Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta bývalých spolužáků ze střední školy si vyrazí do hor na výlet. Jejich autobus nešťastnou náhodou srazí cikánku, která je z posledních sil prokleje. A kletba funguje až překvapivě rychle. Vezme na sebe podobu obřího ptáka Simuroca, který je likviduje jednoho za druhým. (Dlee)

Recenze (36)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Atmosféra 7/10 Efekty 1/10/// +Slovenský dabing je v pohodě, film má slušnou atmosféru, bezproblémové dialogy a většinou i dobré chování postav -ten pták je tak hrozně digitální až je to otřesné/// Dle méhp názoru dobrý hororový snímek, který sice nepřekvapí moc ničím novým. Nicméně ale ničím neotravuje nebo nerozptyluje a vy se můžete tak nerušeně bavit. Fakt škoda těch mizerných efektů, mohlo by to být klidně za 4*./// Celkem 63%/// ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se nedají brát vážně a kdo je bere toho je mě líto. Parta puberťáků jede autobusem po cestě srazí cikánku co je prokleje takovým způsobem, že je má zabít obří pták (už tohle je blbost kde vzali bájného mýtického ptáka a cikánské legendy) do toho jich honí ještě naštvaní cikáni. Ke konci to zachraňují hlášky typu honí nás obří cikánský pták nebo chtěl bych být tátou a taky si vyzkoušet trojku a úplně nejlepší je jako malého mě zneužívali a byl to kluk nebo holka :-). Když to porovnám s podobnými filmy tak je to lepší než Terrordaktyl, Lavalantula 1 a 2. P.s. pro jednoho uživatele zabij se sám nebo se aspoň nerozmnožuj takové imbecily co berou vše smrtelně vážně miluji ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Bývalí spolužáci se vydají na do hor... Ale protože to jsou tak trochu idioti a neumí moc dobře řídit, srazí na cestě starou cikánku, která je k jejich smůle ještě před smrtí stihne proklít... Kletba na sebe vezme podobu přerostlého mýtického ptáka, do toho se přimotá pár krvežíznivých vesnických buranů a hned je o zábavu postaráno... Digitální pták se s tím nesere a na nic nečeká... Co chvíli někomu urve ksicht, krev chvílemi teče proudem, nějaké to gore se taky najde, takže řekněme, že v rámci produkce SyFy se jedná o lehce nadprůměrný kousek, který sice kvalit Pterodaktyla nedosahuje, ale zábavný je dost... Tedy alespoň já jsem se bavil... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Těchto laciných céčkových TV filmů s nějakým zabijáckým monstrem jsou stovky, ale V pařátech smrti se řadí k těm "lepším" (v rámci možností). Byť je to mizerně napsané, efekty jsou obligátně příšerný a postavy jsou ploché a nemáte šanci si je zapamatovat jménem, pár pozitiv se tu najde. Čekal jsem, že to bude zábavná stupidita typu "Tyranosaurus: Zhouba Aztéků", u níž budu brečet smíchy, jak je to celý blbý, ale to se nestalo. Ten film funguje sám o sobě, moc důvodů k posmívání se tu není (až na CGI, chování postav nebo některé dialogy). Je to natáčené opravdu v Irsku, takže lokace jsou zajímavé a prostředí vhodně podkresluje atmosféru, kterou ten film přeci jen má. Navíc je zde pár překvapení a vybočení z klasické šablony podobných snímků (nesympatická postava, která by v každém jiném hororu zemřela mezi prvními, vydrží až do samotného konce, a dokonce ještě projde určitým vývojem). Závěr filmu je poměrně temný, což jsem nečekal. I to považuji za plus. Podruhé tento film rozhodně vidět nemusím, ale existují i horší. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ďalší hororový tv-film o príšerách s bandou pochabých pubertiakov. Tentoraz to nie sú zmutované psy ani besné veveričky, ale akýsi veľký vtáčik. Tak ako telenovely aj tieto filmy majú svoj koncept. Pár deciek sa vyberie na neznáme územie, kde na nich číha akési milé zvieratko. Postupne jeden po druhom umierajú bodaj by nie, keď je ich konanie absolútne nelogické, doslava si koledujú, aby ich zožrali. V práve vtedy sa občas objavia aj napínavé chvíle. Až nakoniec to žiadny koniec nemá. Proste to ostáva také otvorené. P.S.: Po pozretí toho filmu som mal ešte tú noc nočnú moru o tom vtákovi. :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především v okolí irského hrabství Wicklow. (SOLOM.)

Reklama

Reklama