Reklama

Reklama

Scrat's Continental Crack Up

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2010, 3 min

Obsahy(1)

Veverka Scrat se stále snaží ukořistit prokletý žalud, po kterém touží už od první DOBY LEDOVÉ. Ovšem tentokrát má honba za vysněným žaludem naprosto destruktivní následky. Zapomeňte na to, co jste se naučili v hodinách zeměpisu ohledně rozdělení kontinentů, jakožto následek masivních tektonických posunů a sopečných erupcí, které roztrhly Zemi na kusy. Tento trailer nám dokazuje, že seismický úkaz má na svědomí právě Scrat a jeho další dechberoucí dobrodružství s proslulým žaludem. (Andrew78)

(více)

Recenze (81)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další komický kraťas, kde se prehistorická veverka svou hamižností zapsala do historie celé planety Země. Tentokrát nezpůsobila tání ledovců, ale rovnou vyvolala tektoniku, kvůli které se Pangea přeskupila v kontinenty jaké je de facto známe dodnes. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takových převratných a velkolepých činů, které doslova "hýbou kontinenty" a jež s přehledem dokáže Scrat vytvořit během tří minut, by nebyl schopen nikdo z nás:) Ani celá armáda těch nejkultovnějších filmových, super schopnostmi obdařených postav, v čele se Supermanem, Iron Manem a plejádou dalších, by se nedokázala postavit schopnostem, jimiž disponuje právě Scrat. Kde je on a jeho zběsilá honba za žaludem, tam přestávají platit jakákoliv pravidla, která drží naši Zem pohromadě:) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kolika dalších úžasných videí s populárním Scratem se musí široká veřejnost dočkat, aby tvůrce konečně napadlo vydat všechny jeho patálie na DVD/Blu-Ray? Veverčí skeče jsou brutálně originální, smrtonosně vtipné a srší čirou zábavou. Nejinak je tomu i u nového teaseru na Ice Age 4, tak jen doufám, že i v dalším pokračovaní dostane oblíbená praveverka nemalou roličku... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Vynikající prostě, to se nedá jen tak popsat. Perfektní nápad a jeden z nejlepších krátkometrážních animovaných filmů.. 9/10 = 95% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Už opravdu neví, co by s tím Scratem vymysleli. Vtipný byl jen úplný začátek, jak hned zacelil všechny praskliny, jinak slabé... 50% ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Velice povedený nápad o dalším dobrodružství Scrata, už od začátku zparodované rozpadlou horou aneb jak veverčák vytvořil kontinenty díky lovu za svým oříškem. 80% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Této krysoveverce patří muj obrovský obdiv, takovou trpělivost se svými oříšky by měl málokdo. A takovou smůlu stejně tak... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Já z toho Scrata vážně nemůžu ... Ty jeho věčné (a jako vždy neúspěšné) honičky za vytouženým ořechem mě snad nikdy neomrzí a stále je z čeho těžit. Pro mě je tento kraťas tím nejpovedenějším. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo, proč se nepodívat jak došlo k rozdělení kontinentů. Další z řady zábavných krátkometrážních snímků, kde hraje hlavní úlohu Scrat. I když pravda, tentokrát jsem se zas až tolik nenasmál, jako tomu bylo v jiných případech. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Scratové dobrodružstvá mám rád. Nie je ich tak veľa, aby nudili aj napriek tomu že fungujú na rovnakom princípe. A u tohto sa mi páči že znova ako v prípade Scratovho No time for Nuts, sú tu parodované dejiny a história. Kto by to povedal že mi na zdvihnutie nálady stačí obyčajná prehistorická kričiaca veverička. ()

Reklama

Reklama