . Vypadalo to spíš že se k své roli stavěl chladně . Navíc nebylo moc objasněné proč to dělá . Sice jsem se nenudil , jenže taky mě to nijak neohromilo ( 15.6.14/MAC ) ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre francúzske filmy z dôvodu, že nekončia vždy Happy Endom ako je to pri väčšine amerických a v poslednej dobe sa im daria pekné kúsky. Po hodine pozerania som mal chuť to pretočiť až na záver a zistiť čí toho slizkého spoluväzňa dostane.Akčnosť tohto filmu nemala chybu, ani sekundu som sa nenudil....Klasické už mi príde vo francúzskych filmoch, že asi každý správny Francúz je parkurista a preskakovať z budov, vlakov, idúcich áut je ich národný šport, ktorý ak neovláda herec tak si nezahrá, ale inak dobrá oddychovka na dovolenkový večer ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)
  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)

Reklama

Reklama