Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta bývalých spolužáků ze střední školy si vyrazí do hor na výlet. Jejich autobus nešťastnou náhodou srazí cikánku, která je z posledních sil prokleje. A kletba funguje až překvapivě rychle. Vezme na sebe podobu obřího ptáka Simuroca, který je likviduje jednoho za druhým. (Dlee)

Recenze (36)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné béčko od Syfy. Já když koukám na jejich filmy nečekám skoro nic. A asi proto nikdy nejsem nijak zklamanej. Na Roadkill jsem navíc nebyl vůbec připravenej už jen proto že jsem neviděl žádný ukázky ani jsem nevěděl nic bližšího. No a nakonec když jsem poprvé uviděl toho ptáka tak jsem se pohodlně usadil a začla pro mě zábava. On příběh o prokletí je sice nudnej a ne zrovna originální, ale na druhou stranu se tu neustále něco děje takže se člověk nenudí a gore a krev je poměrně kvalitní a je ho tu dost. Jen škoda že prostě ty efekty nejsou moc kvalitní Syfy umí udělat rozhodně kvalitnější, ale i tak je pro mě film aspoň průměr. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dementní film, který je tak špatný, až je vtipný. Herecké výkony jsou něco příšernýho, triky jsou k pláči, přejetá cikánka ve skutečnosti žádná cikánka není, nic tam nedává smysl, celé je to debilní až hrůza, a krajně nesympatické postavy se tam chovají jak idioti, takže je vám úplně jedno, co s nimi bude. Ten film je prostě tak neuvěřitelně hrozný, že se musím smát, jak mohlo něco tak debilního vůbec vzniknout, a celé mi to je prostě strašně k smíchu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem nějakou dobu v Irsku žil a pracoval, docela jsem se na tento film i těšil. Zvláště pak na krásy země, která byla mým druhým domovem. Bohužel z Irska toho moc neuvidíme, za to si pro nás další přírůstek z Maneater film Series připravil další podprůměrnou céčkovou podívanou, která nám příliš kvalitních okamžiků a triků opravdu nenabídne. S tím jsem ale tak nějak počítal už dopředu, takže má očekávání moc velká vskutku nebyla. Naše omladina nepobrala zrovna moc sympatií – opět zde máme přehlídku tupých teenagerů, kteří svou arogancí a drzostí urychlí svůj pobyt na tomto světě. Ani jsem se moc těm irským vidlákům nedivil, že jim šli po krku, stejně jako jsem přál samotnému Ptákovi Nohovi (Simuroc), aby jim vykloval ty jejich prázdné makovice co možná nejdříve. Bohužel jak už to tak bývá, ten největší retard tam vydržel skoro nejdéle. Největší chybu ale vidím v samotném scénáři, který si pro nás připravil hromadu nezáživných dialogů, místo aby se věnoval samotné akci. Když už totiž k nějaké došlo, bylo to většinou odbyto náletem digitálního ptáka (mimochodem nepříliš kvalitně zpracovaného), který buďto svou oběť chňapl do pařátů a odletěl, nebo jí shodil z výšky s vyklovnutým okem a to se pořád opakovalo dokola. Dost nuda a nebýt pronásledování otravnými burany, tak bych u toho asi usnul. Sem tam se to totiž tvůrci snažili okořenit i nějakou tou honičkou v lese, během které se ale nic atmosférického nedělo – pobíhání mezi stromy moc záživné není (z půl metru neslyší povídání mezi omladinou v díře, ale na dva kilometry slyší prasknutí větve), navíc tu je k vidění spousta nelogických situacím při kterých si budete ťukat na čelo. 30% ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Nápad, na kterém se dá postavit i celkem normální béčkový horor, by tu byl. Horší je však jeho provedení. Nejen, že se kvalitou dialogů, vizuálních triků (ten pták vypadal jako Rock z Heroesů 3 z roku 1995) rovná průměrnému pornofilmu, ale celou hodinu a půl se stalo s odpuštěním úplný hovno. Skupinka postpubertálních rozmazlených fracků jede na poznávací výlet, srazí jednu ciknu, nasere pár primitivních vesničanů a snaží se přežít útoky mystického predátora, který by vypadal daleko lépe v loutkovém provedení (ne, nedělám si prdel). Úchylná, trapná, nízkorozpočtová ujetina. A pro fanoušky takových filmů doporučuji podobný kousek, Sharktopus. A taky jim doporučuji, aby rychle skoncovali se svým životem. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Atmosféra 7/10 Efekty 1/10/// +Slovenský dabing je v pohodě, film má slušnou atmosféru, bezproblémové dialogy a většinou i dobré chování postav -ten pták je tak hrozně digitální až je to otřesné/// Dle méhp názoru dobrý hororový snímek, který sice nepřekvapí moc ničím novým. Nicméně ale ničím neotravuje nebo nerozptyluje a vy se můžete tak nerušeně bavit. Fakt škoda těch mizerných efektů, mohlo by to být klidně za 4*./// Celkem 63%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především v okolí irského hrabství Wicklow. (SOLOM.)

Reklama

Reklama