Reklama

Reklama

Před půlnocí

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2006, 2000x21 min

Účinkují:

Barbora Kroužková, Petr Fischer, Pavla Pilařová, Šárka Bednářová, Jaromír Šallé, Silvie Kleková, Petr Vachler, Michal Kolesár, Zbigniew Czendlik, Petr Bende, Tereza Kerndlová, Soňa Červená (více)

Obsahy(1)

Rozmanitý koktejl rozhovorů pro vás mícháme vždy v posledních minutách dne. Do toku otázek a odpovědí se můžete zapojit i vy prostřednictvím našich stránek. Moderátorskou štafetu si pravidelně předáváme mezi Ostravou, Brnem a Prahou. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale i přes veskrze nepříjemná politická témata, či domácí a světové společenské problémy, je tento zpravodajský pořad mnohdy tou nejlepší volbou ve večerním televizním programu... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý formát, kvalitná moderátorka a hostia, ktorých poznáme a niekedy vôbec nepoznáme, pretože sa ich tu vystriedalo 2000. Pomaly bude viac celebrít než normálnych ľudí? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé výkony jsou kolísavé, ale většinou je výběr osobností zajímavý, i samotné rozhovory, někdy je škoda, že je pořad tak krátký, často by různé osobnosti měly co říct i na větší ploše, a mnohé zajímavosti se tak jen nakousnou. ()

sator 

všechny recenze uživatele

1. díl: Simona Stašová 5* 2. díl: Vladimír Michálek 4* 3. díl: Vetchý 4*, 4. díl: Petr Zelenka 4* 5. díl: Budař4* 6. díl: Mládek 7. díl: ,Zuzana Spurná 8. díl: ,Švihálek** 9. díl: Vachler, 10. díl: Medvecká, Tyc 11. díl: Vašíček 12. díl: Robert Sedláček 13. díl: Richard Konkolski: 14. díl: Alois Urbiš** 15. díl: Zuzana Maléřová, 16. díl: Kokolia, Dušek...(moderátorka naprosto mimo)...Horáček... ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Většinou mám značné výhrady k práci moderátorů (ve znamení mixtury vlezlosti a podlézavosti). Leč včerejší pořad s Martinem Hilským byl vskutku povznášející (opět nikoliv zásluhou tázající se novinářky, nýbrž díky vzdělanosti, kultivovanosti a charismatu páně profesora). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pokud ještě v tu dobu nemůže usnout, můžete si pustit tohle a zaručeně budete do deseti minut v limbu. ()

Le artist nova 

všechny recenze uživatele

Podobně jako někteří ve svých komentech musím i já vyzdvihnout především erudovanost moderátorů a zejména Šárky Bednářové. Pokud někdo podobně jako já má rád sofistikovanou kratší debatu, poté vřele doporučuji! ()

Reklama

Reklama